FachPack 2024

FachPack 2024

Опаковане и пакетиране
Nurnberg, Germany
24-26 Sep 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
2 years
Уебсайт:
FachPack

Водещо събитие за опаковъчната индустрия в Европа

FachPack 2024

FachPack е готов да даде тласък на пазара с изданието си през 2024, което ще се проведе от 24.09.2024 до 26.09.2024 в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия. Не се съобщава за закъснения в графика. От посетителите няма да се изисква да спазват цялостен план за здраве и хигиена свързан с Ковид-19 по време на събитието. Това се дължи на факта, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до страната.

Въведение

За да видите най-новите решения в опаковъчните машини или да се срещнете с много професионалисти от бранша, трябва да посетите Нюрнберг, Германия, където се провежда FachPack. Това е дългогодишно международно изложение, което е платформа, на която производителите и доставчиците на услуги представят своите иновации и решения по цялата верига на стойността.

Акценти

  • Опаковъчни материали и консумативи
  • Логистични системи
  • Опаковъчни машини
  • Печат на опаковки
  • Услуги за индустрията

Логистиката

NürnbergMesse GmbH служи както за организатор, така и за място на събитието и създава издания всяка година, макар че FachPack е на пауза в годината, в която се провежда Interpack. Изложените категории продукти показват опаковъчни материали и доставчици, логистични системи, опаковъчни машини, печат на опаковки и услуги за индустрията. Messe Nuremberg допуска търговски посетители от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден завършва в 17:00 часа!

Аудитория и статистика

Причината, поради която FachPack е толкова важна за опаковъчния сектор, е, че това е първото място, където последните иновации се разкриват пред света. В последното издание бяха представени 600 подобрения. Друга причина, поради която трябва да изложите, е огромното разнообразие от представители на индустрията, тъй като всяка отделна индустрия се нуждае от опаковки - козметика и химикали, автомобилна промишленост, храни и напитки, фармацевтични и медицински технологии.

Най-добрите хотелски предложения за FachPack

Резервирането на подходящ хотел за FachPack е задължително. Trade Fair Trips ltd обслужва изложители за този търговски панаир от години, така че ние познаваме най-добрите хотели в Нюрнберг и можем да планираме вашето работно пътуване само за няколко часа. Вземете достъпни хотели в близост до Messe Nuremberg и се насладете на опитен достъп до обществения транспорт. Нашите хотелски услуги за FachPack са изцяло съобразени с вашите нужди. За пълен пакет от услуги можете да се обърнете към нас за други задачи. Ние имаме опит, когато става въпрос за показване на инсталация на щанда, а също така можем да резервираме съоръжения за срещи по време на изложението с правилните A / V спецификации.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на FachPack за 2021 се проведе като хибридно събитие между 28-ти септември и 30-ти септември 2021. Изданието се състоеше от лично изложение със строги мерки за превенция на Ковид-19, което се проведе в Мesse Nuremberg. В допълнение към изложението беше представена цялостна цифрова платформа. Мерките за превенция по време на изложението включваха задължително носене на предпазни маски. Около 24 000 търговски посетители и общо 788 изложители посетиха изданието на FachPack през 2021.

Издание през 2022

Основната тема на FACHPACK 2022 беше "Преходът в опаковането". То се съсредоточи върху значимите тенденции, които повлияха на сектора на опаковките. Кръговата икономика, електронната търговия и цифровизацията бяха обсъжданите теми. Също така беше наблегнато на хигиенния компонент при защитата на продуктите. Освен това в това издание беше представена информация за доставките по домовете и покупките по интернет. Изданието предостави отговори на различни въпроси, включително: Какви покупателни навици ще имат потребителите в бъдеще? Между 27-ми и 29-ти септември 2022 Messe Nuremberg беше домакин на хибридното събитие, в което участваха 1145 изложители, 42% от които бяха международни предприятия.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около FachPack

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Avenue Hotel 5.6 Nurnberg от € 286.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg ibis Nurnberg City am Plarrer 5.7 Nurnberg от € 308.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Ambient Hotel am Europakanal 16 Fürth от € 331.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Burghotel Nurnberg 6.4 Nurnberg от € 232.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg the niu Leo 6.1 Nurnberg от € 346.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg City West 8.5 Nurnberg от € 270.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Hotel Westend 9.7 Nurnberg от € 309.00 EUR Запази сега
Hotel Schindlerhof 18.17 Nurnberg от € 312.00 EUR Запази сега
FachPack 2024 Nurnberg Ramada Nurnberg Parkhotel 2.7 Nurnberg от € 421.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до FachPack 2024 Изпрати

FachPack акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.