Your free enquiry
ScanPack

ScanPack

Göteborg, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
Svenska Massan
Event website
Event website:
ScanPack
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за ScanPack

Според Svenska Mässan Stiftelse, ScanPack 2024 ще се проведе като търговски панаир лице в лице в Svenska Mässan в края на октомври 2024 г., като официалните дати са от 22 октомври до 25 октомври 2024 г. Мястото няма да включва мерки за превенция на Covid-19 поради премахването на вътрешните разпоредби на страната. На територията на Швеция няма ограничения за пътуване. 

Въведение

ScanPack е изложение номер едно за опаковки в Северна Европа и един от основните пазари за разрастване на вашия бизнес. Международното изложение се провежда от 1964 г., така че брандът е напълно утвърден и има изградена основна аудитория. В резултат на това можете да се докоснете до утвърден пазар, да се възползвате от широко покритие и да генерирате разпознаваемост на името си.

ScanPack наблюдава цялата верига на стойността и един преглед на продуктовия каталог разкрива иновации и лансирани продукти в рамките на опаковъчни машини и оборудване, опаковъчни материали, суровини, цифрови печатни преси, транспортни опаковки, RFID, биоопаковки, компютърно контролирано оборудване и дозиращо оборудване

Ако искате да привлечете вниманието към предстоящия си продукт, тогава можете да участвате в сесиите за представяне на Turbo Talks, където имате две минути, за да представите продукта си на заинтересовани купувачи. ScanPack е мястото, където можете също да извършите задълбочен анализ на пазара за входящи тенденции. 

Логистиката

ScanPack е базиран в Гьотеборг, Швеция и международното изложение се провежда на всеки три години, обикновено през есента, по-точно октомври. Изданията продължават четири дни и се провеждат в Svenska Mässan - Шведският изложбен и конгресен център. Svenska Mässan Stiftelse, която управлява мястото, също служи като официален организатор.

Вратите са отворени само за професионални посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 следобед през първите три дни. Последният ден започва в 10:00 часа и приключва в 15:00 часа. Не е нужно да мислите за наемане на кола, за да пътувате, докато сте в Гьотеборг, защото изложбеният център е точно в сърцето на града и можете лесно да стигнете до него пеша, ако сте достатъчно близо. Ако не сте, имате три трамвайни линии, които спират директно на територията и летищен автобус, който също обслужва Svenska Mässan.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Възможност за установяване на контакт с много купувачи. ScanPack е преди всичко бизнес ориентиран и един от основните акценти за изложителите е възможността да застанат на сцената на Turbo Talks, за да представят продуктите си за общо две минути;
  • Страхотна информационна платформа. Регистрирайте се за ScanPack Academy и ще бъдете в крак с най-новите тенденции  и пазарни промени в индустрията. Събитието оценява напредничавото мислене и представя най-добрите идеи и опит в целенасочена програма;
  • Място за вдъхновение. Една специфична изложбена зона на изложението е запазена за наистина креативните и вдъхващи страхопочитание дизайни на опаковки. Това е мястото, където опаковката преминава от чисто практическата необходимост в сферата на изкуството – аспект, който потребителите оценяват много. Освен това има някои увлекателни работилници за сгъване на хартия, където можете да тествате собствените си умения.

Аудитория и статистика

Нека проучим числата от последното издание на ScanPack. Организаторите разкриват, че над 500 изложители са представили продукти на последното издание, а залите са посетили над 17 000 търговски посетители от над 40 държави. Въпреки че изложбата се фокусира основно върху Северния регион на Европа (което означава, че има много хора от скандинавските страни, както и от страните от ЕС), има интерес и от останалия свят.

Изложителите например идват и от Изтока – Турция, Тайван и Япония, за да назовем само няколко. Като изложител имате всички основания да отидете, защото приблизително 65% от всички посетители са сериозни относно покупката след панаира и сте заобиколени от голяма концентрация на хора, вземащи решения. Навсякъде има производствени мениджъри, мениджъри на отдели и маркетинг мениджъри.

Ще бъдете доволни и от разнообразието в индустриите, тъй като посетителите идват от секторите на храните и напитките, химикалите, опаковките от велпапе, рекламата и маркетинга, търговията на едро и дребно, опаковките и транспорта.

Настаняване

Търсите настаняване в хотел за ScanPack? Не търсете повече! Trade Fair Trips Ltd идва да ви помогне с всичко необходимо за престоя ви в Гьотеборг, Швеция. Ние работим с компании във всички ценови категории, защото вярваме, че настаняването за изложби трябва да е достъпно за всички. Ето защо ние работим с вас, за да предоставим най-добрите хотелски цени по време на ScanPack и да запазим вашите разходи ниски.

Ние също работим за намаляване на стреса при пътуване до работното място. Ето защо ние търсим хотели близо до Svenska Mässan и ви позиционираме близо до обществения транспорт. Там, където също можем да ви помогнем е останалата логистика, свързана с вашето бизнес пътуване. Свържете се с нас, за да изградим вашия изложбен щанд или да направим резервации за заседателни зали на ваше име преди време. Trade Fair Trips ltd ви предлага качествени опции на конкурентни цени, така че продължете и се свържете с нас сега, за да осигурите вашата онлайн резервация за хотел за ScanPack! 

Предишни издания

2022 г 

ScanPack 2022 подчерта успешното завръщане на събитието като търговско изложение на живо. Събитието се проведе между 4 октомври 2022 г. и 7 октомври 2022 г. и мястото не включваше предпазни мерки за Covid-19. Това е така, защото вътрешните ограничения бяха премахнати. В събитието участваха 12 894 участници от 45 нации. 

Trade Fair Trips Ltd – екипът ни е готов да ви помогне да реализирате едно успешно работно пътуване – от резервация на бюджетен хотел близо до Svenska Mässan, през наемане на конферентна зала за вашите бизнес срещи до изграждане на вашия фирмен щанд на изложението. Trade Fair Trips Ltd е едно гише за логистични услуги в помощ на бизнеса!

Full list of
hotels for
ScanPack

Book Now
How to get to ScanPack
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Gothenburg-Landvetter Airport (Летище Гьотеборг-Ландветер)

25 минути при пътуване от Gothenburg Central Station (Централна гара Гьотеборг)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Gothenburg-Landvetter Airport (Летище Гьотеборг-Ландветер)

5 минути при пътуване от Gothenburg Central Station (Централна гара Гьотеборг)

 

By public transport
By public transport:

25  минути при пътуване от Gothenburg-Landvetter Airport (Летище Гьотеборг-Ландветер)

15 минути при пътуване от Gothenburg Central Station (Централна гара Гьотеборг)

 

Similar trade shows