Your free enquiry
sudback

sudback

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Event website
Event website:
sudback
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на Sudback за 2024 ще бъде търговско изложение лице в лице. То ще се проведе от 26-ти до 29-ти октомври 2024 в Messe Stuttgart. Засега мястото на провеждане няма да включва процедури за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отпадането на свързаните с пандемията ограничения на територията на Германия.

Представяне на събитието

Südback е международен търговски панаир – един от най-важните за хлебопроизводителите и сладкарите. Представят се оборудване и машини за производство на сладки и тестени изделия, суровини, съоръжения за продаването и излагането им. Организирани са множество съпътстващи събития – дискусии, презентации, демонстрации. Обсъждат се различни техники за насърчаване на продажбите, новите тенденции в бранша, разработката на нови технологии за производство на хляб и сладкарски изделия. Експерти изнасят лекции по сладкарство. Правят се дегустации на храни и напитки. Панаирът е подходящ за създаване на контакти и партньорства, закупуване на ново оборудване.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. С него ще спестите време и вместо да търсите хотели в Щутгарт, ще се фокусирате върху подготовката си за панаира. Той ще ви предложи настаняване в подходящите хотели за Südback и ще се погрижи за летищния трансфер, придвижването ви из града, наемането на конферентна зала. Екипът ни се състои от професионалисти в организирането на бизнес пътувания, а услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
sudback

Book Now
How to get to sudback
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows