Your free enquiry
TourNatur

TourNatur

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
TourNatur
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на TourNature/Caravan Salon Dusseldorf за 2023 ще бъде организирано като търговско изложение на живо без мерки за безопасност срещу Ковид-19. Датите на провеждане са определени между 25-ти август и 3-ти септември 2023, а мястото на провеждане ще бъде Messe Düsseldorf. Понастоящем в Германия няма вътрешни възбрани. Освен това в страната няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

TourNatur е най-голямото търговско изложение в Германия за планински туризъм и туристическа екипировка. Изложителите представят интересни дестинации и маршрути за пешеходни преходи; цялостно оборудване за алпинисти и планинари – от джобните ножчета, през раници, обувки и щеки, до палатки. Посетителите могат да тестват палатките. Удобството на туристическите обувки също може да бъде проверено на пешеходната тестова писта. Изложението е съпътствано от множество лекции, професионални събития и продуктови презентации. Подходящо е за представяне на нови стоки и услуги и за търсене на нови пазари.

Възложете на нас организацията на пътуването си. От всички хотели в Дюселдорф ще ви предложим най-подходящите хотели за TourNatur. Ще направим вместо вас онлайн хотелски резервации и ще се погрижим за летищния трансфер. Ще ви осигурим кола под наем, за да се придвижвате по-удобно из града. А ако предпочитате да ползвате обществения транспорт, ще ви изготвим маршрути. В случай не необходимост можем да ви осигурим и конферентна зала. Услугите ни са безплатни за вас. Използвайте ги, за да пътувате удобно, спокойно, изгодно и да имате достатъчно време за подготовката на бизнес представянето си. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

Издание от 2021 г.

60-ото издание на TourNatur/Caravan Salon беше успешно, като всички участници изразиха голямо задоволство. Поради продължаващата пандемия, при провеждането на събитието през 2021 г. бяха въведени строги протоколи за здраве и безопасност. Високата дисциплина и спазването на мерките за превенция на COVID-19 бяха една от отличителните черти на събитието. TourNatur се проведе в Messe Düsseldorf от 27 август 2021 г. до 5 септември 2021 г. Първото основно търговско изложение от общ интерес в Германия събра общо 185 000 посетители. От тях 41% посетители присъстваха за първи път. Шестстотин петдесет и трима изложители от 31 държави представиха най-новите си продукти на 60-то издание на събитието.

Издание 2022

61-вото издание на TourNatur се проведе в рамките на Caravan Salon Dusseldorf 2022. Поради подобрената пандемична обстановка събитията на живо се проведоха в Messe Dusseldorf, без да се прилагат мерки за превенция на Ковид-19. Търговските изложения привлякоха 235 000 посетители от 72 държави и 736 изложители от 34 държави.

Full list of
hotels for
TourNatur

Book Now
How to get to TourNatur
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows