SIAL 2024

SIAL 2024

Храна и напитки
Paris, France
19-23 Oct 2024
Организатор:
SIAL
Място на провеждане:
Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions
Честота:
2 years
Уебсайт:
SIAL

Източник на вдъхновение за хранително-вкусовата промишленост

SIAL Актуализация

Според Comexposium, SIAL 2024 ще се проведе като физическо събитие, изложба лице в лице в Париж от 19.10.2024 до 23.10.2024. SIAL 2024 ще се проведе в Paris-Nord Villepinte. Най-актуалните защитни мерки срещу COVID-19 няма да бъдат въведени за събитието. Това се дължи на премахването на всички ограничения, свързани с пандемията, от страна на Франция. 

Въведение

Никой друг международен търговски панаир за индустрията на храните и напитките не може да съперничи на SIAL в неговата отдаденост на иновациите и разнообразието в сегментите на хлебопекарните и сладкарските изделия. Събитието е водещо в световен мащаб от създаването си през 1986 г. до момента, в който марката успешно се разклони в Близкия изток в Абу Даби, Китай, Шанхай, Канада и Индия. Причината е проста – ще се срещнете с най-големите играчи в хранителния сектор, които са се събрали под един покрив.

Продуктовите групи включват консерви, сладкарски изделия, мляко, плодови сокове, подправки, спиртни напитки, зеленчуци, месни продукти, хранителни добавки и замразени храни, както и оборудване за обработка и производство. Това е пълната верига на процесите от обработка - от самото начало до края.

Що се отнася до програмата, ще има значителни показвания и демонстрации на продукти и услуги, заедно със звездни възможности за работа в мрежа, както и образователни лекции и разговори за нововъзникващите тенденции и най-добри практики. Това е всичко, което бихте искали като изложител.

Логистиката

SIAL има дълбоки корени в родния си град – Париж, Франция, където се провежда на всеки две години през есента. Изданията продължават общо пет дни през втората половина на октомври, заедно със SIAL BOISSONS Internationale Getränkeausstellung.

Местоположението е, разбира се, Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Centre de Conventions (VIPARIS) и COMEXPOSIUM служи като официален организатор. Допуска се само за професионални посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа през всички дни, но не забравяйте да проверите за промени в програмата.

Сега нека обсъдим пътуването до работното място. Можете да вземете автобус от две места - Porte Maillot и летище Beauvais, за да стигнете до изложбените площи. Влаковата услуга RER също е доста надеждно и ефективно средство за пътуване до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions.

Какво споделят хората?

„Много бързо разбрахме колко голяма част от пазара представлява SIAL Paris. Не само, че трябваше да присъстваме, но също така трябваше да планираме нашия SIAL Paris предварително и – което е по-важно – да изберем нашата позиция на щанда“, каза Ив Форе, Agro’Novae;

„От обща гледна точка, това безспорно е отличен източник на вдъхновение за хранителния сектор. Друг ключов актив е местоположението му в Париж, който е световната столица на гастрономията и ни помага бързо и лесно да се срещнем с много професионалисти, работещи в износа“, каза Каролин Корлей, Champagne JM GOBILLARD & Fils;

„SIAL просто е едно от най-важните шоута в света, посветено на хранителния сектор! Това е шоу с корени в Париж, като същевременно се радва на международен обхват благодарение на мрежата SIAL. Това е може би най-важното търговско събитие за нас, защото привлича много потенциални клиенти от Иберийския полуостров и Северна Африка,” каза Хенри Гофо, управляващ директор на Continental Coffee;

Аудитория и статистика

SIAL е единствената платформа, от която се нуждаете, за да представите продуктите си, за да генерирате впечатляващи продажби и да влезете в светлината на прожекторите, имайки предвид как целият елит на индустрията и пресата ще присъстват на това събитие.

Организаторите разкриват рекордна посещаемост – 7200 изложители от над 110 страни и 310 000 търговски посетители от близо 200 държави. Това са най-добрите числа за събитието до момента и прогнозата е SIAL Paris да продължи да се разширява.

Може да се намира във Франция, но събитието е наистина международно, като 87% от изложителите и 73% от посетителите са чуждестранни граждани. SIAL е толкова влиятелен, че в последното издание участваха 26 високопоставени представители на правителството. Професионално казано, виждаме членове от всички сектори на индустрията - производители на храни, дистрибутори, вносители, търговци на едро, търговци на дребно и кетъринг.

Настаняване

Ако планирате да посетите SIAL, имайте предвид, че хотелите в Париж, Франция вече бързо се резервират бързо и ранните резервации са препоръчиелни, така че трябва да действате бързо, за да получите най-достъпните хотелски цени по време на панаира. Trade Fair Trips ltd върши цялата работа вместо вас и ще ви предложи варианти за броени часове.

Ние познаваме всички добри хотели в Париж и работим с различни ценови диапазони, така че да не похарчите много за настаняване за посещението ви на търговския панаир. Вие ни давате цена и получавате списък с хотели в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions, така че да можете да пътувате лесно.

Освен хотелското ви настаняване за SIAL, ние можем да помогнем и по други начини. Например, предварително можете да резервирате стаи за срещи чрез нас или да се възползвате от екипа ни да изгради вашия изложбен щанд. Изберете услугите, които работят най-добре за вас и Trade Fair Trips ltd ще създаде персонализиран достъпен пакет. 

Trade Fair Trips ltd е вашият помощник, който ще ви помогне да имате спокойно и успешно бизнес събитие. Наемане на конферентни зали, резервиране на хотел, близо до SIAL, Paris ,France, монтиране на изложбени щандове – възползвайте се от нашите професионални услуги, за да имате едно успешно работно пътуване. 

Предишни издания

SIAL 2022

SIAL 2022 отбеляза триумфалното завръщане на търговското изложение. В него взеха участие 265 000 търговски посетители от 200 държави, както и 7 000 изложители от 127 страни. На него присъстваха и 8 000 водещи купувачи, както и 121 лектори. Бяха представени 1 800 иновации, като 21 от тях получиха наградата за иновации на събитието. Изданието се проведе на 250 000 м2. 9 от 10 изложители потвърдиха завръщането си след края на изложението.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

map

Хотели около SIAL

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
SIAL 2024 Paris Novotel Paris Roissy CDG Convention 3.9 Roissy en France от € 242.00 EUR Запази сега
SIAL 2024 Paris Mercure Paris CDG Airport & Convention 7.23 Roissy en France от € 227.00 EUR Запази сега
SIAL 2024 Paris pentahotel Paris Charles de Gaulle 3.8 Roissy en France от € 231.00 EUR Запази сега
SIAL 2024 Paris Best Western Anjou Lafayette 17.7 Paris при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Hotel Jacques De Molay Paris при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Hotel ibis Gonesse 6.9 Gonesse при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Fraser Suites Harmonie Paris La Defense Paris при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Hotel Whistler 21.78 Paris при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Le Petit Belloy 21.3 Paris при поискване Заявка
SIAL 2024 Paris Mercure Paris La Defense 27.21 Paris при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SIAL 2024 Изпрати

SIAL акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.