Your free enquiry
THE HOTEL SHOW

THE HOTEL SHOW

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
dmg :: events Middle East
Event website
Event website:
THE HOTEL SHOW
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на HOTEL SHOW за 2023 ще се проведе от 23-ти до 25-ти май 2023. Търговското изложение на живо ще се състои в Световния търговски център в Дубай или DWTC. Мястото на провеждане на изложението ще разполага със строги и актуални мерки за превенция на COVID-19. Те ще гарантират безопасността на всички участници. Една от мерките за безопасност, които ще бъдат приложени, е 3G политиката за влизане. Участниците трябва да знаят, че като част от протоколите за безопасност те трябва да представят документи за влизане, като например отрицателни PCR тестове. Такива документи трябва да бъдат показани и при пристигането в ОАЕ поради ограниченията за пътуване в страната.

Представяне на събитието

The Hotel Show е търговско изложение за хотелиерство и ресторантьорство. То представя широк спектър от продукти, услуги и решения за туристическата индустрия. Изложителите се разделят на сектори като: технологии, управление на съоръжения, интериор и осветление, кухни и бани, кетъринг и кулинария, доставки, франчайз и хотелски услуги. Участват производители, търговци, доставчици, собственици на хотели, ресторанти и кафенета. За тях изложението е начин да стигнат до нови клиенти, да намерят нови партньори и да стъпят на пазарите в този регион. Участниците в събитието са повече от 17 700 (хотелиери и професионалисти от бранша) от 98 страни.

Резервирайте хотели за The Hotel Show с помощта на вашия личен асистент от нашата фирма – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ние сме професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви спестим време от търсене на хотели в Дубай, като ви предложим най-подходящите за изложението. Ще се направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, наемането на автомобил и конферентна зала. Възползвайте се от нашите услуги за максимално ползотворно пътуване.

Минали издания

2021

Между 30-ти май и 2-ри юни 2021 се проведе изложението HOTEL SHOW 2021. Събитието се състоя в Световния търговски център в Дубай като търговско изложение "лице в лице". На мястото на събитието бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19, като социално дистанциране и задължително носене на защитни маски. В изданието участваха приблизително 100 изложители и над 100 лектори. Изложителите и посетителите представиха повече от 20 държави, сред които и Полша.

2022

HOTEL SHOW 2022 се проведе като събитие на живо между 24.05.2022 и 26.05.2022. Световният търговски център в Дубай включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, за да се гарантира безопасността на участниците. На събитието присъстваха около 300 компании изложители от над 100 държави.

Full list of
hotels for
THE HOTEL SHOW

Book Now
How to get to THE HOTEL SHOW
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows