TourNatur

TourNatur

Туризъм Travel & Outdoor
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
TourNatur

Важно събитие, което е в основата на Caravan Salon

TourNatur е най-голямото търговско изложение в Германия за планински туризъм и туристическа екипировка. Изложителите представят интересни дестинации и маршрути за пешеходни преходи; цялостно оборудване за алпинисти и планинари – от джобните ножчета, през раници, обувки и щеки, до палатки. Посетителите могат да тестват палатките. Удобството на туристическите обувки също може да бъде проверено на пешеходната тестова писта. Изложението е съпътствано от множество лекции, професионални събития и продуктови презентации. Подходящо е за представяне на нови стоки и услуги и за търсене на нови пазари.

Възложете на нас организацията на пътуването си. От всички хотели в Дюселдорф ще ви предложим най-подходящите хотели за TourNatur. Ще направим вместо вас онлайн хотелски резервации и ще се погрижим за летищния трансфер. Ще ви осигурим кола под наем, за да се придвижвате по-удобно из града. А ако предпочитате да ползвате обществения транспорт, ще ви изготвим маршрути. В случай не необходимост можем да ви осигурим и конферентна зала. Услугите ни са безплатни за вас. Използвайте ги, за да пътувате удобно, спокойно, изгодно и да имате достатъчно време за подготовката на бизнес представянето си. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

TourNatur 2021

60-ото издание на TourNatur/Caravan Salon беше успешно, като всички участници изразиха голямо задоволство. Поради продължаващата пандемия, при провеждането на събитието през 2021 г. бяха въведени строги протоколи за здраве и безопасност. Високата дисциплина и спазването на мерките за превенция на COVID-19 бяха една от отличителните черти на събитието. TourNatur се проведе в Messe Düsseldorf от 27 август 2021 г. до 5 септември 2021 г. Първото основно търговско изложение от общ интерес в Германия събра общо 185 000 посетители. От тях 41% посетители присъстваха за първи път. Шестстотин петдесет и трима изложители от 31 държави представиха най-новите си продукти на 60-то издание на събитието.

TourNatur 2022

61-вото издание на TourNatur се проведе в рамките на Caravan Salon Dusseldorf 2022. Поради подобрената пандемична обстановка събитията на живо се проведоха в Messe Dusseldorf, без да се прилагат мерки за превенция на Ковид-19. Търговските изложения привлякоха 235 000 посетители от 72 държави и 736 изложители от 34 държави.

TourNatur 2023

62-то издание на TourNatur/Caravan Salon Dusseldorf се проведе като изложение на живо между 25.08.2023 и 03.09.2023 в Messe Dusseldorf. Изданието привлече на повече от 250 000 м2 площ 254 000 посетители от 65 държави и повече от 750 изложители от 37 страни. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до TourNatur Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.