Your free enquiry
Tube

Tube

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Tube
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Tube 2022

Tube 2022 ще се проведе от 20.06.2022 г. до 24.06.2022 г. Най-новото издание на събитието беше отложено заради продължаващата пандемия и нейните най-нови усложнения. Tube 2022 ще се проведе в Messe Düsseldorf като търговско изложение "лице в лице". То ще се проведе успоредно с изданието на Wire през 2022 г. Организаторите уверят, че Messe Düsseldorf ще разполага със строга програма за превенция на COVID-19. Планът за превенция ще включва следните мерки за безопасност и хигиена:

  • Всички участници трябва да предоставят 3G входни документи преди да влязат на територията на търговското изложение. Валидните форми на документите включват сертификати за ваксинация, документи за доказване на възстановяване или отрицателни резултати от изследвания. Участниците трябва да имат предвид, че отрицателните резултати от тестванията изтичат след 48 часа. Паспортите за имунизация ще бъдат валидни, ако предоставящият ги има поне две дози от одобрена от ЕС ваксина. Документите за доказване на възстановяване не трябва да са по-стари от 3 месеца, в противен случай ще се считат за невалидни. Участниците трябва да предоставят своите 3G документи в цифров вид.
  • Участващите трябва редовно да дезинфекцират ръцете си или да носят защитни ръкавици.  Като част от мерките за избягване на разпространението на Ковид-19, на мястото на провеждане на събитието ще се прилага правилото да не се разменят хартиени документи или физически форми на общуване. Участниците трябва да избягват да се ръкуват или да разменят документи, като например визитни картички. През цялото време те трябва да поддържат безопасно разстояние от 2 метра помежду си.
  • За да се подпомогне спазването на въведените правила, Messe Düsseldorf ще претърпи промени. Те ще включват увеличаване на площта на входа и изложбените зали.Освен това мястото на събитието ще напомня за правилата за социална дистанция и задължителните маски на лицето чрез информационни табели.

Въведение

Tube представя на търговските посетители най-новите технологични постижения и решения в тръбната индустрия, обхващащи всички нива във веригата на доставки от суровини и производство до тестване и търговия по-късно.

Международният търговски панаир навлезе в индустрията през 1988 г. и се оказа толкова жизненоважен за производствената индустрия, че успешно възпроизведе формата по целия свят. Има събития с тръби в Югоизточна Азия, Китай, Русия, Индия и Арабия. Tube е мястото, където предлагането отговаря на търсенето и това, което се предлага, е с най-високо качество. Това е идеалната платформа за правене на бизнес, независимо къде по веригата за обработка работите.

Продуктовата гама включва тръби и фитинги, машини за производство на тръби, инструменти за технологични процеси и свързани инструменти, измервателна, изпитателна и контролна технология, профили и свързано оборудване. За да осигурите висока възвръщаемост на инвестициите и да получите квалифицирани клиенти, регистрирайте се за съответната услуга в Tube.

Логистиката

Tube се провежда на всеки две години в Дюселдорф, Германия. Изданията се изпълняват общо пет дни в началото на пролетта - това обикновено е в края на март и началото на април. Tube споделя сцена в Messe Dusseldorf с друг специализиран панаир за компоненти, Wire. И двете събития попадат в четни години и предлагат достъп само за посетители на търговията. Messe Düsseldorf GmbH служи като официален организатор, както и с щедра подкрепа от Международната асоциация на тръбите (ITA).

Събитията за деня са насрочени между 09:00 сутринта и 18:00 следобед. Изключение е последният ден, който приключва по-рано в 16:30 ч. Трябва ли да наемете кола, за да стигнете до изложбената площадка? Не. Messe Düsseldorf предоставя на посетителите достъп до трамвайните и автобусните линии - удобен и ефективен начин за ежедневно пътуване до работното място.

Какво казват хората?

  • „Привилегия е да участвам в шоуто. Това е най-големият панаир в света и всяка година е все едно да се освежите с най-новите актуализации в бизнеса. Тази година се фокусираме и върху американски и австралийски контакти.“ - Сунил Шеварамани, K.D Industries Inc., генерален мениджър, Обединени арабски емирства;
  • „Много е натоварено, но не очаквахме нищо друго. Участваме в Tube от години и панаирът е изключително добре организиран, както сме свикнали. Струва ми се, че има много за наваксване по отношение на индустриалното производство в този регион и се надяваме, че ще се възползваме от това.“- Герхард Бергер, SSC Anlagenbau GmbH, старши консултант, Австрия;
  • „Като цяло се срещаме със съществуващи и потенциални клиенти. Специално за международни контакти Tube е перфектен. Ние правим повече от 60% от продажби извън Европа, така че международният аспект на Tube е много важен за нас.“ - Йорг Буш, IMS Messsysteme GmbH, генерален мениджър Глобални продажби и проекти, Rohrmesssysteme, Deutschland.

Аудитория и статистика

Tube винаги генерира значителен бизнес и организаторите разкриват, че има 97% удовлетвореност сред търговските посетители. Посещаемостта също е много задоволителна.

Последното издание видя над 1200 международни изложители и близо 30 000 търговски посетители, които осигуряват перфектната видимост за вашата марка. Посетителите идват от цял ​​свят, за да правят покупки и да установяват партньорства с мнозинството от големите европейски пазари като Италия, Франция, Испания и Австрия. 

Но ние също така искаме да подчертаем нарастващото участие на пазарите в Изтока като Индия, Южна Корея, Тайван и Китай. Що се отнася до професионалния опит, публиката е разнообразна, тъй като купувачите идват от различни индустрии - автомобилна, химическа, енергийна, електрическа, желязна и строителна.

Настаняване

Организаторите прогнозират скок на посещаемостта, така че започнете да търсите най-рано най-добрите отстъпки за подходящи хотели. Trade Fair Trips ltd ще ви помогне да се ориентирате в безбройните опции там. Хотелските оферти покрай изложението са много и се различават по местоположение, ценови диапазон и достъп до обществения транспорт.

Намаляваме часовете за намиране на точния и ви представя специален списък с най-добрите опции въз основа на вашите критерии. В един работен ден за зареждане. Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите ценови диапазон и можете да очаквате вашата онлайн резервация на хотел за Tube на следващия ден.

Нещо повече, ние предлагаме допълнителни услуги на нашите клиенти на място - може би предварително да резервирате стая за срещи или да действате като изпълнител за изграждането на вашата кабина. Тук сме, за да ви помогнем на всяка стъпка от пътя.

Full list of
hotels for
Tube

Book Now
How to get to Tube

Similar trade shows