Tube
Tube

Tube

New Dates
9 май 2022 - 13 май 2022
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Event website

Tube

Frequency

2 years

Tube Map

Past Editions

7 - 11 Dec Tube 2020

16 - 20 Apr TUBE 2018

Въведение

Tube представя на търговските посетители най-новите технологични постижения и решения в тръбната индустрия, обхващащи всички нива във веригата на доставки от суровини и производство до тестване и търговия по-късно.

Международният търговски панаир навлезе в индустрията през 1988 г. и се оказа толкова жизненоважен за производствената индустрия, че успешно възпроизведе формата по целия свят. Има събития с тръби в Югоизточна Азия, Китай, Русия, Индия и Арабия. Tube е мястото, където предлагането отговаря на търсенето и това, което се предлага, е с най-високо качество. Това е идеалната платформа за правене на бизнес, независимо къде по веригата за обработка работите.

Продуктовата гама включва тръби и фитинги, машини за производство на тръби, инструменти за технологични процеси и свързани инструменти, измервателна, изпитателна и контролна технология, профили и свързано оборудване. За да осигурите висока възвръщаемост на инвестициите и да получите квалифицирани клиенти, регистрирайте се за съответната услуга в Tube.

Логистиката

Tube се провежда на всеки две години в Дюселдорф, Германия. Изданията се изпълняват общо пет дни в началото на пролетта - това обикновено е в края на март и началото на април. Tube споделя сцена в Messe Dusseldorf с друг специализиран панаир за компоненти, Wire. И двете събития попадат в четни години и предлагат достъп само за посетители на търговията. Messe Düsseldorf GmbH служи като официален организатор, както и с щедра подкрепа от Международната асоциация на тръбите (ITA).

Събитията за деня са насрочени между 09:00 сутринта и 18:00 следобед. Изключение е последният ден, който приключва по-рано в 16:30 ч. Трябва ли да наемете кола, за да стигнете до изложбената площадка? Не. Messe Düsseldorf предоставя на посетителите достъп до трамвайните и автобусните линии - удобен и ефективен начин за ежедневно пътуване до работното място.

Какво казват хората?

  • „Привилегия е да участвам в шоуто. Това е най-големият панаир в света и всяка година е все едно да се освежите с най-новите актуализации в бизнеса. Тази година се фокусираме и върху американски и австралийски контакти.“ - Сунил Шеварамани, K.D Industries Inc., генерален мениджър, Обединени арабски емирства;
  • „Много е натоварено, но не очаквахме нищо друго. Участваме в Tube от години и панаирът е изключително добре организиран, както сме свикнали. Струва ми се, че има много за наваксване по отношение на индустриалното производство в този регион и се надяваме, че ще се възползваме от това.“- Герхард Бергер, SSC Anlagenbau GmbH, старши консултант, Австрия;
  • „Като цяло се срещаме със съществуващи и потенциални клиенти. Специално за международни контакти Tube е перфектен. Ние правим повече от 60% от продажби извън Европа, така че международният аспект на Tube е много важен за нас.“ - Йорг Буш, IMS Messsysteme GmbH, генерален мениджър Глобални продажби и проекти, Rohrmesssysteme, Deutschland.

Аудитория и статистика

Tube винаги генерира значителен бизнес и организаторите разкриват, че има 97% удовлетвореност сред търговските посетители. Посещаемостта също е много задоволителна.

Последното издание видя над 1200 международни изложители и близо 30 000 търговски посетители, които осигуряват перфектната видимост за вашата марка. Посетителите идват от цял ​​свят, за да правят покупки и да установяват партньорства с мнозинството от големите европейски пазари като Италия, Франция, Испания и Австрия. 

Но ние също така искаме да подчертаем нарастващото участие на пазарите в Изтока като Индия, Южна Корея, Тайван и Китай. Що се отнася до професионалния опит, публиката е разнообразна, тъй като купувачите идват от различни индустрии - автомобилна, химическа, енергийна, електрическа, желязна и строителна.

Настаняване

Организаторите прогнозират скок на посещаемостта, така че започнете да търсите най-рано най-добрите отстъпки за подходящи хотели. Trade Fair Trips ltd ще ви помогне да се ориентирате в безбройните опции там. Хотелските оферти покрай изложението са много и се различават по местоположение, ценови диапазон и достъп до обществения транспорт.

Намаляваме часовете за намиране на точния и ви представя специален списък с най-добрите опции въз основа на вашите критерии. В един работен ден за зареждане. Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите ценови диапазон и можете да очаквате вашата онлайн резервация на хотел за Tube на следващия ден.

Нещо повече, ние предлагаме допълнителни услуги на нашите клиенти на място - може би предварително да резервирате стая за срещи или да действате като изпълнител за изграждането на вашата кабина. Тук сме, за да ви помогнем на всяка стъпка от пътя.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА