Most booked hotels
Your free enquiry
ScanPack

ScanPack

Göteborg ,Sweden
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
Svenska Massan
Event website
Event website :
ScanPack
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за събитието

ScanPack ще движи бъдещето на опаковките без предвидими закъснения на 4 до 7 октомври 2022 в Svenska Mässan - шведския изложбен и конгресен център. Организаторите настояват, че те дават приоритет на здравето и безопасността на посетителите и естествено ще спазват всички препоръки на съответните здравни органи.

Въведение

ScanPack е изложението за опаковки номер едно в Северна Европа и един от основните пазари за разрастване на вашия бизнес. Международното изложение се провежда от 1964 г., така че марката е напълно установена и има изградена основна аудитория. В резултат на това можете да се възползвате от готов пазар, да се възползвате от широкото покритие и да генерирате разпознаване на имената.

ScanPack контролира цялата верига на създаване на стойност и един поглед върху продуктовия каталог разкрива иновации и лансиране на продукти в опаковъчни машини и оборудване, опаковъчни материали, суровини, преси за дигитален печат, транспортни опаковки, RFID, биопак, компютърно контролирано оборудване и дозиращо оборудване. 

Ако искате да създадете шум за предстоящ продукт, тогава можете да вземете част от сесиите за представяне на турбо разговори, където имате две минути, за да представите продукта си на заинтересованите купувачи. ScanPack е мястото, където можете също да извършите задълбочен анализ на пазара за входящи тенденции.

Логистиката

ScanPack е базиран в Гьотеборг, Швеция и международното изложение се провежда на всеки три години, обикновено през есента, за да бъдем точни през октомври. Изданията се провеждат в продължение на четири дни и се провеждат в Svenska Mässan - шведския изложбен и конгресен център. Svenska Mässan Stiftelse, която управлява мястото, също служи като официален организатор.

Вратите са отворени само за професионални посетители и работното време е от 9:00 сутринта до 17:00 следобед през първите три дни. Последният ден се отваря в 10:00 ч. и завършва в 15:00 ч. Не е нужно да мислите за наемане на кола, за да пътувате, докато сте в Гьотеборг, защото изложбеният център е точно в сърцето на града и можете лесно да стигнете до него, ако сте достатъчно близо. Ако не, имате три трамвайни линии, които спират директно на площадката и автобусна линия на летището, която също обслужва Svenska Mässan.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Възможност за връзка с много купувачи. ScanPack е преди всичко бизнес ориентиран и един от основните акценти за изложителите е шансът да застанат на сцената на Turbo Talks, за да представят своите продукти за общо две минути;
  • Страхотна информационна платформа. Регистрирайте се в ScanPack Academy и ще бъдете в крак с най-новите пробиви и промени на пазара в индустрията. Събитието е ценно за мислене напред и представя най-добрите идеи и опит в целенасочена програма;
  • Място на вдъхновение. Една конкретна изложбена площ на етажа на изложбата е запазена за наистина креативните и внушаващи страхопочитание дизайни на опаковки там. Там опаковките преминават от чисто практическата необходимост в сферата на изкуството - аспект, който потребителите оценяват изключително много. Освен това има някои ангажиращи работилници за сгъване на хартия, където можете да тествате собствените си умения.

Аудитория и статистика

Нека да проучим номерата от последното издание на ScanPack. Организаторите разкриват, че над 500 изложители са представили продукти на последното издание, а залите са обработили над 17 000 търговски посетители от над 40 държави. Въпреки че изложбата се фокусира главно върху Северния регион на Европа (което означава, че има много хора от скандинавските страни, както и от държавите от ЕС), интерес има и от останалия свят.

Изложителите например идват и от Изтока - Турция, Тайван и Япония, за да назовем само няколко. Като изложител имате всички основания да отидете, защото приблизително 65% от всички посетители са сериозни към покупката след панаира и сте заобиколени от голяма концентрация на вземащи решения. Навсякъде има мениджъри на производството, мениджъри на отдели и маркетинг мениджъри.

Ще бъдете доволни и от разнообразието в индустриите, тъй като посетителите идват от секторите храни и напитки, химикали, велпапе, реклама и маркетинг, търговия на едро и дребно, опаковане и транспорт.

Настаняване

Търсите хотелско настаняване за ScanPack? Не търсете повече! Trade Fair Trips Ltd идва да ви помогне с всичко необходимо за престоя ви в Гьотеборг, Швеция. Работим с компании на всякакви ценови точки, защото вярваме, че настаняването за изложби трябва да бъде достъпно за всички. Ето защо ние работим с вас, за да осигурим най-добрите хотелски цени по време на ScanPack и да поддържаме вашите разходи ниски.

Ние също така работим за намаляване на стреса около пътуването. Ето защо търсим хотели в близост до Svenska Mässan и ви позиционираме близо до обществения транспорт. Там, където също надминаваме, е в логистиката. Наемете ни да изградим изложбения ви щанд или да направим резервации за съоръжения за срещи на ваше име преди време. Trade Fair Trips ltd ви предлага качествени опции на конкурентни цени, така че продължете и се свържете с нас сега, за да осигурите вашата онлайн резервация на хотел за ScanPack!

Full list of
hotels for
ScanPack

How to get to ScanPack

Similar trade shows