Taste of London

Taste of London

Храна и напитки
Организатор:
Taste Festivals Limited
Честота:
6 months
Уебсайт:
Taste of London

Водещият фестивал за ресторанти в Обединеното кралство и в света

Вкусът на Лондон вълнува любителите на храната и подсилва кулинарната индустрия в Лондон, както никой друг фестивал, ориентиран към храната в страната. Този голям международен фестивал на храната лекува най-доброто от най-доброто по отношение на ресторантите и готвачите на едно място, за да могат посетителите да установят. Сърцевината на Taste of London се крие в мини-кухните от различни ресторанти и демонстрации на готвачи, но не е толкова селски, колкото звучи. Посетителите могат да изпитат изискана трапеза на възможно най-високо ниво благодарение на присъствието на ресторанти със звезда Мишлен. Богатството на вкусове и кулинарни традиции няма равни на себе си и затова е отличено като Най-доброто потребителско изложение през 2012 г. на наградите на изложбените новини. Вкусът на Лондон поражда усмивки на ентусиастите и професионалистите в кулинарията от 2004 г. насам, а собствениците на ресторанти могат да спечелят много от изложенията тук. Те са в състояние да се свържат директно със своята аудитория.

Taste of London 2023

Изданието на Taste of London за 2023 ще се проведе между 14.06.2023 и 18.06.2023. Събитието ще се състои като фестивал на живо. Няма да бъдат въведени най-новите мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G регламента за допускане. Причината е, че Испания е премахнала ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd разбира колко е важно да резервирате правилното хотелско настаняване за изложби и работи с вас, за да постигнете най-високи резултати. Ние приспособяваме вашата онлайн резервация на хотел за Taste of London според вашите предпочитания и ценови диапазон. Бюджетните ограничения не са голямо предизвикателство за нас, тъй като поддържаме добри работни отношения с хотелите на всяка цена и можем да осигурим икономичен комфорт и луксозен клас. Винаги получавате най-достъпните хотелски цени за Taste of London. Логистиката също е важна, поради което търсим места, които са близо до Regent’s Park или Tobacco Dock в Източен Лондон. Trade Fair Trips ltd има много повече от често своите клиенти. Клиентите често допълват настаняването ни с други услуги. Ние сме тук, за да изградим изложбения ви щанд преди фестивала. Кажете ни от какво имате нужда и ние ще го направим.

Taste of London е под ръководството на Taste Festivals и е първият от много хранителни фестивали, базирани в страни по целия свят. Някои от градовете, които са домакини на събитие „Вкус на“, включват Атина, Единбург, Милано, Абу Даби, Москва и Сидни. Вкусът на Лондон се среща два пъти годишно. Първо през юни в продължение на пет дни, а след това празнично издание, проведено през ноември в продължение на четири дни. Изложбените площи също са различни. Regent’s Park е домакин през юни, а Tobacco Dock в Източен Лондон поема през ноември. Фестивалът е насрочен в рамките на сесии, като дните за откриване и закриване имат по една сесия, а дните между тях - две с час и половина между тях. И двете места са в централните райони на Лондон, които имат добри връзки с обществения транспорт, така че има много възможности да се стигне до него.

  • Вкусът на Лондон действа като събитие за бързо запознанство, предназначено за гурметата да открият следващото си горещо и любимо изживяване за хранене, а вие можете да се свържете с вечерящите по неформален начин. Сервирате малки ястия като карти за повикване и получавате страхотен трафик на храна;
  • Вкусът на Лондон също предлага значителен публичен тласък с функция на техния уебсайт, но по-важното е бюлетинът, който има читатели от над 100 000 души - невероятна възможност да повишите видимостта за себе си два пъти годишно;
  • Вкусът на Лондон постига невероятния баланс между търговията и крайните потребители. Ако сте изложител, който предлага занаятчийски стоки, вие сте в идеална позиция да генерирате потенциални клиенти за продажби, да разширите професионалната си мрежа и да разпродадете инвентара си по време на фестивала.

Вкусът на Лондон е преди всичко фестивал на храната, което означава, че е насочен към широката общественост. Изданието от юни в Regent’s Park определено е по-голямата печалба с повече от 50 000 посетители, които присъстват, докато изданието през ноември в Tobacco Dock в Източен Лондон регистрира 28 000 посетители и брои. По-голямата част от посетителите са лондончани, но Taste of London със сигурност е маяк за останалата част на Обединеното кралство и туристическо привличане за храна от останалата част на Европа и дори по-далеч. Демонстрациите на готвачи са ключова част от програмирането, така че естествено това привлича членовете на пресата и критиците на храните, докато занаятчийските пазари привличат не само широката публика, но и по-големите търговски купувачи.

Taste of London 2023

Taste of London 2023 се проведе като фестивал на живо в Regent's Park между датите 14.06.2023 и 18.06.2023. В събитието участваха 224 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Taste of London Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.