Your free enquiry
wire

wire

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
wire
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Тясно специализирана около по-фините инженерни точки и производството на телени изделия и технологии, Wire успява да се утвърди като лидер на пазара в Европа. Международният търговски панаир дебютира през 1986 г. и постигна много, за да се превърне в успешната електроцентрала, каквато е днес. Марката успя да се разпространи в сателитни събития в Китай, Югоизточна Азия, Индия, Южна Америка и Русия. 

Посещението на Wire означава да видите най-новите тенденции в проводниците и кабелите отблизо и лично, благодарение на задълбоченото продуктово портфолио. Изложителите излагат кабелни материали, спомагателни материали, блокове за управление, телени материали, обработващи машини, измервателни уреди, контролери, индустриални инструменти, производствени машини и крайни продукти.

Вие сте в състояние да се срещнете с много от професионалистите в областта на окабеляването и да създадете полезни връзки с известните експерти. Търговският панаир продължава да расте, тъй като следващото издание сега разширява фокуса си, като добавя още свързани продукти към портфолиото си като пружини.

Логистиката

Wire пристига в Дюселдорф, Германия на всеки две години през първото тримесечие и споделя едно пространство с Tube - търговското изложение, посветено на технологията на тръбите. И двете събития продължават общо пет дни и се провеждат между края на март и началото на април. Messe Düsseldorf служи и като място за провеждане, и като организатор, докато Wire получава подкрепа от редица организации от Европа и САЩ: ACIMAF, IWCEA, IWMA и WCISA.

Приемът се дава само на професионални посетители, а работното време е от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни. Последният ден приключва в 16:30 ч.

Трябва също така да говорим за пътуване до Messe Dusseldorf. От центъра на града можете да вземете автобус (722) и трамвай (линии U78 и U79). Има и удобен автобусен транспорт, който ви свързва от летището до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „В момента нашите продукти се изнасят за около 6 континента в 90 страни. Имаме 1100 клиенти от цял ​​свят, когато мислим за Европа, Германия е най-големият ни пазар.” - Рену Коххар, управляващ директор, Viraj Profiles Limited, Индия;
  • „Ние вече участваме в превода от 1988 г., почти от самото начало, което беше през 1986 г. Компанията е основана от баща ми. Занимавам се с бизнес от десет години и дъщеря ми също навлиза все повече в нашата мениджърска работа. Всяка година се срещаме с международни клиенти и разглеждаме иновациите за проводници и пружини.”- Изабел Видал, управляващ директор, Amic Steel Wire & Bars;
  • „Като собствена компания, управлявана на глобален пазар, забелязваме две основни тенденции. От една страна предлагаме индивидуални решения с максимално качество. От друга страна също е много важно да имаме възможност за масово производство на много ниски разходи."- Йозеф Ланг, мениджър продажби, Lukas Anlagenbau GmbH.

Аудитория и статистика

Номерата за Wire непрекъснато се подобряват с всяко ново издание. Последното издание показа над 1400 изложители от 50 страни, докато публиката се увеличи до над 42 000 търговски посетители общо. Международното изложение е изключително шарено, като само една трета от всички посетители са граждани на Германия. Останалите идват предимно от Европа, а след това от азиатските и американските пазари. Страните с най-голяма концентрация на посетители включват Италия, Индия, Испания, Франция, Холандия, Обединеното кралство, САЩ, Русия и Полша.

Посетителите често са на високопоставени позиции в своята компания, което означава или да имат пълно или частично правомощия за вземане на решения. Разглеждането на разнообразието от индустриални среди показва купувачи от желязната, стоманената и цветната промишленост; автомобилна индустрия; електрическа индустрия, строителна индустрия, търговия, търговия на дребно с технически специалисти; квалифицирани занаяти и химическа промишленост.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви помага да намерите настаняване според вашите нужди. Освен това, тъй като сме резервирали стаи близо до мястото предварително, можем да предложим ниски цени, които отговарят на бюджета на вашето бизнес пътуване, и можем да ви дадем удобна отстъпка. За да бъдете доволни, направете резервация при нас е всичко, което трябва да направите.

Можете да резервирате хотели близо до Messe Hamburg и все пак да намалите разходите си. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете ценови диапазон, а ние ще свършим останалото за нула време. Отнема един ден, за да направите вашата онлайн резервация за хотел Wire.

Ние също отговаряме за логистиката. Можете да резервирате предварително съоръжения за срещи чрез нас и също така да ни накарате да изградим вашата щанд!

Full list of
hotels for
wire

Book Now
How to get to wire

Similar trade shows