Tube 2024

Tube 2024

Металообработваща промишленост
Düsseldorf, Germany
15-19 Apr 2024
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Място на провеждане:
Messe Düsseldorf
Честота:
2 years
Уебсайт:
Tube

Водещото събитие в индустрията за производство и обработка на тръби

Актуализация за събитието

Tube 2024 ще се проведе от 15.04.2024 до 19.04.2024. Той ще се проведе в Messe Düsseldorf като търговски панаир лице в лице заедно с изданието на Wire през 2024 г. Организаторите заявиха, че поради настоящата епидемиологична ситуация Messe Düsseldorf няма да има въведена строга програма за превенция на COVID-19. Такава стъпка беше предприета в резултат на премахването на националните ограничения от страна на страната през април 2022 г. В момента Германия също няма въведени ограничения за пътуване. Поради такива промени от присъстващите няма да се изисква да спазват правилата за безопасност, като например представяне на документи за влизане в 3G при пристигането.

Въведение

Tube представя на търговските посетители най-новите технологични постижения и решения в индустрията за тръби, покриващи всички нива във веригата на доставки от суровини и производство до тестване и търговия по-късно.

Международният търговски панаир навлезе в индустрията през 1988 г. и се оказа толкова важен за производствената индустрия, че успешно възпроизвежда формата по целия свят. Има Tube събития в Югоизточна Азия, Китай, Русия, Индия и Арабия. Tube е мястото, където предлагането среща търсенето и това, което се предлага, е с най-високо качество. Това е идеалната платформа за правене на бизнес, независимо къде по веригата за обработка работите.

Продуктовата гама включва тръби и фитинги, машини за производство на тръби, инструменти за технологични процеси и свързани инструменти, технология за измерване, изпитване и контрол, профили и свързано оборудване. За да си осигурите висока възвръщаемост на инвестициите и да получите квалифицирани потенциални клиенти, регистрирайте се за услугата за съвпадение в Tube.

Логистиката

Tube се провежда на всеки две години в Дюселдорф, Германия. Изданията продължават общо пет дни в началото на пролетта – това обикновено е в края на март и началото на април. Tube споделя сцена на Messe Dusseldorf с друг специализиран търговски панаир за компоненти, Wire. И двете събития се падат на четни години и предлагат достъп само за професионални посетители. Messe Düsseldorf GmbH също е официален организатор с щедрата подкрепа на Международната асоциация за тръби (ITA).

Събитията за деня са планирани между 09:00 сутринта и 18:00 следобед. Изключение прави последният ден, който приключва по-рано в 16:30 часа. Трябва ли да наемете кола, за да стигнете до изложението? Не. Messe Düsseldorf предоставя на посетителите достъп до трамваите и автобусите – удобен и ефективен начин за ежедневно пътуване.

Какво казват хората?

 „За мен е привилегия да участвам в шоуто. Това е най-големият панаир в света и всяка година е като да се освежите с най-новите актуализации в бизнеса. Тази година се фокусираме и върху американски и австралийски контакти,” – Сунил Шеварамани, K.D Industries Inc., генерален мениджър, Обединени арабски емирства;

„Много е натоварено, но не очаквахме нищо друго. Ние участваме в Tube от години и съборът е изключително добре организиран, както сме свикнали. Струва ми се, че има какво да наваксваме по отношение на промишленото производство в този регион и се надяваме, че ще спечелим от това,” – Герхард Бергер, SSC Anlagenbau GmbH, старши консултант, Австрия;

„Като цяло се срещаме със съществуващи и потенциални клиенти. Специално за международни контакти тръбата е перфектна. Ние правим повече от 60% от продажбите извън Европа, така че международният аспект на тръбата е много важен за нас,” – Йорг Буш, IMS Messsysteme GmbH, генерален мениджър Глобални продажби и проекти, Rohrmesssysteme, Германия.

Аудитория и статистика

Tube винаги генерира значителен бизнес и организаторите разкриват, че има 97% ниво на удовлетвореност сред професионалните посетители. Броят на посещаемостта също е много задоволителен.

Последното издание видя повече от 1200 международни изложители и близо 30 000 търговски посетители, което прави перфектната видимост за вашата марка. Посетителите идват от цял свят, за да правят покупки и да установяват партньорства с мнозинството от големи европейски пазари като Италия, Франция, Испания и Австрия.

Но също така искаме да подчертаем нарастващото участие на пазари на Изток като Индия, Южна Корея, Тайван и Китай. Що се отнася до професионалния опит, публиката е разнообразна, тъй като купувачите идват от различни индустрии – автомобилна, химическа, енергийна, електрическа, железарска и строителна.

Настаняване

Организаторите предвиждат скок в посещаемостта, така че започнете да търсите най-добрите отстъпки за бюджетни хотели възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd ще ви помогне да се ориентирате в безбройните възможности. Хотелските оферти за Tube са много и се различават по местоположение, ценови диапазон и достъп до обществен транспорт.

Съкращаваме часовете, за да намерим правилния и ви представяме персонализиран списък с най-добрите опции въз основа на вашите критерии. В един работен ден за зареждане. Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите ценови диапазон и можете да очаквате своята онлайн резервация за хотел за Tube на следващия ден.

Също така предлагаме допълнителни услуги на нашите клиенти на място: резервиране на заседателна зала предварително или действайки като ваш изпълнител за изграждането на вашия панаирен щанд. Ние сме тук, за да ви помогнем на всяка стъпка от пътя, за да се представите по най-добрия начин на това бизнес събитие.

Ако имате нужда от евтин хотел за Tube, нашият екип ще ви предложи най- добрите оферти за бизнес пътуване, които включват: бюджетно хотелско настаняване с отлични връзки до градския транспорт.

Предишни издания

2022

Tube 2022 съвпадна с Wire и METAV 2022 и отбеляза успешното рестартиране на събитията. Трите търговски панаира на живо се проведоха между 20 юни 2022 г. и 24 юни 2022 г. в Messe Dusseldorf. Полученото издание 1822 изложители от над 50 страни. Tube 2022 се отличаваше с висока статистика на посещаемост. Това включва 70% от присъстващите, потвърждаващи присъствието си за следващото изпълнение. Аналогичен брой посетители също пътуваха в чужбина, за да посетят рестартираните издания. Това доведе до панаири с участници от 140 нации, като 75% от тях бяха ръководни кадри, вземащи решения. Wire and Tube 2022 включва общо изложбено пространство от 93 000 m2.

Пеша
Пеша:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

map

Хотели около Tube

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Tube 2024 Düsseldorf the niu Mill Köln от € 518.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Moxy Duesseldorf City 5.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
Tante Alma Hotel Lasthaus am Ring 42.6 Köln от € 346.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Moxy Duesseldorf South Hotel 12.2 Düsseldorf от € 262.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Cologne Marriott Hotel 41.7 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Hotel Frechener Hof Frechen от € 263.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia 17.1 Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 7.25 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
Tube 2024 Düsseldorf Hotel im LESKANPark Köln от € 276.00 EUR Запази сега
Holiday Inn Essen City Centre, an IHG Hotel 46.2 Essen от € 366.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Tube 2024 Изпрати

Tube акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.