Your free enquiry
Reise + Camping

Reise + Camping

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
Reise + Camping
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието 

Изданието на Reise + Camping през 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Изданието ще се проведе в Messe Stuttgart между 23.02.2023 и 26.02.2023. Сред въведените мерки за безопасност ще бъде и 3G политиката за влизане. Участниците трябва да покажат преди влизането си документи като отрицателни резултати от PCR или антигенни тестове. Те трябва да имат предвид, че тези документи трябва да бъдат представени и при пристигане в Германия поради въведените ограничения за пътуване 

Reise + Camping Въведение

Международен панаир Reise + Camping е най-голямото събитие, свързано с почивки, пътешествия, къмпингуване и ваканции в Северен Рейн-Вестфалия. Изложителите – около 1 000 – предлагат интересни дестинации за пътувания, новите серии къмпинг оборудване, възможности за велосипедни ваканции. Много почитатели на активната почивка го посещават редовно, за да се информират за новости, тенденции, да се екипират и да направят плановете си за почивка и пътувания. Професионалистите в сферата на туризма и спорта също не го пропускат. Тази година се очакват около 90 000 посетители. Завоювайте нови пазари, панаирът е много подходящ за тази цел.

Възползвайте се от професионалните услуги на „Трейд Феър Трипс” ЕООД, за да имате достатъчно време да се подготовите за своето бизнес представяне. Ние ще организираме всичко до най-малката подробност. Ще ви предложим най-добрите хотели в Есен и ще ви насочим към изгодни оферти – удобни хотели за Reise + Camping. Освен да направим вашите онлайн хотелски резервации, ние се ангажираме да ви осигурим транспорт от и до летището, както и да улесним придвижването ви в самия град. (Можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за най-удобните за вас маршрути с обществен транспорт.)

Full list of
hotels for
Reise + Camping

Book Now
How to get to Reise + Camping

Similar trade shows