Your free enquiry
TTG INCONTRI

TTG INCONTRI

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
TTG Italia Spa
Event website
Event website:
TTG INCONTRI
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

TTG INCONTRI 2023 ще се проведе между 11.10.2023 и 13.10.2023. Събитието "лице в лице" ще се състои в Италия в Rimini Fiera в условия на липса на строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отмяната на вътрешните ограничения в страната. Аналогично, в момента в Италия не са въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

TTG Incontri е международно изложение за туризъм – едно от водещите B2B събития в сферата на туризма в Италия. Участници в него са туроператори, туристически агенции, доставчици на всякакви услуги, свързани с туризъм. Те се събират, за да представят новите си продукти и услуги, да обменят идеи и да обсъдят проблемите и тенденциите на бранша. Посетителите могат да се информират как се развива туристическият бизнес в международен план. Мястото е подходящо за представяне на нови фирми, продукти и услуги, за създаване на контакти и сключване на сделки.

Ние сме експерти в намирането онлайн на хотели за международни изложения. Затова от всички хотели в Римини, бързо ще подберем и ще ви предложим подходящите хотели за TTG Incontri. Наш служител ще се погрижи за всичко, свързано с пътуването ви: летищен трансфер, придвижване из града, наем на конферентна зала. Можете да ползвате целия ни пакет услуги или само някои от тях. Те всички са безплатни за вас и ви осигуряват повече време за подготовка на вашето бизнес представяне, а също и удобно и изгодно пътуване. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на TTG INCONTRI

Издание от 2021
Изданието на TTG INCONTRI за 2021 привлече 1 800 изложители и около 40 000 посетители. Изложението се проведе се проведе лице в лице между датите 13.10.2021 и 15.10.2021. Мястото на провеждане на изданието беше Rimini Fiera в Италия. В конгресния център бяха приложени строги мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
TTG INCONTRI

Book Now
How to get to TTG INCONTRI

Similar trade shows