SCANDEFA
SCANDEFA

SCANDEFA

New Dates
2 сеп 2021 - 3 сеп 2021
Denmark , Copenhagen

General Information

Organizer

Bella Center

Event website

SCANDEFA

Frequency

1 year

SCANDEFA Map

Past Editions

4 - 5 Apr SCANDEFA 2019

Вие сте практикуващ зъболекар или друг стоматологичен специалист? Искате да сте винаги в крак с новините и най-новите инструменти и оборудване на пазара? Поемете към SCANDEFA – международното изложение, където ще намерите технологични иновации и нововъведения във всичко в областта - от оборудване до аксесоари и облекло. Открийте най-добрите намалени цени за отлични хотели още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД специализира в бизнес пътувания и от години развива дейност в този сектор, затова ние разполагаме с безброй връзки с хотели в цял Копенхаген. Лесно е да резервирате своя хотел за SCANDEFA, когато Трейд Феър Трипс ЕООД е до вас, за да ви представи най-добрите оферти. От вас се иска само да ни кажете какъв е вашият бюджет и колко души пътуват с вас. SCANDEFA се фокусира върху бизнес мрежите и на събитието ще имате шанса да установите контакт с други колеги от сектора, да проучите конкуренцията и да изпробвате нови продукти за вашата практика.

Можете да се насладите на изключително преживяване по време на SCANDEFA благодарение на отличните условия на настаняване, осигурени ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА