SIRHA ISTANBUL

SIRHA ISTANBUL

Туризъм, ресторантьорство, кетъринг и хотелиерство, Мотивиращо корпоративно пътуване Туризъм Хотелиерство
Организатор:
GL Events Exhibitions
Честота:
1 year
Уебсайт:
SIRHA ISTANBUL

Значимо изложение за хранителните, нехранителните и HoReCa секторите в Турция

Sirha Istanbul е международно изложение за хотелиерския и ресторантьорския сектори. След успеха на първото издание на изложението, днес то вече бързо се превръща във водещото събитие в Турция за хотелиерско-ресторантьорската индустрия. Представители от хотелския, както от кетъринга и хранителния сектори ще се съберат отново в Конгресен център Истанбул. Sirha Istanbul ще предложи богата програма от вълнуващи събития, включително конкурси, забавления, конференции и много други.

Сред акцентите тази година са състезанието Bocuse d’Or Battle, Coupe du Monde de la Pâtisserie Battle, Omnivore Istanbul, Taste Inventory of Anatolia, Louıs Lesaffre Cup - National Selection, и други. Трейд Феър Трипс ЕООД е готова да ви предложи най-добрите намалени цени на стаи за събитието и да ви помогне с вашата резервация. Свържете се с нашия екип още днес и резервирайте своята хотелска стая за Sirha Istanbul без никакви усилия!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SIRHA ISTANBUL Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.