Your free enquiry
opti

opti

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Офталмологична оптика, Очила
Organizer
Organizer:
GHM
Event website
Event website:
opti
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Opti 2023

Изданието на Opti за 2023 ще се проведе между 13-ти и 15-ти януари 2023. Организаторите решиха да променят датите, за да осигурят оптимални условия за индустрията. Мястото на провеждане на събитието на живо ще бъде Messe Munich. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на тяхната отмяна през април 2022. Организаторите силно ще насърчават участниците да следват няколко препоръки. Спазването на социално разстояние от 1,5 метра ще бъде една от тези препоръчителни стъпки. Германия понастоящем няма въведени ограничения за пътуване. И все пак участниците трябва да вземат под внимание, че ще им е необходима съществена причина, за да пътуват до страната от Китай и обратно.

Въведение

В Opti заинтересованите страни и купувачите имат отличната възможност да научат всички най -нови решения и иновации в областта на оптиката, прецизната механика и използването на лазер. Пътуващият търговски панаир е един от най -важните за оптичната индустрия и също се счита за определящ тенденциите за очила. Тук често се разкриват нови дизайни. Ето защо броят на изложителите продължава да се покачва година след година. Първият опти се проведе през 1998 г. и за кратък период от време търговският панаир изгради силна репутация и наследство. Разполагате с обширно продуктово портфолио, което включва следните продуктови сектори - рамки, лещи, контактни лещи, пречупване и диагностика, обзавеждане и декорация на магазини, търговски продукти и аксесоари, ИТ, машини и оборудване за работилници. Както можете да видите, има почти всяка възможна ниша, където можете да се позиционирате и да очаквате разпознаване на марката и възможни продажби!

Логистиката

GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH е компанията, отговорна за извеждането на opti на голямата сцена. Международният търговски панаир се провежда в началото на годината - първо през януари, което означава, че опти определя тона и тенденциите за предстоящата година. Изданията обикновено продължават три дни. Интересното за opti е, че пътува всяка година. В миналото е било в Щутгарт и Мюнхен, както и в други големи германски градове. Вратите са отворени само за търговски посетители. Работното време е както следва - 10:00 ч. / 19:00 ч. В петък, 09:00 ч. / 19:00 ч. В събота, 09:00 ч. / 17:00 ч. В неделя. Що се отнася до пътуването до работното място, имате късмет. Messe München е на идеално място за лесно достигане с кола и обществен транспорт. Най -добрият начин за пътуване е да се возите по линията U2 на метрото. Няколко крайградски влакови линии обслужват и изложбените площи.

Какво казват хората?

„Opti е търговско изложение с голяма продуктова гама, защото можете да намерите всичко от производителя до продукцията,“ - Ралф, Андерл

„Предлаганата гама е феноменална. Не мисля, че е необходимо повече. " - Улрих Фукс

„Оптиците идват тук, защото могат да намерят толкова много продукти, разпръснати в цялата гама. Клиентите идват тук и поръчват “, - Rainer Kirchhubel, OCULUS

„Opti е едно от най -големите и най -добри поръчки в света“, - Килиан Манингер, Роденсток

„Защото тук се срещат„ кой е кой “от оптичната индустрия“ - Сара Сетгаст, Framers Eyewear

„Клиентите идват почти автоматично. Те са поканени и с нетърпение очакват панаира. Той стана толкова добър и толкова голям през последните години, че нашите клиенти, оптиците, всъщност изглежда идват тук автоматично “, - Йозеф Мей, Silhouette Deutschland

Аудитория и статистика

Има доста марки, които правят приоритет представянето на opti и получаване на така необходимата видимост в индустрията. Вие сте утвърдили модни марки, но и смели новатори. Компаниите, които поемат рискове, вземат участие в opti BOXES и ще видите марки като Annu, ALF, LookAdd, Очи с твърд характер, Eque.M, LAURENCE D'ARI bvba, Covrt Project Limited, LEINZ EYEWEAR, Unsuikyo, BRETT Eyewear, CAZO Origine, LIGHTBIRD srl, O-CCX очила и UDM. Цифрите също са доста добри. Предишните издания са видели аудитория от над 27 000 търговски посетители, докато изложителите наброяват 600 стотици. Вашите марки идват от утвърдени пазари като Италия, Франция, Швейцария, Полша, Германия, Корея, САЩ, Великобритания и сега Китай.

Настаняване

Не напускайте квартирата си за последната минута и започнете да търсите най -добрите хотелски оферти в Мюнхен, Германия, днес. Trade Fair Trips ltd ви помага при резервации на хотели и предоставя оптимални цени за вашия бюджет. Никога повече не харчете повече за настаняване за изложби. Разработихме голяма мрежа от хотели в града на всяка цена. Използвайте нашите хотелски услуги за opti и си приземете хотел близо до Messe München за допълнителен комфорт и по-кратко пътуване до работното място. Един ден е всичко, от което се нуждаем, за да уредим престоя ви в Мюнхен. Trade Fair Trips ltd също ви помага с логистиката на търговския панаир. Клиентите могат да поискат помещения за срещи под тяхно име в изложбения център. Разполагаме и с екипи на изпълнители, готови да изградят за вас вашия изложбен щанд на преференциални цени. Обадете ни се как най -добре да ви обслужим и да направим вашето бизнес пътуване опти оптимално и продуктивно.

Минали издания

2022

Opti 2022 се проведе между датите 13.05.2022 и 15.05.2022 като събитие на живо в Messe Munich. Мястото на провеждане не приложи строги протоколи за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че страната премахна свързаните с тях ограничения през април 2022. Събитието прие около 13 000 търговски посетители от 71 държави и 368 изложители от 25 страни. 66,5 % от групата посетители потвърдиха присъствието си за 2023.

Full list of
hotels for
opti

Book Now
How to get to opti

Similar trade shows