opti 2024

opti 2024

Оптика Eyewear
Munich, Germany
12-14 Jan 2024
Организатор:
GHM
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
1 year
Уебсайт:
opti

Международното търговско събитие за оптика и дизайн

Opti 2024

Изданието на Opti за 2024 ще се проведе между 12-ти и 14-ти януари 2024. Мястото на провеждане на събитието на живо ще бъде Messe Munich. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на тяхната отмяна през април 2022. Организаторите силно ще насърчават участниците да следват няколко препоръки. Спазването на социално разстояние от 1,5 метра ще бъде една от тези препоръчителни стъпки. Германия понастоящем няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

В Opti заинтересованите страни и купувачите имат отличната възможност да научат всички най -нови решения и иновации в областта на оптиката, прецизната механика и използването на лазер. Пътуващият търговски панаир е един от най -важните за оптичната индустрия и също се счита за определящ тенденциите за очила. Тук често се разкриват нови дизайни. Ето защо броят на изложителите продължава да се покачва година след година. Първият опти се проведе през 1998 г. и за кратък период от време търговският панаир изгради силна репутация и наследство. Разполагате с обширно продуктово портфолио, което включва следните продуктови сектори - рамки, лещи, контактни лещи, пречупване и диагностика, обзавеждане и декорация на магазини, търговски продукти и аксесоари, ИТ, машини и оборудване за работилници. Както можете да видите, има почти всяка възможна ниша, където можете да се позиционирате и да очаквате разпознаване на марката и възможни продажби!

Логистиката

GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH е компанията, отговорна за извеждането на opti на голямата сцена. Международният търговски панаир се провежда в началото на годината - първо през януари, което означава, че опти определя тона и тенденциите за предстоящата година. Изданията обикновено продължават три дни. Интересното за opti е, че пътува всяка година. В миналото е било в Щутгарт и Мюнхен, както и в други големи германски градове. Вратите са отворени само за търговски посетители. Работното време е както следва - 10:00 ч. / 19:00 ч. В петък, 09:00 ч. / 19:00 ч. В събота, 09:00 ч. / 17:00 ч. В неделя. Що се отнася до пътуването до работното място, имате късмет. Messe München е на идеално място за лесно достигане с кола и обществен транспорт. Най -добрият начин за пътуване е да се возите по линията U2 на метрото. Няколко крайградски влакови линии обслужват и изложбените площи.

Какво казват хората?

„Opti е търговско изложение с голяма продуктова гама, защото можете да намерите всичко от производителя до продукцията,“ - Ралф, Андерл

„Предлаганата гама е феноменална. Не мисля, че е необходимо повече. " - Улрих Фукс

„Оптиците идват тук, защото могат да намерят толкова много продукти, разпръснати в цялата гама. Клиентите идват тук и поръчват “, - Rainer Kirchhubel, OCULUS

„Opti е едно от най -големите и най -добри поръчки в света“, - Килиан Манингер, Роденсток

„Защото тук се срещат„ кой е кой “от оптичната индустрия“ - Сара Сетгаст, Framers Eyewear

„Клиентите идват почти автоматично. Те са поканени и с нетърпение очакват панаира. Той стана толкова добър и толкова голям през последните години, че нашите клиенти, оптиците, всъщност изглежда идват тук автоматично “, - Йозеф Мей, Silhouette Deutschland

Аудитория и статистика

Има доста марки, които правят приоритет представянето на opti и получаване на така необходимата видимост в индустрията. Вие сте утвърдили модни марки, но и смели новатори. Компаниите, които поемат рискове, вземат участие в opti BOXES и ще видите марки като Annu, ALF, LookAdd, Очи с твърд характер, Eque.M, LAURENCE D'ARI bvba, Covrt Project Limited, LEINZ EYEWEAR, Unsuikyo, BRETT Eyewear, CAZO Origine, LIGHTBIRD srl, O-CCX очила и UDM. Цифрите също са доста добри. Предишните издания са видели аудитория от над 27 000 търговски посетители, докато изложителите наброяват 600 стотици. Вашите марки идват от утвърдени пазари като Италия, Франция, Швейцария, Полша, Германия, Корея, САЩ, Великобритания и сега Китай.

Настаняване

Не напускайте квартирата си за последната минута и започнете да търсите най -добрите хотелски оферти в Мюнхен, Германия, днес. Trade Fair Trips ltd ви помага при резервации на хотели и предоставя оптимални цени за вашия бюджет. Никога повече не харчете повече за настаняване за изложби. Разработихме голяма мрежа от хотели в града на всяка цена. Използвайте нашите хотелски услуги за opti и си приземете хотел близо до Messe München за допълнителен комфорт и по-кратко пътуване до работното място. Един ден е всичко, от което се нуждаем, за да уредим престоя ви в Мюнхен. Trade Fair Trips ltd също ви помага с логистиката на търговския панаир. Клиентите могат да поискат помещения за срещи под тяхно име в изложбения център. Разполагаме и с екипи на изпълнители, готови да изградят за вас вашия изложбен щанд на преференциални цени. Обадете ни се как най -добре да ви обслужим и да направим вашето бизнес пътуване опти оптимално и продуктивно.

Минали издания

Opti 2022

Opti 2022 се проведе между датите 13.05.2022 и 15.05.2022 като събитие на живо в Messe Munich. Мястото на провеждане не приложи строги протоколи за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че страната премахна свързаните с тях ограничения през април 2022. Събитието прие около 13 000 търговски посетители от 71 държави и 368 изложители от 25 страни. 66,5 % от групата посетители потвърдиха присъствието си за 2023.

Opti 2023

Opti 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе в Messe Munich между 13-ти и 15-ти януари 2023. Изданието, подобно на изаданието от 2022, не включваше по време на представянето си процедури за безопасност, свързани с коронавируси. На Opti 2023 присъстваха приблизително 15 500 посетители от 67 държави (19,2% увеличение в сравнение с 2022) и 307 изложители от 28 страни.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около opti

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
opti 2024 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 385.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Quality Hotel & Suites Muenchen Messe 2.5 Haar от € 186.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich acom-Hotel Munich 4.1 Munich от € 246.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Maritim Hotel Munchen 11.5 Munich от € 256.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Hotel Prinz 11.8 Munich от € 219.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Coffee Fellows Hotel München-Freiham 23 Munich от € 177.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Hotel Obermaier 2.9 Munich от € 182.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich Mercure Munchen am Olympiapark 7 Munich от € 226.00 EUR Запази сега
Eden Hotel Wolff 10.4 Munich от € 357.00 EUR Запази сега
opti 2024 Munich BOLD Hotel Muenchen Zentrum 13 Munich от € 227.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до opti 2024 Изпрати

opti акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.