Your free enquiry
MIDO

MIDO

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Офталмологична оптика, Очила
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website :
MIDO
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 Актуализация за MIDO

Изданието на MIDO за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между 04.02.2023 - 06.02.2023. MIDO 2023 ще се проведе във Fiera Milano на фона на мерки за превенция срещу Ковид-19, като социално дистанциране и препоръчителни предпазни маски за лицето в пространствата за събития. Преди да влязат в Италия, участниците трябва да покажат отрицателен резултат от тест или доказателство за имунитет поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Научните постижения отговарят на усъвършенстваната модна чувствителност в MIDO - международното изложение, което обслужва всички нива на оптиката, оптометрията и офталмологията. Ако се стремите да установите присъствие в някое от тези полета, тогава това е мястото, където трябва да бъдете. MIDO не само е естественият избор за разрастване на вашата професионална мрежа, но и там, където повечето тенденции се обявяват първо.

MIDO е институция от основаването си през 1970 г. - това е половин век визионерски постижения и технологични иновации. Допълнете изхода си като изложител с професионално обучение и презентации в Otticlub. Изложбеното пространство обхваща целия продуктов спектър - материали, оптика и оптични инструменти, рамки за очила, контактни лещи и спортни очила. Всички лесно се намират в тематичните сектори: Моден квартал, Лещи, Дизайн лаборатория, Лабораторна академия, Технологии, ПОВЕЧЕ !, Press Village и FAiR East.

Логистиката

Mido Srl Unipersonale Italy представя издания на MIDO всяка година в Милано, Италия. Изданията продължават общо три дни и обикновено се падат някъде между края на февруари и началото на март. Панаирът е отворен само за вътрешни лица и вратите са отворени от 09:00 сутринта до 19:00 следобед през първите два дни и до 18:00 часа през последния ден

Следваща тема - пътуване до работното място! Ако не сте на път да похарчите допълнителни пари за кола под наем, това е добре. Милано е един от по-добре свързаните градове. Пътуващите основно разчитат на Underground ATM Red Line M1, за да стигнат до Fiera Milano, но можете да вземете и три различни градски влака (S5, S6 и S11), които спират там в изложбения център.

Какво можете да очаквате като изложител

  • MIDO е широкообхватно международно B2B събитие, което означава, че приоритетът пада върху възможностите за продажби и работата в мрежа - идеалната среда е да се представите с лидери и да работите за по-широко разпознаване на марката;
  • MIDO се подкрепя активно от Министерството на икономическото развитие, което от своя страна доведе до 150-те най-добри купувачи, които всяка година превръщат панаира в спирка - за вас това означава големи възможности за сключване на грандиозни сделки;
  • MIDO е мястото, където се създават тенденции и сега също се прогнозира.  Организаторите си партнират с WSGN, чиято роля е да използват своето ноу-хау и опит, за да предскажат тенденциите, които трябва да направят най-големите вълни в развитието на продуктите и начина на живот.

Аудитория и статистика

Всичко това е добре да знаете, но как можете да бъдете сигурни, че ще получите равновесие. Ако не сте впечатлени да научите, че идват 150-те най-големи купувачи, тогава може би ще бъдете убедени от общата избирателна активност от над 59 000 търговски посетители от цял ​​свят.

MIDO изследва възможностите на европейския пазар, но се радва на далечно влияние с интерес от Далечния изток, благодарение на района FAIR East на изложбената площадка. Цялото това внимание е насочено към продуктите на над 1300 изложители (със сигурност е имало подобрение в броя, тъй като има 110 изложители за първи път). Посетителите идват от всяка част на индустрията. Можете да се срещнете с предприемачи, офталмолози, дизайнери, купувачи, оптици и цялата глобална верига за доставки на очила.

Настаняване

Тъй като ще се състезавате срещу 45 000 търговски посетители за настаняване за MIDO, важно е да резервирате хотели близо до Fiera Milano. Trade Fair Trips ltd може да Ви предостави най-добрите оферти за хотели преди всеки друг. Ние сме специализирани в удобството и обслужваме всяка ценова точка, което означава, че можете да резервирате настаняване за търговски изложения и да не трупате големи разходи.

Вие ни кажете своя ценови диапазон, оптимално местоположение и предпочитан тип настаняване и ние създаваме персонализиран списък с хотели за MIDO, съобразен с вашите специфични нужди. В крайна сметка спестявате време и енергия за пътуване до мястото на събитието.

Ние също помагаме за всички други логистични задачи. Имате нужда от някой, който да изгради вашата изложбена кабина? Можем да ви намерим екип. Искате ли да резервирате стая за срещи на събитието? Можем да поставим на ваше име правилните съоръжения на изчакване.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на MIDO за 2022 се проведе между 30.04.2022 и 02.05.2022 като търговско изложение "лице в лице" във Fiera MIlano Rho. Мястото на провеждане включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като социално дистанциране и препоръка за носене на защитни маски в закрити и открити пространства. MIDO 2022 привлече над 660 изложители от 45 държави и 22 000 търговски посетители от повече от 50 нации.

Full list of
hotels for
MIDO

Book Now
How to get to MIDO

Similar trade shows