Your free enquiry
REHAB

REHAB

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Karlsruher Messe und Kongress GmbH
Event website
Event website:
REHAB
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на REHAB за 2023 ще се проведе между 15-ти и 17-ти юни 2023 под формата на търговско изложение на живо. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Messe Karlsruhe. Понастоящем мястото на провеждане не разполага със строги предпазни мерки срещу Ковид-19 поради премахването на съответните вътрешни правила през април 2022. Аналогично, в Германия няма въведени ограничения за пътуване поради премахването на съответните разпоредби през юни 2022. В резултат на това от участниците няма да се изисква да предоставят 3G документи за влизане при пристигане в Германия или в Messe Karlsruhe.

Представяне на събитието

Международно изложение Rehab се провежда в Карлсруе, Германия, и всяка година привлича множество производители на продукти за рехабилитация и физиотерапия. Фокусът на събитието е върху иновативните продукти и услуги, които могат да осигурят по-голяма независимост на хората с увреждания и да улеснят ежедневието им. Освен демонстрации и работни срещи програмата на изложението включва презентации, практически дейности и специални дискусии и семинари. Мястото е отлично за сключване на изгодни сделки за нови продукт, както и за създаване на работни контакти.

Вместо да търсите сами онлайн хотели, поверете задачата на нас. Ние разполагаме с отлична база с хотели в Карлсруе и ще ви предложим най-добрите хотели за Rehab. Освен за вашите хотелски резервации ще се погрижим и за трансфера ви от и до летището. Ще ви наемем кола, за да се придвижвате из града с нея или ще ви информираме за линиите на обществения транспорт. Целта ни е да ви осигурим максимално комфорт и спокойствие за по-ползотворни бизнес срещи. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се за повече подробности.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на REHAB за 2022 беше организирано като търговско изложение "лице в лице" при липсата на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Мястото на провеждане, Messe Karlsruhe, не разполагаше с такива предпазни мерки поради премахването на вътрешните ограничения. Събитието се проведе между 23.06.2022 - 25.06.2022 и събра приблизително 12 000 участници и 350 изложители от 18 страни, като 92% от посетителите оцениха изданието като отлично.

Full list of
hotels for
REHAB

Book Now
How to get to REHAB
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By car
By car:

37 минути при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

15 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

20 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

Similar trade shows