Seatrade Cruise Med 2024

Seatrade Cruise Med 2024

Туризъм Лодки Яхтинг
Málaga, Spain
11-12 Sep 2024
Организатор:
Seatrade Communications Ltd.
Място на провеждане:
FYCMA
Честота:
2 years
Уебсайт:
Seatrade Cruise Med

Водещо събитие за круизната индустрия

Круизната индустрия се разраства в голяма степен през 90-те години и в отговор на нарастващите изисквания, Seatrade Cruise Med излиза на сцената през 1996 г. Международният търговски панаир е класиран като най-голямата среща на индустрията в Европа и е често тук се формира бъдещето на сектора за следващите няколко години. Разполагате с пълния асортимент от продукти и услуги. Круизните линии могат да получат оборудване, навигационни технологии и системи за сигурност, както и да се свържат в мрежа и да преговарят със средиземноморските и глобални пристанища. Ако сте се насочили към правенето на бизнес с най-големите марки в света, тук можете да ги срещнете с всички. Seatrade Cruise Med също може да се похвали с невероятно обучение на туристически агенти, което се предлага.

Seatrade Cruise Med 2024

Изданието на Seatrade Cruise Med за 2024 ще бъде организирано като търговско изложение на живо във FYCMA. Датите на събитието са определени между 11.09.2024 и 12.09.2024. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, събитието няма да включва мерки за защита от Ковид-19. 

Настаняване

Приземете резервацията си за хотел за Seatrade Cruise Med още утре и направете отлични икономии, независимо от размера на бюджета ви. Trade Fair Trips ltd е ветеран, когато става въпрос за осигуряване на настаняване за бизнес пътувания и управлява групи както големи, така и малки. Кажете ни колко стаи имате нужда и ние ще ви изпратим списък с подбрани оферти в рамките на един час. Познаваме всеки страхотен хотел в Малага, Испания и се грижим за всяка цена. Открийте най-добрите хотелски оферти близо до FYCMA Palacio de Ferias y Congresos и се насладете на кратко и ефективно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd е там за нашите клиенти дори след като сте резервирали хотела си за Seatrade Cruise Med. Клиентите идват при нас с искания за съоръжения за срещи на място или дори изграждат своите изложбени кабини!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malaga Airport (летище Малага)

40 минути при пътуване от María Zambrano Station (Гара Мария Замбрано)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Malaga Airport (летище Малага)

5 минути при пътуване от María Zambrano Station (Гара Мария Замбрано)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от Malaga Airport (летище Малага)

30 минути при пътуване от María Zambrano Station (Гара Мария Замбрано)

 

map

Хотели около Seatrade Cruise Med

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Novotel Suites Malaga Centro 4 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Castilla Guerrero 5.62 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Palacio Solecio, a Small Luxury Hotel of the World 4.75 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Room Mate Valeria 4.36 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Hilton Garden Inn Malaga 2.35 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga AC Hotel Malaga Palacio by Marriott 4.62 Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Ibis Budget Málaga Aeropuerto Avenida de Velazquez Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Campanile Málaga Airport Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Sercotel Tribuna Malaga Málaga при поискване Заявка
Seatrade Cruise Med 2024 Málaga Zenit Malaga Málaga при поискване Заявка

Seatrade Cruise Med пристига на всеки две години и изданията обикновено продължават два дни в началото на есента, обикновено около септември. Това, което е важно да се знае за този търговски панаир, е, че той сменя места в Европа и предстоящото издание на живо ще се проведе в Малага, Испания. Мястото на производството е FYCMA Palacio de Ferias y Congresos, което се намира близо до центъра на града. Seatrade UBM EMEA служи като официален организатор на панаира. Приемът се дава само на професионалисти в индустрията и работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед в деня на отваряне и до 13:00 ч. В деня на затваряне. Palacio de Ferias y Congresos се намира до главната магистрала в Малага, на около 9 км от международното летище Пабло Руис Пикасо. Освен автомобил, има достъп до различни автобусни линии, които могат да ви отведат до изложбените площадки за нула време.

  • Една от най-силните страни на Seatrade Cruise Med е, че никога не остава на едно място и всеки нов град домакин привлича различен тип публика, което помага на изложителите да израснат на нови пазари и да създадат нови връзки;
  • Посетителите и изложителите могат да очакват експедиционната зона, което е пряко отражение на нарастващата популярност на експедиционния сектор и етажът ще подбира само пристанища, експедиционни дестинации, доставчици на брегови кораби, корабостроителници и доставчици;
  • Seatrade Cruise Med е вашият директен достъп до дестинации и пристанища на Средиземно море и можете да изпитате целия регионален пазар на едно място. Основната цел е да се води бизнес, така че очаквайте продажби!

Seatrade Cruise Med издържа благодарение на непрестанната подкрепа и партньорство с Medcruise Assoc. - партньорство, което осигурява растежа на международния панаир на пътуванията. Това се показва и в цифрите. Последното издание регистрира над 43 000 търговски посетители от около 90 държави. Това е повече от достатъчно внимание за 170 изложители, които правят пътуването, за да покажат своите услуги и продукти. Това е повече от достатъчно, за да покрие първоначалните разходи, за да се появи и води до нов бизнес. Това е идеалната среда за търсене на нови бизнес връзки и разширяване на списъка с клиенти. Прожекторите на изложителите попадат главно на круизни линии, тъй като те поддържат индустрията и те привличат вниманието на различни сектори и участници на сцената - круизни пристанища, туристически власти, туроператори, круизни асоциации, наземни дръжки, корабни агенти, храна и доставчици на напитки, круизни терминали и дори корабостроители и ремонт. Това е цялата ширина на индустрията под един покрив.

Seatrade Cruise Med 2022

Изданието на Seatrade Cruise Med за 2022 се проведе във формат "лице в лице" в FYCMA. На него присъстваха повече от 9000 посетители, над 200 служители на круизни линии, както и повече от 150 изложители. Над 70 държави бяха представени по време на изданието на живо, което се проведе между 14.09.2022 и 15.09.2022.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Seatrade Cruise Med 2024 Изпрати

Seatrade Cruise Med акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.