Your free enquiry
Fastener Fair Global

Fastener Fair Global

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Mechanical Components, Tools, Hardware, Welding
Organizer
Organizer:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website:
Fastener Fair Global
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Fastener Fair Global

Индустрията за закопчалки и крепежни елементи ще трябва да изчака още малко за най-новото издание на изложението за крепежни елементи в Щутгарт. Търговското изложение на живо е насрочено за 9-ти ноември до 11-ти ноември, 2023, в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия. По време на събитието няма да бъдат прилагани протоколи за превенция на Ковид-19, тъй като страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Експерти от морската, електронната, инженерната, строителната, металообработващата, енергийната и други индустрии ще посетят Fastener Fair Global, за да проучат най-новите технологии от селекция от най-добрите изложители. В продуктовото портфолио е представена пълната верига на стойността - индустриални крепежни елементи, строителни крепежни елементи, инсталационни системи, информация и комуникация, технология за производство на крепежни елементи, складове, фабрично оборудване и много други.

Акценти

  • Индустриални крепежни елементи
  • Строителни фиксиращи елементи
  • Инсталационни системи
  • Информация и комуникация
  • Технология за производство на закопчалки
  • Складово и фабрично оборудване

Логистиката

Щутгарт, Германия приветства международното търговско изложение на всеки две години и продължава общо три дни, изпълнени с презентации и покупки. Mack Brooks Exhibitions Ltd. функционира като официален организатор, а домакин е Messe Stuttgart. Посетителите на търговия се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 17:00 ч. Следобед, но имайте предвид, че тези часове подлежат на промяна!

Аудитория и статистика

Не е преувеличено да се каже, че Fastener Fair Global е връзката на кръга за закопчалки в Европа. Никъде другаде нямате достъп до толкова богато разнообразие от продукти като това и вие също така можете да изградите ценни взаимоотношения с професионалисти на всяко звено от веригата за обработка. Аудиторията се състои от производители, доставчици на производствени машини, търговци на едро, дистрибутори, вносители, износители и доставчици на инструменти и доставчици на свързани услуги и продукти.

Достъпни хотели за Fastener Fair Щутгарт

Независимо дали искате да сте един от изложителите или посетителите на това страхотно събитие за фиксираща технология, трябва да намерите квартира за престоя си по време на търговския панаир. Ако искате хотелски услуги за Fastener Fair Global от екип от експерти, Trade Fair Trips ltd е мястото, където идвате. Кажете ни колко искате да похарчите и ние създаваме списък с най-подходящите хотели близо до Messe Stuttgart. 

Намалете разходите и се насладете едновременно на кратко пътуване до работното място. Добавете още услуги от нас, за да улесните работното си пътуване. Можем да резервираме съоръжения за срещи и ръководи инсталации на изложбени щандове.

Full list of
hotels for
Fastener Fair Global

Book Now
How to get to Fastener Fair Global
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows