WeinFruhling Dusseldorf

WeinFruhling Dusseldorf

Винена индустрия
Организатор:
weberMESSE GmbH
Честота:
1 year

Събитие за ценители на виното в Дюселдорф

WeinFruhling Dusseldorf е международно изложение за вина, спиртни напитки и гурме изделия, като основният акцент все пак е върху виното, а останалите продукти са по-скоро съпътстващи. В събитието участват производители на вино от цял свят – Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Австралия, Южна Африка, Чили, etc. Представят се вината на големи производители, малки семейни винарни и винарски сдружения. Колекционери, дегустатори, любители на виното, собственици на заведения и хотели посещават изложението, за да изберат попълнения за своите винени листи. Дегустации, семинари, формални и неформални срещи на работещите в бранша съпътстват двата дни на изложението. 

WeinFruhling Düsseldorf 2024

WeinFruhling Дюселдорф 2024 ще се проведе като изложение на живо в Rheinterrasse Düsseldorf на неуточнени дати. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията.  Участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване ще трябва да представят при пристигането си в страната отрицателни резултати от тестове, не по-стари от 48 часа.

Настаняване

Възложете на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД да намери и да ви предложи хотели в Дюселдорф, които отговарят на изискванията и бюджета ви. След като изберете вашия от всички хотели за WeinFruhling Dusseldorf, той ще направи онлайн хотелски резервации. С нас ще се настаните удобно и изгодно без да губите време в търсене. Асистентът ви ще се погрижи и за транспортирането ви от и до летището, както и за спокойното ви придвижване из града. Ако сте участници в изложението, ще осигури екип, който да проектира и построи щанда ви. Свържете се с нас. Ще сме ви полезни!

WeinFruhling Düsseldorf 2023

Изданието на WeinFruhling Düsseldorf за 2023 година беше търговско изложение на живо, което се проведе между 04.03.2023 и 05.03.2023. Мястото на провеждане, Rheinterrasse Düsseldorf, не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на отмяната от страна на Германия на ограниченията, свързани с пандемията. В събитието участваха 123 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WeinFruhling Dusseldorf Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.