SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025

Металообработваща промишленост Заваряване
Essen, Germany
15-19 Sep 2025
Организатор:
Messe Essen GmbH
Място на провеждане:
Messe Essen
Честота:
4 years
Уебсайт:
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

Сърцето на технологичния сектор за съединяване, рязане и покрития

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN се издига над останалите като една от най-звездните изложби в секторите за свързване, рязане и нанасяне на покрития. Международното изложение набира пара от дълго време, тъй като първото издание се провежда през 1952 г. По това време SCHWEISSEN & SCHNEIDEN е видял по-голямата част от съвременните иновации, направени в тази област, и си е изградил лоялна публика.

Сигурен залог е, че изложителите получават сериозна публичност и изграждане на репутация в процеса. Не само това, но вие се отваряте за нови пазари.

Тъй като има твърде много продуктови групи, които да бъдат проучени, организаторите разделят изложбените зали на следните тематични зали - газ, повърхностни технологии и покрития, заваряване и съединяване, рязане, доставки и пълнежни материали, оборудване и безопасност, осигуряване на качеството и услуги & дигитализация. Това е цялата верига на стойността под един покрив и не можете да си позволите да я пропуснете.

Schweissen & Schneiden 2025

Schweissen & Schneiden 2025, изложението за металообработване, ще се проведе от 15-ти до 19-ти септември. Събитието ще се проведе в Messe Essen в Есен, Германия. Messe Essen е в тесен контакт със здравните власти, за да изготви план за максимална сигурност. Понастоящем, поради подобряващата се пандемична ситуация, Германия не включва национални ограничения и забрани за пътуване свързани с Ковид-19.

Настаняване

Ако търсите оптималното изживяване в SCHWEISSEN & SCHNEIDEN като изложител, резервирайте настаняването си в Есен с Trade Fair Trips ltd. Ние сме експерти по отношение на настаняването за изложби и логистиката като цяло. От хотелските стаи до изграждането на търговския ви щанд в центъра, ние сме тук за вас.

Друга услуга, която можете да изискате от нас, е да резервирате предварително всяко съоръжение за срещи на ваше име. Тъй като повече от 55 000 професионалисти ще пристигнат в Есен, трябва да осигурите вашата онлайн резервация на хотел за SCHWEISSEN & SCHNEIDEN възможно най-скоро.

Работим с вас според вашия бюджет и нужди. Имайте предвид, че нашите професионални агенти за резервации могат да направят оферта според вашите персонализирани спецификации и могат да се справят отлично с други организирани пътувания. Също така сте близо до Messe Essen и в близост до връзките на обществения транспорт за бързо пътуване до работното място.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

map

Хотели около SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen A&O Dortmund Hauptbahnhof 37.4 Dortmund от € 147.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen DJH Jugendgastehaus Adolph Kolping Dortmund от € 169.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen NH Dusseldorf City Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Trip Inn Hotel Esplanade Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof Düsseldorf от € 469.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Radisson Blu Conference Hotel Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 396.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Holiday Inn Express Dusseldorf - Hauptbahnhof Düsseldorf от € 271.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Ruby Luna Hotel Dusseldorf Düsseldorf от € 212.00 EUR Запази сега
SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Essen Hilton Dusseldorf Düsseldorf от € 225.00 EUR Запази сега

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN нарича Есен, Германия свой дом, където събитието се случва веднъж на всеки четири години. Изданията продължават общо пет дни и обикновено се провеждат в края на лятото - началото на септември.

Messe Essen изпълнява двойни задължения като място и организатор с щедрата подкрепа от DVS - Германската асоциация за присъединяване. Достъпът се дава само за търговски посетители и работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Сега върху последния въпрос, свързан с пътуването до работното място. Най-лесният начин да стигнете до терена е да наемете кола, но поради централното му местоположение в Есен можете да останете достатъчно близо, за да се разходите, за да хванете градската железопътна линия, за да пътувате. Ако сте в хотел до летището, има надеждна услуга, която ви помага с придвижването до Messe Essen.

Дълбоко навлизане на външните пазари. Една от най-големите амбиции на всеки изложител е да излезе на чисто нов пазар, за да диверсифицира потоците от приходи и SCHWEISSEN & SCHNEIDEN със сигурност се включва в мрежа от нарастващи демографски данни като Индия и Китай - там има голям потенциал за генериране на значителни потенциални клиенти за продажби;

Преглед на ярки нови таланти. SCHWEISSEN & SCHNEIDEN е също така етапът, в който следващото поколение професионалисти навлизат в сферата. Програмата тук включва три състезания за млади заварчици и студентски конгрес на DVS за млади учени;

Проучване на тенденциите в Индустрия 4.0. Напоследък автоматизацията и роботиката са на устните на всички и тези тенденции стават живи в SCHWEISSEN & SCHNEIDEN. Компаниите идват да демонстрират възможностите както на технологиите, така и на тяхната бавна, но гарантирана трансформация на индустрията като цяло.

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN е голям бизнес. Последното издание регистрира щандове от над 1000 изложители, докато броят на публиката набъбна над 50 000 търговски посетители. Това е напълно достатъчен стимул за вас да покажете на събитието, но то се подобрява - над 80% от всички посетители заемат роля за вземане на решения в тяхната компания и настроението по време на изложението е едно от „закупуването“. 

Статистиката също така регистрира, че не е необичайно потенциалните купувачи да направят покупка точно на изложбения щанд - приблизително 30%, което улеснява вашата задача като изложител. По отношение на географския обхват, повече от 60% от всички посетители са дошли извън Германия, представлявайки нови пазари в Европа, Азия и Америка.

Schweissen & Schneiden 2023

Изложението Schweissen & Schneiden 2023 се проведе на живо между 11.09.2023 и 15.09.2023 в Messe Essen. Изданието не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради това, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията. В представянето участваха 40 000 посетители от 124 държави и над 820 изложители от 40 държави. 83% от посетителите бяха ръководители. 94% от изложителите ще посетят следващото издание.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2025 Изпрати

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.