Your free enquiry
THERMPROCESS

THERMPROCESS

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
THERMPROCESS
Frequency
Frequency:
4 years

THERMPROCESS 2023 - най-новата информация

Изложението THERMPROCESS 2023 и съвпадащите с него събития GIFA, NEWCAST и METEC ще се проведат между 12.06.2023 и 16.06.2023. Събитията ще се проведат в Messe Düsseldorf като търговски изложения лице в лице без въведени мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

THERMPROCESS разшири границите в технологията за термообработка и топлинната технология още от появата си на професионалната сцена през 1974 г. В рамките на почти половин век международното търговско изложение укрепи бизнес мрежите в цяла Европа и отвори врати за нови пазари както изток и запад. Често именно там се въвеждат за първи път нови технологии и платформа за професионалисти, които да получат по-задълбочено усещане за индустриалните тенденции благодарение на разнообразни конференции и все по-популярния THERMPROCESS симпозиум. Продуктовото портфолио се простира на изолация, лабораторно оборудване, помпи, охлаждащи инсталации, хладилно оборудване, задвижвания, строителни материали за пещи, комини, конвейери, вентилатори и индустриални пещи. Елате в THERMPROCESS, за да установите конкурентното си предимство и да генерирате потенциални клиенти. Панаирът е ориентиран към бизнес аспектите на индустрията.

Логистиката

THERMPROCESS е със седалище в Дюселдорф, Германия и е част от GMNT групите събития, заедно с GIFA (леярна техника), METEC (металургия) и NEWCAST (леене на продукти). И четирите събития пристигат веднъж на всеки четири години някъде в началото на лятото, обикновено в средата на юни и са с продължителност от пет дни. Messe Düsseldorf изпълнява двойно задължение като домакин и официален организатор и влизането се дава само на посетителите на търговията. Подкрепа се осигурява от VDMA - една от най-големите асоциации на производствената индустрия в Германия. Работното време е планирано между 09:00 сутринта и 18:00 следобед през първите четири дни. Заключителният ден завършва два часа по-рано в 16:00 ч. Не е задължително посетителите да наемат кола, за да пътуват до панаирната площадка, тъй като Messe Düsseldorf се обслужва с автобус (722) и трамвай (U78 и U79), които работят постоянно през деня.

Какво казват хората?

  • „THERMPROCESS предоставя изчерпателна информация за пазара, особено в глобалната технология за термообработка. Икономиката ни в Австралия е сравнително малка. Теоретично глобализацията и цифровизацията, дори на места, далеч от големите индустриални центрове, водят до добра връзка с информацията. Но международното място за срещи с лични разговори като тук е от съществено значение и не може да бъде заменено с нищо “- Стивън Търнър, мениджър за бизнес развитие и продажби за индустриални пазари, Shinagawa Refractories Australia Pty Ltd, Unanderra, Австралия;
  • „В частност в Европа през последните години имаме добър растеж, който искаме да продължим. Предизвикателството е да се осигурят най-подходящите решения. Получих много информация от THERMPROCESS, за да постигнем конкретната цел ”- Андреа Адорисио, ръководител на производството, Gadda Group, Colleretto Giacosa, Италия;
  • „Получаваме много новини от лични дискусии с доставчици и клиенти, какво се е променило в компанията и какви са изискванията към нас? Ще гледам всичко около 3D производството, изключително интересна тема с много потенциал за нашето работно пространство, ”- Томас Байер, директор продажби, Holubice, Чехия

Аудитория и статистика

Квартетът GNMT се представи изключително добре като цяло, регистриращо 2360 изложители и 72 000 търговски посетители като цяло. В рамките на тези цифри THERMPROCESS надгражда резултатите си от 2015 г. с над 300 международни изложители и публика над 7000 присъстващи. Демографията е относително еднаква пропорционално между местните и германските граждани. Страните, за които казваме, че са предимно от Европа, въпреки че Източна Азия се откроява във все по-голям брой, като Япония и Китай са на преден план. Приблизително 60% от посетителите са на ръководни длъжности, независимо дали това е висше или средно ръководство, и това е добра статистика. Това означава, че взимащите решения са в THERMPROCESS и са готови да се ангажират, както беше резултатът от Светлия свят на металите.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd съществува, за да обслужва изложителите, тъй като ние сме специализиран доставчик на хотелско настаняване за търговски панаири и конференции. Ние работим в рамките на целия ценови спектър, тъй като вярваме, че бизнес пътуванията трябва да бъдат широко достъпни и да подпомагат по различни начини. Клиентите често идват при нас, за да резервират предварително стаи за срещи. Ние също имаме капацитета да изградим изложбени щандове с различни спецификации и размери. Това прави вашата онлайн резервация на хотел за THERMPROCESS най-лесната. След като разберем бюджета ви за пътуване, ние съставяме списък с най-достъпните цени на хотелите по време на THERMPROCESS и ви го изпращаме. Всичко това ни отнема около ден. Trade Fair Trips ltd също така преглежда всяка отделна оферта за връзки с обществения транспорт, така че да се насладите на бърза пътуване до работното място.

Full list of
hotels for
THERMPROCESS

Book Now
How to get to THERMPROCESS

Similar trade shows