VENDITALIA

VENDITALIA

Храна и напитки
Организатор:
Venditalia Servizi srl
Честота:
1 year
Уебсайт:
VENDITALIA

Знаково събитие за вендинг индустрията

Въведение

Международно изложение Venditalia е фокусирано върху представянето на вендинг машини от всякакъв тип. То привлича множество производители и търговци, които се интересуват от вендинг автомати за храни и напитки, както и за нехранителни стоки. Изложителите представят не само най-новото в тази сфера, но и охладители за вода, полуавтомати и ръчни машини за автоматична продажба, продукти и съставки за топли и студени напитки, полуфабрикати и прясна храна, допълнително оборудване и резервни части за вендинг машините. Тази година на събитието се очакват 250 изложители и около 20 000 посетители – специалисти.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той няма да ви предложи просто хотели в Милано, а най-подходящите хотели за Venditalia, съобразно изискванията и бюджета ви. Ще се погрижи и за трансфера ви от и до летището. Ще ви информира за необходимите ви линии на обществения транспорт и ще изготви маршрути. Ако желаете, може да вземе кола под наем за вас. Ще е на ваше разположение и за допълнителни услуги като наемане на конферентна зала например. Оставете организацията на вашето бизнес пътуване в ръцете на професионалисти – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на VENDITALIA за 2022 се проведе като събитие "лице в лице" във Fiera Milano. Датите на провеждане бяха между 11.05.2022 г. и 14.05.2022 г. Мястото на провеждане на събитието беше домакин на събитието в условията на липса на строги предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна съответните вътрешни разпоредби през предходните месеци на 2022. На VENDITALIA 2022 присъстваха 20 000 посетители и 300 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до VENDITALIA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.