Most booked hotels
Your free enquiry
OPTATEC

OPTATEC

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Офталмологична оптика, Очила
Organizer
Organizer:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
OPTATEC
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за OPTATEC

OPTATEC 2022 беше отложен поради усложненията, причинени от пандемията. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" между датите 18.10.2022 г. и 20.10.2022 г. Мястото на провеждане на събитието ще остане Messe Cologne, но той ще се проведе в зала 8, а не в зала 3. За да се гарантира безопасността на участниците, на мястото на провеждане ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те включват изискване за спазване на социална дистанция от 1,5 м от страна на посетителите. Освен това при пристигането си в страната и на мястото на събитието те ще трябва да покажат документи като доказателство за възстановяване.

Представяне на OPTATEC

Optatec е международно търговско изложение за оптични технологии, лазери и електроника. То е един от най-важните форуми за този бранш и обхваща целия спектър от подобен тип технологии: оптоелектроника, лазерна технология, оптични влакна, както и различни начини за приложение и производство на оптика, оптични инструменти и технологии за тестване. По време на събитието изложителите представят не просто най-новите си продукти и услуги, а технологията на бъдещето, най-интересните иновации. Съпътстващата програма е много сериозна – дискусии и лекции по важни за бранша теми.

Optatec е отворен само за търговци и посетители от бранша и е подходящото място за създаване на ползотворни сътрудничества и сключване на сделки. В последното издание на изложението са участвали около 570 изложители от 27 страни и 5 241 посетители.

Оставете търсенето онлайн на хотели за международни изложения на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в тези хотели във Франкфурт, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще направим вашите хотелски резервации за Optatec и ще се погрижим за всичко останало. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
OPTATEC

How to get to OPTATEC

Similar trade shows