Your free enquiry
REHACARE INTERNATIONAL

REHACARE INTERNATIONAL

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
REHACARE INTERNATIONAL
Frequency
Frequency:
1 year

Обявление

Изданието на REHACARE INTERNATIONAL за 2023 ще бъде присъствено търговско изложение, което ще се проведе между 13.09.2023 и 16.09.2023. На Messe Dusseldorf няма да бъдат прилагани предпазни мерки срещу Ковид-19. В Германия не се прилагат ограничения за пътуване, като например 3G политиката.

Представяне на събитието

Rehacare International е водещо международно изложение за рехабилитация, физиотерапия и грижи за възрастни и хора в неравностойно положение. В него участват както производители на продукти, свързани с тези сфери, така и нетърговски организации, лечебни заведения, специалисти по рехабилитация, терапевти. Събитието привлича лидерите в индустрията. Те очертават тенденциите за следващата година, представят решения за улесняване на общуването и придвижването и оптимизиране на болничната помощ. Част от посетителите не са специалисти, а хора с увреждания, нуждаещи се от медицински грижи, възрастни и хронично болни хора. Мястото е подходящо за създаване на нови контакти и представяне на продукти. Съпътстващата програма предвижда поредица от форуми и дискусии. 

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ще е по-бързо отколкото да търсите сами хотели. Освен за вашите хотелски резервации за Rehacare International, ще се погрижим за летищния трансфер, придвижването из града, наемането на конферентна зала. С нас ще пътуването ви ще е спокойно, комфортно, изгодно и по-ползотворно. Доверете ни се, потърсете ни, фокусирайте се върху важните за бизнеса ви неща.

Full list of
hotels for
REHACARE INTERNATIONAL

Book Now
How to get to REHACARE INTERNATIONAL

Similar trade shows