WeinHerbst Munich

WeinHerbst Munich

Wines
Организатор:
weberMESSE GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
WeinHerbst Munich

Ключов форум за срещи на ценителите на виното

Актуализация за събитието

WeinHerbst Munich 2022 ще се проведе в Praterinsel Raum Für Events като търговско изложение лице в лице. Събитието ще се проведе между 29-ти и 30-ти октомври 2022. Понастоящем на мястото на провеждане не са въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на свързаните с тях вътрешни разпоредби през април 2022 в резултат на подобрената пандемична ситуация. Аналогично в Германия не са въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Добре известният винарски панаир WeinHerbst ще събере в Мюнхен много специалисти от областта на гурме храната, пенливите вина и други алкохолни напитки. Тъй като се очакват много на брой специалисти от сектора, вие гарантирано ще можете да обмените ценен опит и да получите повече информация за подбрани вина.

По време на WeinHerbst Munich ще имате шанса да се срещнете с представители на сектора като:

  • Производители
  • Търговци
  • Фермери
  • Доставчици

Затова, независимо дали искате да установите нови бизнес връзки или да се срещнете на живо с любители на виното и потенциални клиенти, непременно посетете баварската столица. Имайте предвид, че по това време на годината в Мюнхен ще се провеждат и други събития. Ето защо ще ви е нужна помощта на нашите резервационни агенти, за да можете да сте сигурни, че вашето пътуване и настаняване са организирани възможно най-професионално. Откак съществува Трейд Феър Трипс ЕООД, компанията ни е помогнала на хиляди наши клиенти в тяхното желание да посетят уважавани изложения по цял свят. Така че бъдете сигурни, че ние сме правилният избор за вашето бизнес пътуване!

Направете резервация за настаняване днес и ще спечелите максимално от нашите ниски цени!

Минали издания

2021

Изданието на WeinHerbst Мюнхен за 2021 се проведе между 29.10.2021 - 31.10.2022 като изложние на живо. Събитието се осъществи в Praterinsel Raum Für Events в Мюнхен, при строги мерки за превенция на Covid-19. Изданието включваше около 900 вина за дегустация, представени от 160 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WeinHerbst Munich Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.