Your free enquiry
FachPack

FachPack

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
FachPack
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

FachPack е готов да даде тласък на пазара с изданието си през 2024, което ще се проведе от 24-ти до 26-ти септември 2024 в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия. Не се съобщава за закъснения в графика. От посетителите няма да се изисква да спазват цялостен план за здраве и хигиена свързан с Ковид-19 по време на събитието. Това се дължи на факта, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до страната.

Въведение

За да видите най-новите решения в опаковъчните машини или да се срещнете с много професионалисти от бранша, трябва да посетите Нюрнберг, Германия, където се провежда FachPack. Това е дългогодишно международно изложение, което е платформа, на която производителите и доставчиците на услуги представят своите иновации и решения по цялата верига на стойността.

Акценти

  • Опаковъчни материали и консумативи
  • Логистични системи
  • Опаковъчни машини
  • Печат на опаковки
  • Услуги за индустрията

Логистиката

NürnbergMesse GmbH служи както за организатор, така и за място на събитието и създава издания всяка година, макар че FachPack е на пауза в годината, в която се провежда Interpack. Изложените категории продукти показват опаковъчни материали и доставчици, логистични системи, опаковъчни машини, печат на опаковки и услуги за индустрията. Messe Nuremberg допуска търговски посетители от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден завършва в 17:00 часа!

Аудитория и статистика

Причината, поради която FachPack е толкова важна за опаковъчния сектор, е, че това е първото място, където последните иновации се разкриват пред света. В последното издание бяха представени 600 подобрения. Друга причина, поради която трябва да изложите, е огромното разнообразие от представители на индустрията, тъй като всяка отделна индустрия се нуждае от опаковки - козметика и химикали, автомобилна промишленост, храни и напитки, фармацевтични и медицински технологии.

Най-добрите хотелски предложения за FachPack

Резервирането на подходящ хотел за FachPack е задължително. Trade Fair Trips ltd обслужва изложители за този търговски панаир от години, така че ние познаваме най-добрите хотели в Нюрнберг и можем да планираме вашето работно пътуване само за няколко часа. Вземете достъпни хотели в близост до Messe Nuremberg и се насладете на опитен достъп до обществения транспорт. Нашите хотелски услуги за FachPack са изцяло съобразени с вашите нужди. За пълен пакет от услуги можете да се обърнете към нас за други задачи. Ние имаме опит, когато става въпрос за показване на инсталация на щанда, а също така можем да резервираме съоръжения за срещи по време на изложението с правилните A / V спецификации.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на FachPack за 2021 се проведе като хибридно събитие между 28-ти септември и 30-ти септември 2021. Изданието се състоеше от лично изложение със строги мерки за превенция на Ковид-19, което се проведе в Мesse Nuremberg. В допълнение към изложението беше представена цялостна цифрова платформа. Мерките за превенция по време на изложението включваха задължително носене на предпазни маски. Около 24 000 търговски посетители и общо 788 изложители посетиха изданието на FachPack през 2021.

Издание през 2022

Основната тема на FACHPACK 2022 беше "Преходът в опаковането". То се съсредоточи върху значимите тенденции, които повлияха на сектора на опаковките. Кръговата икономика, електронната търговия и цифровизацията бяха обсъжданите теми. Също така беше наблегнато на хигиенния компонент при защитата на продуктите. Освен това в това издание беше представена информация за доставките по домовете и покупките по интернет. Изданието предостави отговори на различни въпроси, включително: Какви покупателни навици ще имат потребителите в бъдеще? Между 27-ми и 29-ти септември 2022 Messe Nuremberg беше домакин на хибридното събитие, в което участваха 1145 изложители, 42% от които бяха международни предприятия.

Full list of
hotels for
FachPack

Book Now
How to get to FachPack
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows