Your free enquiry
FachPack

FachPack

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
FachPack
Frequency
Frequency:
2 years

FachPack е готов да прокара пазара за своето издание от 2021 г. на 28 септември до 30 септември в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия. Няма съобщения за забавяне на графика. Посетителите могат да бъдат спокойни, че на събитието ще бъде приложен изчерпателен план за здраве и хигиена на COVID-19.

Въведение

За да видите най-новите решения в опаковъчните машини или да се срещнете с много професионалисти от бранша, трябва да посетите Нюрнберг, Германия, където се провежда FachPack. Това е дългогодишно международно изложение, което е платформа, на която производителите и доставчиците на услуги представят своите иновации и решения по цялата верига на стойността.

Акценти

  • Опаковъчни материали и консумативи
  • Логистични системи
  • Опаковъчни машини
  • Печат на опаковки
  • Услуги за индустрията

Логистиката

NürnbergMesse GmbH служи както за организатор, така и за място на събитието и създава издания всяка година, макар че FachPack е на пауза в годината, в която се провежда Interpack. Изложените категории продукти показват опаковъчни материали и доставчици, логистични системи, опаковъчни машини, печат на опаковки и услуги за индустрията. Messe Nuremberg допуска търговски посетители от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден завършва в 17:00 часа!

Аудитория и статистика

Причината, поради която FachPack е толкова важна за опаковъчния сектор, е, че това е първото място, където последните иновации се разкриват пред света. В последното издание бяха представени 600 подобрения. Друга причина, поради която трябва да изложите, е огромното разнообразие от представители на индустрията, тъй като всяка отделна индустрия се нуждае от опаковки - козметика и химикали, автомобилна промишленост, храни и напитки, фармацевтични и медицински технологии.

Най-добрите хотелски предложения за FachPack

Резервирането на подходящ хотел за FachPack е задължително. Trade Fair Trips ltd обслужва изложители за този търговски панаир от години, така че ние познаваме най-добрите хотели в Нюрнберг и можем да планираме вашето работно пътуване само за няколко часа. Вземете достъпни хотели в близост до Messe Nuremberg и се насладете на опитен достъп до обществения транспорт. Нашите хотелски услуги за FachPack са изцяло съобразени с вашите нужди. За пълен пакет от услуги можете да се обърнете към нас за други задачи. Ние имаме опит, когато става въпрос за показване на инсталация на щанда, а също така можем да резервираме съоръжения за срещи по време на изложението с правилните A / V спецификации.

Full list of
hotels for
FachPack

Book Now
How to get to FachPack

Similar trade shows