Your free enquiry
NORTEC

NORTEC

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Mechanical Components, Tools, Hardware, Welding
Organizer
Organizer:
Hamburg Messe und Congress
Event website
Event website:
NORTEC
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

NORTEC 2024 ще се проведе в Hamburg Messe und Congress GmbH между 23-ти и 26-ти януари 2024. Търговското изложение ще се осъществи като експозиция на живо. Мястото на провеждане няма да бъде оборудвано с мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на вътрешните ограничения в Германия през април 2022. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G входни документи. 

Представяне на събитието

Nortec е най-важното търговско изложение за производство и технологии за металообработване. Представят се технологии за авиационна и морска промишленост, медицински технологии, механи и решения за строителство на възобновяеми енергийни източници и производство на автомобили. Събитието е ключово за установяване на контакти, сключване на сделки за технология на производството. Експерти в световната металургия се срещат, за да обменят знания и опит и да създадат нови възможности за бизнеса си. Тази година се очакват 430 изложители и над 12 000 посетители от цял свят. 

Резервирайте хотел за Nortec с наша помощ. Ние ще ви предложим отлични хотели, подходящи за събитието. Няма да губите време да търсите хотели в Хамбург. Ще направим онлайн хотелски резервации за избраното от вас място за настаняване. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем и/или информация за градския транспорт, конферентна зала. Услугите ни са безплатни за вас и ви гарантират спокойно пътуване и възможност да се съсредоточите върху бизнес представянето си. Свържете се с нас, за да ни кажете от какво имате нужда. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме на ваше разположение.

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданието на NORTEC за 2022 беше събитие, което се проведе между 31-ви май 2022 и 3-ти юни 2022. За място на провеждане на събитието послужи Hamburg Messe und Congress. В NORTEC 2022 участваха приблизително 230 изложители. Поради премахването на националните ограничения в страната през април 2022, на мястото на провеждане не бяха въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Full list of
hotels for
NORTEC

Book Now
How to get to NORTEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

35 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By car
By car:

23 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

7 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By public transport
By public transport:

42 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

21 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

Similar trade shows