wire

wire

Металообработваща промишленост
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Честота:
2 years
Уебсайт:
wire

Най-важното глобално събитие в проводниковата и кабелната индустрия

Тясно специализирана около по-фините инженерни точки и производството на телени продукти и технологии, Wire успява да се утвърди като пазарен лидер в Европа. Международният търговски панаир дебютира през 1986 г. и е постигнал много мили, за да се превърне в успешната електроцентрала, каквато е днес. Марката успя да се разпространи чрез сателитни събития в Китай, Югоизточна Азия, Индия, Южна Америка и Русия.

Посещението на Wire означава да видите най-новите тенденции в проводниците и кабелите отблизо и лично благодарение на задълбоченото продуктово портфолио. Изложителите показват кабелни материали, спомагателни материали, контролни блокове, телени материали, обработващи машини, измервателни инструменти, контролери, индустриални инструменти, производствени машини и крайни продукти.

Можете да се срещнете с много от професионалистите в областта на окабеляването и да създадете полезни връзки с известни експерти. Търговският панаир продължава да се разраства, тъй като сега се казва, че следващото издание ще разшири фокуса си, като добави повече свързани продукти към портфолиото си като пружини.

Wire 2024

15 април – 19 април 2024 са новопотвърдените дати за домакинството на водещите търговски изложения Wire 2024 и Tube 2024. Тези големи международни събития за производствените индустрии ще бъдат домакинствани като търговски изложения на живо в Messe Düsseldorf. В момента Германия няма ограничения, свързани с Ковид-19, включително национални или такива за пътуване. Това се дължи на това, че страната избра да ги премахне съответно през април 2022 и юни 2022 в резултат на подобрената пандемична ситуация. Поради подобни промени от присъстващите не се изисква да показват документи за влизане в 3G при пристигането си или да се придържат към протоколи за безопасност като социално дистанциране и задължителни медицински маски за лице.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви помага, като намира настаняване според вашите нужди. Освен това, тъй като предварително сме резервирали стаи в близост до мястото, можем да предложим ниски цени, които ще отговарят на бюджета на вашето бизнес пътуване, и можем да ви предоставим удобна отстъпка. За да останете доволни, трябва да направите резервация при нас.

Можете да резервирате хотели близо до Messe Hamburg и пак да намалите разходите си. Всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон и ние ще направим останалото за нула време. Отнема един ден, за да направите своята онлайн резервация за хотел за Wire.

Отговаряме и за логистиката. Можете да резервирате помещения за срещи чрез нас предварително и също да ни накарате да изградим вашия щанд за шоу!

 

Wire пристига в Дюселдорф, Германия на всеки две години през първото тримесечие и споделя едно пространство с Tube – търговският панаир, посветен на технологията за тръби. И двете събития продължават общо пет дни и се провеждат между края на март и началото на април. Messe Düsseldorf служи както като място, така и като организатор, докато wire получава подкрепа от редица организации от Европа и САЩ: ACIMAF, IWCEA, IWMA и WCISA.

Допускат се само професионални посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 през първите четири дни. Последният ден приключва в 16:30ч.

Когато говорим за събитието, трябва да поговорим и за самото пътуване до Messe Düsseldorf. От центъра на града можете да вземете автобус (722) и трамвай (линии U78 и U79). Има и удобна автобусна услуга, която ви свързва от летището до изложбените площи.

 

  • „В момента нашите продукти се изнасят на около 6 континента в 90 страни. Имаме 1100 клиенти по целия свят, когато мислим за Европа, Германия е нашият най-голям пазар,” – Рену Кочхар, управляващ директор, Viraj Profiles Limited, Индия;
  • „Участваме от 1988 г., почти от самото начало, което беше през 1986 г. Компанията е основана от баща ми. Занимавам се с нашия бизнес от десет години и дъщеря ми също навлиза все повече в управленската ни работа. Всяка година се срещаме с международни клиенти и разглеждаме иновациите за телове и пружини,” – Изабел Видал, управляващ директор, Amic Steel Wire & Bars;
  • „Като компания, управлявана от собственик на глобален пазар, забелязваме две основни тенденции. От една страна ние предоставяме индивидуални решения с максимално качество. От друга страна, също така е много важно да можем да имаме масово производство на много ниски разходи“, – Йозеф Ланг, мениджър продажби, Lukas Anlagenbau GmbH.

Статистиката на посещаемостта за събитието Wire непрекъснато се подобрява с всяко ново издание. Последното издание видя повече от 1400 изложители от 50 държави, докато публиката се увеличи до общо над 42 000 търговски посетители. Международното изложение е силно международно, като само една трета от всички посетители са германци. Останалите идват предимно от Европа, следвани от азиатските и американските пазари. Страните с най-голяма концентрация на посетители включват Италия, Индия, Испания, Франция, Холандия, Обединеното кралство, САЩ, Русия и Полша.

Посетителите често са на високопоставени позиции в своята компания, което означава, че имат пълни или частични правомощия за вземане на важни, сратегически решения. Разглеждането на разнообразието от промишлени среди показва купувачи от производството на желязо, стомана и цветни метали; промишленост за автомобилни доставки; електротехника, строителство, търговия, търговия на дребно с технически специалисти; квалифицирани занаяти и химическа промишленост.

Wire 2022

Wire 2022 съвпадна с Tube и METAV 2022 и отбеляза успешното рестартиране на търговските изложения. Изданията се проведоха между 20.06.2022 и 24.06.2022 като търговски изложения лице в лице в Messe Dusseldorf. В представянето участваха 1822 изложители от над 50 нации. 75% от присъстващите посетители от 140 страни бяха водещи лица, вземащи решения. 70% от тях също са били от чужбина.

Wire 2024

Wire and Tube Düsseldorf 2024 се проведе между 15.04.2024 и 19.04.2024 в Messe Düsseldorf. В тях взеха участие над 2700 изложители от 65 държави на повече от 119 000 м2.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до wire Изпрати

wire акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.