Most booked hotels
Your free enquiry
Seatrade Cruise Med

Seatrade Cruise Med

Málaga, Spain
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Seatrade Communications Ltd.
Event website
Event website:
Seatrade Cruise Med
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Круизната индустрия се разраства в голяма степен през 90-те години и в отговор на нарастващите изисквания, Seatrade Cruise Med излиза на сцената през 1996 г. Международният търговски панаир е класиран като най-голямата среща на индустрията в Европа и е често тук се формира бъдещето на сектора за следващите няколко години. Разполагате с пълния асортимент от продукти и услуги. Круизните линии могат да получат оборудване, навигационни технологии и системи за сигурност, както и да се свържат в мрежа и да преговарят със средиземноморските и глобални пристанища. Ако сте се насочили към правенето на бизнес с най-големите марки в света, тук можете да ги срещнете с всички. Seatrade Cruise Med също може да се похвали с невероятно обучение на туристически агенти, което се предлага.

Логистиката

Seatrade Cruise Med пристига на всеки две години и изданията обикновено продължават два дни в началото на есента, обикновено около септември. Това, което е важно да се знае за този търговски панаир, е, че той сменя места в Европа и предстоящото издание на живо ще се проведе в Малага, Испания. Мястото на производството е FYCMA Palacio de Ferias y Congresos, което се намира близо до центъра на града. Seatrade UBM EMEA служи като официален организатор на панаира. Приемът се дава само на професионалисти в индустрията и работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед в деня на отваряне и до 13:00 ч. В деня на затваряне. Palacio de Ferias y Congresos се намира до главната магистрала в Малага, на около 9 км от международното летище Пабло Руис Пикасо. Освен автомобил, има достъп до различни автобусни линии, които могат да ви отведат до изложбените площадки за нула време.

Какво можете да очаквате като изложител

• Една от най-силните страни на Seatrade Cruise Med е, че никога не остава на едно място и всеки нов град домакин привлича различен тип публика, което помага на изложителите да израснат на нови пазари и да създадат нови връзки;

 

• През 2022 г. посетителите и изложителите могат да очакват експедиционната зона, което е пряко отражение на нарастващата популярност на експедиционния сектор и етажът ще подбира само пристанища, експедиционни дестинации, доставчици на брегови кораби, корабостроителници и доставчици;

 

• Seatrade Cruise Med е вашият директен достъп до дестинации и пристанища на Средиземно море и можете да изпитате целия регионален пазар на едно място. Основната цел е да се води бизнес, така че очаквайте продажби!

Аудитория и статистика

Seatrade Cruise Med издържа благодарение на непрестанната подкрепа и партньорство с Medcruise Assoc. - партньорство, което осигурява растежа на международния панаир на пътуванията. Това се показва и в цифрите. Последното издание регистрира над 43 000 търговски посетители от около 90 държави. Това е повече от достатъчно внимание за 170 изложители, които правят пътуването, за да покажат своите услуги и продукти. Това е повече от достатъчно, за да покрие първоначалните разходи, за да се появи и води до нов бизнес. Това е идеалната среда за търсене на нови бизнес връзки и разширяване на списъка с клиенти. Прожекторите на изложителите попадат главно на круизни линии, тъй като те поддържат индустрията и те привличат вниманието на различни сектори и участници на сцената - круизни пристанища, туристически власти, туроператори, круизни асоциации, наземни дръжки, корабни агенти, храна и доставчици на напитки, круизни терминали и дори корабостроители и ремонт. Това е цялата ширина на индустрията под един покрив.

Настаняване

Приземете резервацията си за хотел за Seatrade Cruise Med още утре и направете отлични икономии, независимо от размера на бюджета ви. Trade Fair Trips ltd е ветеран, когато става въпрос за осигуряване на настаняване за бизнес пътувания и управлява групи както големи, така и малки. Кажете ни колко стаи имате нужда и ние ще ви изпратим списък с подбрани оферти в рамките на един час. Познаваме всеки страхотен хотел в Малага, Испания и се грижим за всяка цена. Открийте най-добрите хотелски оферти близо до FYCMA Palacio de Ferias y Congresos и се насладете на кратко и ефективно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd е там за нашите клиенти дори след като сте резервирали хотела си за Seatrade Cruise Med. Клиентите идват при нас с искания за съоръжения за срещи на място или дори изграждат своите изложбени кабини!

Full list of
hotels for
Seatrade Cruise Med

How to get to Seatrade Cruise Med

Similar trade shows