Your free enquiry
SILMO Paris

SILMO Paris

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Офталмологична оптика, Очила
Organizer
Organizer :
Comexposium
Event website
Event website :
SILMO Paris
Frequency
Frequency:
1 year

Фирмите ще се срещнат в SILMO Париж от 24 септември до 27 септември 2021 г. Това събитие на живо ще се проведе в Париж-Норд Виленпинг Парк д'Експозиции и Център за конвенции (VIPARIS) Тъй като здравето и безопасността на присъстващите са основен приоритет, организаторите изискват стриктно спазване на протоколите за превенция на COVID-19.

Въведение

От 1967 г. насам добре познатото търговско изложение за оптични продукти SILMO Париж задава най-новите тенденции в очилата и офталмологичните лещи. Ето защо, ако искате да видите най-новите иновации в рамки, лещи, оборудване на оптика и да си осигурите законното място сред водещите марки, трябва да присъствате на събитието.

Историята, която обхваща шест десетилетия, е достатъчна, за да се установи това събитие като такова, което обръща поглед от известни личности до търговска преса. SILMO Париж винаги е бил мост между света на модата и науката, тъй като продуктовото портфолио обхваща рамки, суровини, лещи и оптично оборудване.

Търговското изложение е много повече от просто възможност за генериране на потенциални клиенти за продажби. Той е тук, за да образова - две, ако основните акценти на събитието включват SILMO ACADEMY за оптици и Абсолютно невероятната лаборатория, която хвърля поглед върху най-модерните области на иновациите и дизайна.

Логистиката

Как модно събитие в столицата на модата - Париж, Франция - може да бъде всичко друго, но и ежегоден фестивал. Изданията на SILMO Paris се състоят в началото на октомври и да продължат общо четири дни.

Програмата се провежда в Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Centre de Conventions и COMEXPOSIUM служи като официален организатор. Достъпът се дава на търговските посетители само с текущото работно време, посочено от 09:00 сутринта до 18:30 следобед, но не забравяйте да проверите отново за специални събития по време на SILMO Париж.

По въпроса как да стигнете до изложбения център, най-лесният начин да го направите е да вземете влак RER. Случайно ли пребивавате в близост до Porte Maillot и летището в Бове? Ще се радвате да научите, че редовно има автобуси, които да направят пътуването до Париж-Норд Виленпарк Парк д'Експозиции кратко.

Какво да очакваме като изложител

SILMO Paris е нещо повече от просто платформа за обществени поръчки, където всичко, което правите, е да популяризирате вашата марка, но доста приветлива среда, която се грижи за общността. Организаторите са предвидили семинари за работодатели и служители, които се стремят да развият умения и по-добри работни отношения;

Постигнете престиж и успех, като участвате в състезанието, за да бъдете отличени със златна статуетка от SILMO d’Or - най-голямата награда за пазарите на оптика и очила. Получаването на награда гарантира публичност и шум около вашите продукти, които не само създават силна репутация на марката, но се материализират в продажбите;

SILMO Париж винаги работи усилено, за да прокара лика, независимо дали е чрез творчески израз или технологичен пробив. Това се отразява в броя на събитията в програмата, които разглеждат тенденциите и иновациите - SILMO Next, SILMO Hackathon и Trends Forum са само няколко примера, които идват на ум.

Аудитория и статистика

Посещаването на SILMO Париж е добре изразходвани пари, тъй като изложението успява да расте стабилно с всяко ново издание. Последното издание имаше 970 изложители, което възлиза на 1548, представени в едно пространство - това е цялата верига на стойността. Над 80% от всички изложители са от чужбина - общо 42 държави. 

Организаторите разкриват, че средно приветстват над 200 нови изложители с всяко ново издание на изложението. Аудиторията надхвърля 35 000 търговски посетители - като 56% са чужденци. Друга страхотна статистика от миналото е, че 71% от всички посетители имат планове да направят покупки и 85% от тези изпълняват обещанието си. Това е добра статистика за изложител. Аудиторията също се разделя на търговски обекти, взаимни канали, франчайзи, дистрибутори и търговци на едро.

Настаняване

След като сте запазили място на етажа на шоуто, трябва да съставите работното си пътуване и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне. Ние предлагаме разнообразни логистични услуги. Резервирайте предварително съоръжения за срещи с конкретен капацитет или ни наемете, за да изградим щанда ви за търговски изложения вместо вас. 

Където сме най-добри, разбира се е хотелско настаняване за SILMO Париж и всеки бюджетен размер е добре дошъл. Вие ни кажете ценовия диапазон и ние доставяме хотелите в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Нашата работа е да направим престоя ви комфортен, така че всички оферти да ви поставят близо до връзките с обществения транспорт.

Възползвайте се от индивидуалните ни предложения. С нашата компания можете да бъдете уверени, че вашето бизнес пътуване е в правилните ръце. Тъй като правим резервации по-рано, можете да сте сигурни, че разполагаме с най-добрите налични цени.

Full list of
hotels for
SILMO Paris

Book Now
How to get to SILMO Paris

Similar trade shows