Your free enquiry
Aluminium

Aluminium

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Mechanical Components, Tools, Hardware, Welding
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
Aluminium
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Aluminium 2024

Aluminium 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо от 08.10.2024 до 10.10.2024. В Messe Düsseldorf, мястото на провеждане на изданието, няма да бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната от страна на Германия на свързаните с пандемията ограничения, включително тези, ограничаващи пътуванията до страната.

Въведение

Събитието Aluminium представя най - съвременнните тенденции във възхода в индустрията за тел, кабели и металообработване – всичко това е добре представено и обсъдено на глобална платформа със значителна аудитория и нарастваща възвръщаемост. Aluminium ви дава възможност да контактувате и да се свържете с мениджъри, доставчици и потребители в сектора. Категориите на продуктите включват технология за свързване, рециклиране, търговия със сплави, спомагателни съоръжения, сглобяеми сгради, огнеупорни материали, валцови мелници, системи за контрол на трафика и др.

Акценти

• Аудитория, съставена от над 27 500 търговски посетители;

• Програма за подкрепа, която е насочена към кариерно развитие на таланти във всички области;

• Поредица от тематични обиколки с екскурзовод;

• Достъп до специален софтуер, който ще поддържа вашите бизнес цели, за да може да планирате повече срещи.

Логистиката

Международното търговско изложение е базирано в Дюселдорф, Германия и е с продължителност три дни. Изданията се провеждат на всеки две години, а  официалният организатор е Reed Exhibitions Deutschland GmbH. Работното време за посетители е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед в Messe Dusseldorf, а изложителите имат допълнителен час преди официалното отваряне и затваряне.

Аудитория и статистика

Причината, поради която Aluminium е водещо събитие сред професионалистите в сферата, е силният фокус върху технологичния прогрес, както може да се види от акцентите в програмата по-горе. В резултат на това, търговския панаир притежава значителен дял от международните изложители и посетители, което подтиква организаторите да нарекат събитието като „Обединените Нации на Aluminium“. Друг аспект, който не трябва да се пренебрегва, е подкрепата, предоставена от професионалисти, които търсят нови кариерни възможности и допълнително обучение. Има и Special Forum, изпълен с вълнуващи лекции и иновации в областта на Aluminium. 

Оферти на достъпни хотели в близост до Messe Düsseldorf

Наемете пърокласна хотелска стая в близост до събитието с помощта на Trade Fair Trips ltd. Ние имаме дългогодишен опит в настаняването, свързано с бизнес пътувания и изложения и можем да ви осигурим най-добрите хотелски цени за събитието Aluminium. Изпратете ни вашите изисквания относно вашия бюджет и предпочитано местоположение и ние ще създадем персонализирано предложение за вас със списък с хотелско настаняване за Aluminium. Лесно е да резервирате хотел в близост до Messe Dusseldorf и да сведете разходите си до минимум. 

Предишни издания

2022

С 20 400 посетители от 100 държави и 730 изложители от 50 страни водещото световно търговско изложение ALUMINIUM в Дюселдорф се завърна след четиригодишно прекъсване. Събитието надмина очакванията на организаторите и показа че алуминия остава ключов материал по пътя към опазване на ресурсите. Събитието се проведе междъ датите 27.09.2022 и 29.09.2022.

Full list of
hotels for
Aluminium

Book Now
How to get to Aluminium
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows