Your free enquiry
SILMO Paris

SILMO Paris

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Ophthalmic Optics, Eyewear
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
SILMO Paris
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за SILMO Paris

SILMO Paris 2023 ще се проведе между 29-ти септември и 2-ри октомври 2023. Това събитие на живо ще се проведе в Parc d'Expositions в Париж-Норд Вилепент. Мястото на провеждане няма да разполага със строги протоколи за превенция на Ковид-19. Това се обуславя от факта, че Франция премахна ограниченията си, свързани с коронавируса, включително тези, отнасящи се до пътуванията в страната. 

Въведение

От 1967 г. насам добре познатото търговско изложение за оптични продукти SILMO Париж задава най-новите тенденции в очилата и офталмологичните лещи. Ето защо, ако искате да видите най-новите иновации в рамки, лещи, оборудване на оптика и да си осигурите законното място сред водещите марки, трябва да присъствате на събитието.

Историята, която обхваща шест десетилетия, е достатъчна, за да се установи това събитие като такова, което обръща поглед от известни личности до търговска преса. SILMO Париж винаги е бил мост между света на модата и науката, тъй като продуктовото портфолио обхваща рамки, суровини, лещи и оптично оборудване.

Търговското изложение е много повече от просто възможност за генериране на потенциални клиенти за продажби. Той е тук, за да образова - две, ако основните акценти на събитието включват SILMO ACADEMY за оптици и Абсолютно невероятната лаборатория, която хвърля поглед върху най-модерните области на иновациите и дизайна.

Логистиката

Как модно събитие в столицата на модата - Париж, Франция - може да бъде всичко друго, но и ежегоден фестивал. Изданията на SILMO Paris се състоят в началото на октомври и да продължат общо четири дни.

Програмата се провежда в Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Centre de Conventions и COMEXPOSIUM служи като официален организатор. Достъпът се дава на търговските посетители само с текущото работно време, посочено от 09:00 сутринта до 18:30 следобед, но не забравяйте да проверите отново за специални събития по време на SILMO Париж.

По въпроса как да стигнете до изложбения център, най-лесният начин да го направите е да вземете влак RER. Случайно ли пребивавате в близост до Porte Maillot и летището в Бове? Ще се радвате да научите, че редовно има автобуси, които да направят пътуването до Париж-Норд Виленпарк Парк д'Експозиции кратко.

Какво да очакваме като изложител

SILMO Paris е нещо повече от просто платформа за обществени поръчки, където всичко, което правите, е да популяризирате вашата марка, но доста приветлива среда, която се грижи за общността. Организаторите са предвидили семинари за работодатели и служители, които се стремят да развият умения и по-добри работни отношения;

Постигнете престиж и успех, като участвате в състезанието, за да бъдете отличени със златна статуетка от SILMO d’Or - най-голямата награда за пазарите на оптика и очила. Получаването на награда гарантира публичност и шум около вашите продукти, които не само създават силна репутация на марката, но се материализират в продажбите;

SILMO Париж винаги работи усилено, за да прокара лика, независимо дали е чрез творчески израз или технологичен пробив. Това се отразява в броя на събитията в програмата, които разглеждат тенденциите и иновациите - SILMO Next, SILMO Hackathon и Trends Forum са само няколко примера, които идват на ум.

Аудитория и статистика

Посещаването на SILMO Париж е добре изразходвани пари, тъй като изложението успява да расте стабилно с всяко ново издание. Последното издание имаше 970 изложители, което възлиза на 1548, представени в едно пространство - това е цялата верига на стойността. Над 80% от всички изложители са от чужбина - общо 42 държави. 

Организаторите разкриват, че средно приветстват над 200 нови изложители с всяко ново издание на изложението. Аудиторията надхвърля 35 000 търговски посетители - като 56% са чужденци. Друга страхотна статистика от миналото е, че 71% от всички посетители имат планове да направят покупки и 85% от тези изпълняват обещанието си. Това е добра статистика за изложител. Аудиторията също се разделя на търговски обекти, взаимни канали, франчайзи, дистрибутори и търговци на едро.

Настаняване

След като сте запазили място на етажа на шоуто, трябва да съставите работното си пътуване и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне. Ние предлагаме разнообразни логистични услуги. Резервирайте предварително съоръжения за срещи с конкретен капацитет или ни наемете, за да изградим щанда ви за търговски изложения вместо вас. 

Където сме най-добри, разбира се е хотелско настаняване за SILMO Париж и всеки бюджетен размер е добре дошъл. Вие ни кажете ценовия диапазон и ние доставяме хотелите в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Нашата работа е да направим престоя ви комфортен, така че всички оферти да ви поставят близо до връзките с обществения транспорт.

Възползвайте се от индивидуалните ни предложения. С нашата компания можете да бъдете уверени, че вашето бизнес пътуване е в правилните ръце. Тъй като правим резервации по-рано, можете да сте сигурни, че разполагаме с най-добрите налични цени.

Минали издания

2021

SILMO Paris 2021 беше събитие, което се проведе от 24.09.2021 до 27.09.2021. Изложбеният център Paris Nord Villepinte беше домакин на търговското изложение на живо. На мястото на провеждане бяха въведени мерки за превенция на Ковид-19. Преди да влязат, участниците трябваше да представят 3G входни документи. Това включваше паспорти за ваксинация и отрицателни резултати от PCR тест. Въпреки продължаващата пандемия събитието премина доста успешно. Успехът се дължеше отчасти на 19 000 търговски посетители и 500 изложители, които участваха в събитието. Общо 37 % от участниците дойдоха от чужди държави, като Германия или Обединеното кралство.

2022

В изданието на SILMO Paris за 2022 участваха над 1000 изложители от над 30 държави. Събитието се проведе във формат "лице в лице" без мерки за безопасност Covid-19 между 23.09.2022 и 26.09.2022.

Full list of
hotels for
SILMO Paris

Book Now
How to get to SILMO Paris
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows