Your free enquiry
WeinFruhling Dusseldorf

WeinFruhling Dusseldorf

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
weberMESSE GmbH
Event website
Event website:
WeinFruhling Dusseldorf
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

WeinFruhling Дюселдорф 2023 ще се проведе като изложение на живо в Rheinterrasse Дюселдорф. Изданието ще се проведе между 04/03/2023 и 05/03/2023. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

WeinFruhling Dusseldorf е международно изложение за вина, спиртни напитки и гурме изделия, като основният акцент все пак е върху виното, а останалите продукти са по-скоро съпътстващи. В събитието участват производители на вино от цял свят – Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Австралия, Южна Африка, Чили, etc. Представят се вината на големи производители, малки семейни винарни и винарски сдружения. Колекционери, дегустатори, любители на виното, собственици на заведения и хотели посещават изложението, за да изберат попълнения за своите винени листи. Дегустации, семинари, формални и неформални срещи на работещите в бранша съпътстват двата дни на изложението. 

Възложете на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД да намери и да ви предложи хотели в Дюселдорф, които отговарят на изискванията и бюджета ви. След като изберете вашия от всички хотели за WeinFruhling Dusseldorf, той ще направи онлайн хотелски резервации. С нас ще се настаните удобно и изгодно без да губите време в търсене. Асистентът ви ще се погрижи и за транспортирането ви от и до летището, както и за спокойното ви придвижване из града. Ако сте участници в изложението, ще осигури екип, който да проектира и построи щанда ви. Свържете се с нас. Ще сме ви полезни!

Full list of
hotels for
WeinFruhling Dusseldorf

Book Now
How to get to WeinFruhling Dusseldorf
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows