Your free enquiry
SIMEI

SIMEI

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Unione Italiana Vini soc. coop.
Event website
Event website:
SIMEI
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на SIMEI за 2024 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" във Fiera Milano Rho Pero. Мястото няма да разполага с мерки за защита от Ковид-19 за събитието, което ще се проведе между 12.11.2024 и 15.11.2024. Това се дължи на отмяната на свързаните с пандемията ограничения в страната. Участниците от Китай трябва да вземат под внимание, че в рамките на временните ограничения за пътуване (валидни до 31.01.2023) от тях ще се изисква да представят отрицателни резултати от тестове и да се подложат на проверка на телесната температура.

Въведение в събитието

Simei е международно изложение за бутилираща техника. Смята се за едно от значителните събития в бранша. Изложителите са производители на бутилираща техника и оборудване, а също и на всякакъв друг тип опаковки за напитки. Посетителите са търговци на едро и дребно, производители, бутилировчици и разпространители на всякакви напитки и течности: минерална вода, газирани напитки, сокове, бира, ракия, оцет, олио. По време на изложението се обсъждат въпроси, свързани с бутилиране и безопасно транспортиране на напитки, демонстрират се нови продукти и системи за производство, почистване и пълнене на бутилки. Събитието е особено благодатно за създаване на нови партньорства и сключване на сделки.

Оставете грижата за търсене онлайн на хотели за международни изложения на нас – специалистите в организацията на бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Милано. Ще ви насочим към подходящите хотели за Simei и ще се направим вашите резервации. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, удобното ви придвижване из града, осигуряването на конферентна зала. С нас пестите време и средства (услугите ни са безплатни за вас) и можете да се занимавате с подготовката си за самото изложение. Доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
SIMEI

Book Now
How to get to SIMEI
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows