Seatrade Cruise Med
Seatrade Cruise Med

Seatrade Cruise Med

New Dates

General Information

Organizer

Seatrade Communications Ltd.

Event website

Seatrade Cruise Med

Frequency

2 years

Past Editions

16 - 17 Sep Seatrade Cruise Med 2020

19 - 20 Sep SEATRADE MED CRUISE 2018

Въведение

Круизната индустрия се разраства в голяма степен през 90-те години и в отговор на нарастващите изисквания, Seatrade Cruise Med излиза на сцената през 1996 г. Международният търговски панаир е класиран като най-голямата среща на индустрията в Европа и е често тук се формира бъдещето на сектора за следващите няколко години. Разполагате с пълния асортимент от продукти и услуги. Круизните линии могат да получат оборудване, навигационни технологии и системи за сигурност, както и да се свържат в мрежа и да преговарят със средиземноморските и глобални пристанища. Ако сте се насочили към правенето на бизнес с най-големите марки в света, тук можете да ги срещнете с всички. Seatrade Cruise Med също може да се похвали с невероятно обучение на туристически агенти, което се предлага.

Логистиката

Seatrade Cruise Med пристига на всеки две години и изданията обикновено продължават два дни в началото на есента, обикновено около септември. Това, което е важно да се знае за този търговски панаир, е, че той сменя места в Европа и предстоящото издание на живо ще се проведе в Малага, Испания. Мястото на производството е FYCMA Palacio de Ferias y Congresos, което се намира близо до центъра на града. Seatrade UBM EMEA служи като официален организатор на панаира. Приемът се дава само на професионалисти в индустрията и работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед в деня на отваряне и до 13:00 ч. В деня на затваряне. Palacio de Ferias y Congresos се намира до главната магистрала в Малага, на около 9 км от международното летище Пабло Руис Пикасо. Освен автомобил, има достъп до различни автобусни линии, които могат да ви отведат до изложбените площадки за нула време.

Какво можете да очаквате като изложител

• Една от най-силните страни на Seatrade Cruise Med е, че никога не остава на едно място и всеки нов град домакин привлича различен тип публика, което помага на изложителите да израснат на нови пазари и да създадат нови връзки;

 

• През 2022 г. посетителите и изложителите могат да очакват експедиционната зона, което е пряко отражение на нарастващата популярност на експедиционния сектор и етажът ще подбира само пристанища, експедиционни дестинации, доставчици на брегови кораби, корабостроителници и доставчици;

 

• Seatrade Cruise Med е вашият директен достъп до дестинации и пристанища на Средиземно море и можете да изпитате целия регионален пазар на едно място. Основната цел е да се води бизнес, така че очаквайте продажби!

Аудитория и статистика

Seatrade Cruise Med издържа благодарение на непрестанната подкрепа и партньорство с Medcruise Assoc. - партньорство, което осигурява растежа на международния панаир на пътуванията. Това се показва и в цифрите. Последното издание регистрира над 43 000 търговски посетители от около 90 държави. Това е повече от достатъчно внимание за 170 изложители, които правят пътуването, за да покажат своите услуги и продукти. Това е повече от достатъчно, за да покрие първоначалните разходи, за да се появи и води до нов бизнес. Това е идеалната среда за търсене на нови бизнес връзки и разширяване на списъка с клиенти. Прожекторите на изложителите попадат главно на круизни линии, тъй като те поддържат индустрията и те привличат вниманието на различни сектори и участници на сцената - круизни пристанища, туристически власти, туроператори, круизни асоциации, наземни дръжки, корабни агенти, храна и доставчици на напитки, круизни терминали и дори корабостроители и ремонт. Това е цялата ширина на индустрията под един покрив.

Настаняване

Приземете резервацията си за хотел за Seatrade Cruise Med още утре и направете отлични икономии, независимо от размера на бюджета ви. Trade Fair Trips ltd е ветеран, когато става въпрос за осигуряване на настаняване за бизнес пътувания и управлява групи както големи, така и малки. Кажете ни колко стаи имате нужда и ние ще ви изпратим списък с подбрани оферти в рамките на един час. Познаваме всеки страхотен хотел в Малага, Испания и се грижим за всяка цена. Открийте най-добрите хотелски оферти близо до FYCMA Palacio de Ferias y Congresos и се насладете на кратко и ефективно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd е там за нашите клиенти дори след като сте резервирали хотела си за Seatrade Cruise Med. Клиентите идват при нас с искания за съоръжения за срещи на място или дори изграждат своите изложбени кабини!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА