Most booked hotels
Your free enquiry
MIDO

MIDO

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Ophthalmic Optics, Eyewear
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
MIDO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за MIDO

Изданието на панаира през 2023 г. ще се проведе като търговско изложение на живо между 04.02.2023 г. – 06.02.2023 г. MIDO 2023 ще се проведе във Fiera Milano и няма да включва мерки за превенция на Covid-19 като социално дистанциране и задължителни медицински маски за лице в пространствата за провеждане на събития. Това се дължи на премахването на ограниченията, свяързани с пандемията, в Италия.

Въведение

Научните постижения се срещат с изисканата модна чувствителност на MIDO – международното изложение, което обслужва всички нива на индустриите на оптиката, оптометрията и офталмологията. Ако се стремите да установите присъствие в някое от тези полета, тогава трябва да сте тук. MIDO е не само естественият избор за разрастване на вашата професионална мрежа, но и мястото, където повечето тенденции се обявяват първи.

MIDO е институция от основаването си през 1970 г. – това е половин век на далновидно съвършенство и технологични иновации. Допълнете излизането си като изложител с професионално обучение и презентации в Otticlub. Изложбената площ обхваща целия продуктов спектър - материали, оптика и оптични инструменти, рамки за очила, контактни лещи и спортни очила. Всички те лесно се намират в тематичните сектори: Fashion District, Lenses, Design Lab, Lab Academy, Tech, MORE!, Press Village и FAiR East.

Логистиката

Mido Srl Unipersonale Italy предлага издания на MIDO всяка година в Милано, Италия. Изданията продължават общо три дни и обикновено падат някъде между края на февруари и началото на март. Търговският панаир е отворен само за лица от индустрията и вратите са отворени от 09:00 ч. до 19:00 ч. през първите два дни и до 18:00 ч. през последния ден.

Следващата тема – пътуването! Ако нямате намерение да харчите допълнителни пари за кола под наем, това е добре. Милано е един от най-добре свързаните градове, пътуването до всяка точка е лесно и бързо. Пътуващите основно разчитат на подземната линия Red Line M1, за да стигнат до Fiera Milano, но можете също да вземете три различни градски влака (S5, S6 и S11), които спират точно в изложбения център.

Какво можете да очаквате като изложител

  • MIDO е широкообхватно международно B2B събитие, което означава, че приоритетът пада върху потенциалните клиенти и работата в мрежа – това е идеалната среда да се представите пред лидери и да работите за по-широко разпознаване на марката;
  • MIDO се подкрепя активно от Министерството на икономическото развитие, което от своя страна доведе до 150 от най-добрите купувачи, които превръщат търговския панаир във важна спирка за бизнеса всяка година – за вас това означава големи възможности за сключване на грандиозни сделки;
  • MIDO е мястото, където се създават тенденции, а сега и прогнозират. Организаторите си партнират с WSGN, чиято роля е да използват тяхното ноу-хау и опит, за да предвидят тенденциите, които ще предизвикат най-големите вълни в еволюцията на продуктите и начина на живот.

Аудитория и статистика

Добре да знаете всичко това, но как можете да сте сигурни, че ще излезете на сметка от това събитие? Ако не сте впечатлени да научите, че на събитието присъстват 150-те най-големи купувачи, тогава може би ще бъдете убедени от общата активност на над 59 000 търговски посетители от цял свят.

MIDO проучва възможностите на европейския пазар, но се радва на широкообхватно влияние с интерес от Далечния изток, благодарение на зоната FAIR East на изложението. Цялото това внимание е насочено към продуктите на над 1300 изложители (със сигурност има повишение в статистиката, тъй като имаше 110 изложители за първи път). Посетителите идват от всяка част на индустрията. Можете да се срещнете с предприемачи, офталмолози, дизайнери, купувачи, оптици и цялата глобална верига за доставки на очила.

Настаняване

Тъй като ще се състезавате срещу 45 000 търговски посетители за настаняване в MIDO, трябва да резервирате хотели близо до Fiera Milano. Trade Fair Trips Ltd може да ви предостави най-добрите оферти за хотели преди всеки друг. Ние сме специализирани в удобството и се грижим за всяка ценова категория, така че можете да резервирате настаняване за търговски изложения и да не трупате големи разходи.

Вие ни казвате своя ценови диапазон, оптимално местоположение и предпочитан тип настаняване, а ние създаваме персонализиран списък с хотели за MIDO, съобразен с вашите специфични нужди. В крайна сметка спестявате време и енергия за пътуване до работното място, които могат да бъдат използвани а по – доброто ви представяне на събитието.

Съдействаме и за всички други логистични задачи. Нуждаете се от някой, който да изгради вашия изложбен щанд? Можем да ви осигурим екип. Желаете ли да резервирате зала за срещи на събитието? Можем да резервираме правилните съоръжения на ваше име.

Предишни предавания

Издание 2022 г

Изданието на MIDO за 2022 г. беше домакин между 30.04.2022 г. и 02.05.2022 г. като хибридно търговско изложение във Fiera MIlano Rho. Мястото включва предпазни мерки за Covid-19 като социално дистанциране и изискване за носене на маски за лице на закрито и на открито. MIDO 2022 привлече над 660 изложители от 45 държави и 22 000 търговски посетители от повече от 50 нации.

Trade Fair Trips ltd – вашият верен помощник при организирането на вашето бизнес пътуване. Искате хотел, с отлична локация, в близост до мястото, където се провежда MIDO? Ние сме насреща! Ще ви предложим страхотни оферти, при това за броени часове. Ще спестим вашето време и пари! Освен това, можем вместо вас да резервираме зали за провеждане на бизнес срещи и да изградим вашия търговски щанд на изложението. Може да бъдете сигурни, че оставяйки всички важни детайли, свързани с вашето бизнес пътуване, вие ще имате възможността да се фокусирате само и единствено върху своето бизнес представяне. 

Свържете се с екипа ни профисеионалисти и Trade Fair Trips ltd ще организира цялото ви бизнес пътуване вместо вас, като ви спести време, пари и усилия! 

Full list of
hotels for
MIDO

How to get to MIDO

Similar trade shows