Your free enquiry
SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST

SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST

Angers, France
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Even Pro
Frequency
Frequency:
2 years

Последна информация за събитието

Изданието на SEPEM INDUSTRIES CENTRE-QUEST за 2023 ще се проведе между 10.10.2023 и 12.10.2023. Тъй като това е събитие с присъствие на място, в изложбения център Angers Expo Congres Parc des Expositions ще се спазва строг план за превенция на КОВИД-19. Това ще включва участниците да поддържат определена социална дистанция и да покажат преди влизане документация под формата на отрицателни резултати от тестове, доказателство за оздравяване или имунизационни паспорти. Тези документи трябва да бъдат показани и при пристигането във Франция поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Посветено на автоматизацията, иновациите и тенденциите в управлението на заводи, SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST е пресечната точка между няколко сектора на прозводствения сектор. Водещи компании в областта ще предлагат оборудване, продуктови решения и софтуер в град Ангер, Франция, като събитието очаква посещаемост от порядъка на хиляди. Намерете всички хотелски оферти за SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST, които ще ви спестят разходи по пътуването и вземете най-добрите предложения от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД прави лесно резервирането на хотели на разумни цени независимо коя е дестинацията ви, а освен това ви спестява цели дни, в които бихте свършили цялата работа сами. Трябва само да се свържете с нас и да ни обясните какво точно търсите по отношение на хотелския си престой. На база на информацията за вашия ценови обхват, брой стаи и предпочитано местоположение, ние ще намерим най-подходящото предложение за настаняване за вас. SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST си струва инвестицията, предвид това как привлича старши ръководители, инвеститори и купувачи. Освен всичко, което можете да видите изложено на показ, международният панаир предлага и динамично направление за споделяне на ноу-хау.

Пътувайте по работа без никакви грижи с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Full list of
hotels for
SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST

Book Now
How to get to SEPEM INDUSTRIES CENTRE-OUEST
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Angers - Loire Airport (Летище Анже - Лоара)

Не е препоръчително при пътуване от Gare d'Angers Saint-Laud (ЖП гара Анже Сент-Ло)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Angers - Loire Airport (Летище Анже - Лоара)

10 минути при пътуване от Gare d'Angers Saint-Laud (ЖП гара Анже Сент-Ло)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Angers - Loire Airport (Летище Анже - Лоара)

30 минути при пътуване от Gare d'Angers Saint-Laud (ЖП гара Анже Сент-Ло)

Similar trade shows