Your free enquiry
HOLZ - HANDWERK

HOLZ - HANDWERK

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Дървообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
HOLZ - HANDWERK
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

HOLZ - HANDWERK 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо между датите 19.03.2024 - 22.03.2024. Събитието ще се проведе в Messe Nuremberg при липса на строги Covid-19 мерки за безопасност. Това се дължи на факта, че Германия отмени вътрешните си ограничения, както и тези за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Holz – Handwerk е международен панаир за дървообработка. Той привлича представители от световната дървообработваща промишленост и е едно от събитията в бранша, които ще ви осигурят информация за всички новости и тенденции. Изложителите – 525 на брой за тази година – са производители, доставчици на дървен материал, фирми, които предлагат оборудване за обработката му. Те предлагат богата гама от продукти и услуги, като: дървен материал; електрически и пневматични инструменти; софтуер; техника за дървообработване; крепежно оборудване; довършителна техника; решения за опазване на околната среда и промишлена безопасност; компоненти, готови компоненти, системи за мебелни решения. Тази година се очакват и около 108 000 посетители.

Holz – Handwerk се провежда в Нюрнберг, Германия и се организира на всеки две години. Подгответе се спокойно за събитието, ние ще организираме пътуването ви. Предлагаме ви настаняване в подходящите за Holz – Handwerk хотели в Нюрнберг. След като изберете място, ще направим вашите онлайн хотелски резервации. Ще организираме летищния трансфер, придвижването ви из града с кола под наем и/или обществен транспорт, наемането на конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – специалисти в подготовката на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Между 13-ти и 17-ти юли 2022 се провеждат изложенията Fensterbau Frontale и Holz-Handwerk 2022. Те представляваха успешното и радостно повторно събиране на съответните индустрии. Те се проведоха като събития "лице в лице" на Messe Nuremberg при отсъствието на предпазни мерки срещу Ковид-19 поради отмяната на съответните вътрешни ограничения. На събитията присъстваха 708 фирми-изложителки от 33 държави и повече от 28 500 посетители от над 100 страни.

Full list of
hotels for
HOLZ - HANDWERK

Book Now
How to get to HOLZ - HANDWERK

Similar trade shows