Tandfaglige Dage

Tandfaglige Dage

Здравни специалисти, медицинско оборудване и технологии
Организатор:
Bella Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
Tandfaglige Dage

Водещо събитие за стоматологични доставки в Скандинавия

Вие сте практикуващ зъболекар или друг стоматологичен специалист? Искате да сте винаги в крак с новините и най-новите инструменти и оборудване на пазара? Поемете към SCANDEFA – международното изложение, където ще намерите технологични иновации и нововъведения във всичко в областта - от оборудване до аксесоари и облекло. Открийте най-добрите намалени цени за отлични хотели още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД специализира в бизнес пътувания и от години развива дейност в този сектор, затова ние разполагаме с безброй връзки с хотели в цял Копенхаген. Лесно е да резервирате своя хотел за SCANDEFA, когато Трейд Феър Трипс ЕООД е до вас, за да ви представи най-добрите оферти. От вас се иска само да ни кажете какъв е вашият бюджет и колко души пътуват с вас. SCANDEFA се фокусира върху бизнес мрежите и на събитието ще имате шанса да установите контакт с други колеги от сектора, да проучите конкуренцията и да изпробвате нови продукти за вашата практика.

Можете да се насладите на изключително преживяване по време на SCANDEFA благодарение на отличните условия на настаняване, осигурени ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Tandfaglige Dage Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.