Your free enquiry
LAMIERA

LAMIERA

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Механични компоненти, Инструменти, Железария, Заваряване
Organizer
Organizer :
UCIMU
Event website
Event website :
LAMIERA
Frequency
Frequency:
2 years

Ковид-19 & LAMIERA

Организаторите решиха да проведат LAMIERA 2023 като събитие на живо или лице в лице между 10-ти и 13-ти май 2023. LAMIERA 2023 ще се проведе във Fiera Milano и няма да включва концепция за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на националните ограничения и разпоредби за коронавирусите в страната, включително ограниченията за пътуване.

За LAMIERA

Изложението LAMIERA се е наложило като решаваща платформа за иновации, обмен на идеи и намиране на дългосрочни бизнес партньори в секторите на металообработването и пластичното деформиране на метали. Планира се програмата да продължи четири дни, като събитието се очаква да привлече над 386 изложители и 20 400 специалисти от областта. Ако нямате къде да отседнете, Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви покаже най-добрите цени за хотелски стаи.

Дълго ли отлагахте намирането на хотелски оферти за LAMIERA? Може би нямате време за това или просто ви се струва твърде стресираща задача. Заповядайте при Трейд Феър Трипс ЕООД. Нашият екип е готов да проучи офертите и да ви остави лесната задача само да изберете тази, която най-много ви допада. Как работим ние? Първо ще ви поискаме информация за бюджет и брой пътуващи. След това ще използваме тази информация, за да създадем персонализиран списък от хотелски оферти в най-голяма близост до експо центъра. Нашите услуги са добра инвестиция за изложението LAMIERA, което се очаква да прелива от впечатляващи презентации и демонстрации на машини за всичко от заваряване, рязане и машини за кислородно рязане до машини за обработка на тръби, прътов материал и профили.

Предишни издания

Издание 2022

LAMIERA 2022 беше събитие на живо, което се състоя между 18-ти и 21-ви май 2022 година. Поради отпадането на съответните национални разпоредби изданието се проведе във Фиера Милано, която не разполагаше със строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. На 40 000 кв. м площ за провеждане на събития 350 изложители от 25 държави представиха своите стоки. Двадесет и седем процента от изложителите бяха от други държави.

Full list of
hotels for
LAMIERA

Book Now
How to get to LAMIERA

Similar trade shows