Most booked hotels
Your free enquiry
Tandfaglige Dage

Tandfaglige Dage

Copenhagen, Denmark
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Bella Center
Event website
Event website:
Tandfaglige Dage
Frequency
Frequency:
1 year

Вие сте практикуващ зъболекар или друг стоматологичен специалист? Искате да сте винаги в крак с новините и най-новите инструменти и оборудване на пазара? Поемете към SCANDEFA – международното изложение, където ще намерите технологични иновации и нововъведения във всичко в областта - от оборудване до аксесоари и облекло. Открийте най-добрите намалени цени за отлични хотели още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД специализира в бизнес пътувания и от години развива дейност в този сектор, затова ние разполагаме с безброй връзки с хотели в цял Копенхаген. Лесно е да резервирате своя хотел за SCANDEFA, когато Трейд Феър Трипс ЕООД е до вас, за да ви представи най-добрите оферти. От вас се иска само да ни кажете какъв е вашият бюджет и колко души пътуват с вас. SCANDEFA се фокусира върху бизнес мрежите и на събитието ще имате шанса да установите контакт с други колеги от сектора, да проучите конкуренцията и да изпробвате нови продукти за вашата практика.

Можете да се насладите на изключително преживяване по време на SCANDEFA благодарение на отличните условия на настаняване, осигурени ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Full list of
hotels for
Tandfaglige Dage

How to get to Tandfaglige Dage

Similar trade shows