Your free enquiry
SIAL

SIAL

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
SIAL
Event website
Event website :
SIAL
Frequency
Frequency:
2 years

Любителите на храната ще се радват да научат, че SIAL 2022 все още е предвиден да се случи от 15 до 19 октомври. Следващият SIAL ще се помещава в Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Center de Conventions в Париж, Франция. Организаторите очакват всички посетители да се дистанцират социално и да носят маски.

Въведение

Нито един друг международен търговски панаир за хранително-вкусовата промишленост не може да съперничи на SIAL в отдадеността си на иновациите и разнообразието в сегментите за печене и сладкарство. Събитието е световен лидер от създаването си през 1986 г. до точката, в която марката успешно се разклонява към Близкия изток в Абу Даби, Китай в Шанхай, Канада и Индия. Причината е проста - имате най-големите играчи в хранителния сектор под един покрив.

Продуктовите групи включват консерви, сладкарски изделия, мляко, плодови сокове, подправки, спиртни напитки, зеленчуци, месни продукти, хранителни добавки и замразени храни, както и оборудване за преработка и производствено оборудване. Това е пълната верига за обработка от началото до края.

В програмата ще има значителни дисплеи за продукти и услуги и демонстрации, заедно със звездни възможности за работа в мрежа, както и образователни лекции и беседи за нововъзникващите тенденции и най-добрите практики. Това е всичко, което някога бихте искали като изложител.

Логистиката

SIAL има дълбоки корени в родния си град - Париж, Франция, където се провежда на всеки две години през есента. Изданията се изпълняват общо пет дни през втората половина на октомври заедно с SIAL BOISSONS Internationale Getränkeausstellung.

Местоположението е, разбира се, Париж-Норд Вилепинте Парк (VIPARIS), а COMEXPOSIUM служи като официален организатор. Приемът се дава само на професионални посетители, а работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през всички дни, но не забравяйте да проверите за промени в програмата. 

Сега да обсъдим пътуването до изложбената площ. Можете да вземете автобус от две места - Porte Maillot и летище Beauvais, за да стигнете до изложбената площадка. Услугата RER влак също е доста надеждно и ефективно средство за пътуване до Париж-Север Villepinte Parc d'Expositions.

Какво казват хората?

  • „Много бързо осъзнахме колко голяма част от пазара представлява SIAL Париж. Не само трябваше да присъстваме, но и трябваше да планираме нашия SIAL Париж предварително и - по-важното - да изберем позицията си на щанда.“, каза Ив Форе, Agro’Novae;
  • „От обща гледна точка това е безспорно отличен източник на вдъхновение за хранителния сектор. Друг ключов актив е местоположението му в Париж, който е световната столица на гастрономията и ни помага бързо и лесно да се срещнем с много професионалисти, работещи в износа “, каза Каролайн Корлей, шампанско JM GOBILLARD & Fils;
  • „SIAL е просто едно от най-важните шоута в света, посветено на хранителния сектор! Това е шоу, вкоренено в Париж, като същевременно се радва на международен обхват благодарение на мрежата SIAL. Това е може би най-важното търговско събитие за нас, защото привлича много потенциални клиенти от Иберийския полуостров и Северна Африка.“, каза Хенри Гофау, управляващ директор на Continental Coffee;

Аудитория и статистика

SIAL е единствената платформа, от която се нуждаете, за да представите своите продукти, за да генерирате впечатляващи потенциални клиенти за продажба и да влезете в светлината на прожекторите, като се има предвид как целият елит в индустрията и пресата ще присъстват.

Организаторите разкриват рекордна посещаемост, която изглежда малко по този начин - 7200 изложители от над 110 държави и 310 000 търговски посетители от близо 200 държави. Това са най-добрите цифри за събитието до момента и прогнозата е SIAL Париж да продължи да се разширява.

Може да е със седалище във Франция, но събитието е наистина международно, като 87% от изложителите и 73% от посетителите са чуждестранни граждани. SIAL е толкова влиятелен, че последното издание видя 26 високопоставени представители на правителството. Професионално казано, виждаме членове от всички сектори на индустрията - производители на храни, дистрибутори, вносители, търговци на едро, търговци на дребно и кетъринг.

Настаняване

Ако планирате да посетите SIAL, имайте предвид, че хотелите в Париж, Франция вече резервират бързо с ранни регистрации, така че трябва да действате бързо, за да имате най-достъпните хотелски цени по време на панаира. Trade Fair Trips ltd върши цялата работа вместо вас и доставя за броени часове.

Познаваме всички добри хотели в Париж и работим на различни ценови точки, така че да не похарчите малко състояние за настаняване за търговския панаир. Давате ни цена и получавате списък с хотели близо до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions, за да можете лесно да пътувате до работа.

Освен вашето хотелско настаняване за SIAL, ние можем да съдействаме и по други начини. Например, можете предварително да резервирате заседателни зали чрез нас или да ни накарате да изградим вашата изложбена кабина. Изберете и изберете услугите, които работят най-добре за вас и Trade Fair Trips ltd ще създаде персонализиран, достъпен пакет.

Full list of
hotels for
SIAL

Book Now
How to get to SIAL

Similar trade shows