Your free enquiry
Aluminium

Aluminium

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Механични компоненти, Инструменти, Железария, Заваряване
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
Aluminium
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Aluminium 2022

Aluminium 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо от 27.09.2022 г. до 29.09.2022 г. В Messe Düsseldorf, мястото на провеждане на изданието, ще бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Мерките за сигурност, включени в плана за безопасност, са:

  • Преди да бъдат допуснати до събитието, участниците ще бъдат помолени да покажат 3G сертификати, като например отрицателни резултати от тестове, ваксинационни паспорти или доказателства за възстановяване. Отрицателни резултати от тестове, получени чрез PCR или бързи антигенни тестове, са примери за валидни 3G документи. Всички резултати от изследвания ще останат валидни за 48 часа, независимо от вида на извършеното лабораторно изследване. Те могат да бъдат удължени в специализирания тестов център на Messe Düsseldorf. За качването на всички 3G документи трябва да се използват приложенията CovPass или Corona-Warn.
  • За всички участници се изисква предварителна регистрация, а билети могат да бъдат закупени само онлайн. Тази стъпка е необходима, за да се избегне струпването на хора и да се проследят контактите в случай на инфекции. Дезинфекцията на ръцете трябва да се извършва редовно от всички участници. Те трябва също така да избягват, доколкото е възможно, физическото общуване. Маските за лице трябва да се носят през цялото време. Понастоящем регламентът за социална дистанция, който участниците трябва да спазват, е да поддържат разстояние от 2 метра през цялото време.
  • Messe Düsseldorf ще извърши няколко съществени промени, за да поддържа мерките за безопасност. За да се предотвратят струпванията на хора, ще бъдат създадени отделни зони за влизане и излизане. За установяване и поддържане на социална дистанция коридорите също ще бъдат разширени. На стратегически места в залата, като например на входовете, ще бъдат поставени дозатори за дезинфекция. Всички места на мястото на събитието, включително изложбените зали, ще се дезинфекцират редовно. Това ще се отнася особено за повърхностите, които се докосват често, като дръжките на вратите.

Въведение

Събитието Aluminium представя най - съвременнните тенденции във възхода в индустрията за тел, кабели и металообработване – всичко това е добре представено и обсъдено на глобална платформа със значителна аудитория и нарастваща възвръщаемост. Aluminium ви дава възможност да контактувате и да се свържете с мениджъри, доставчици и потребители в сектора. Категориите на продуктите включват технология за свързване, рециклиране, търговия със сплави, спомагателни съоръжения, сглобяеми сгради, огнеупорни материали, валцови мелници, системи за контрол на трафика и др.

Акценти

• Аудитория, съставена от над 27 500 търговски посетители;

• Програма за подкрепа, която е насочена към кариерно развитие на таланти във всички области;

• Поредица от тематични обиколки с екскурзовод;

• Достъп до специален софтуер, който ще поддържа вашите бизнес цели, за да може да планирате повече срещи.

Логистиката

Международното търговско изложение е базирано в Дюселдорф, Германия и е с продължителност три дни. Изданията се провеждат на всеки две години, а  официалният организатор е Reed Exhibitions Deutschland GmbH. Работното време за посетители е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед в Messe Dusseldorf, а изложителите имат допълнителен час преди официалното отваряне и затваряне.

Аудитория и статистика

Причината, поради която Aluminium е водещо събитие сред професионалистите в сферата, е силният фокус върху технологичния прогрес, както може да се види от акцентите в програмата по-горе. В резултат на това, търговския панаир притежава значителен дял от международните изложители и посетители, което подтиква организаторите да нарекат събитието като „Обединените Нации на Aluminium“. Друг аспект, който не трябва да се пренебрегва, е подкрепата, предоставена от професионалисти, които търсят нови кариерни възможности и допълнително обучение. Има и Special Forum, изпълен с вълнуващи лекции и иновации в областта на Aluminium. 

Оферти на достъпни хотели в близост до Messe Düsseldorf

Наемете пърокласна хотелска стая в близост до събитието с помощта на Trade Fair Trips ltd. Ние имаме дългогодишен опит в настаняването, свързано с бизнес пътувания и изложения и можем да ви осигурим най-добрите хотелски цени за събитието Aluminium. Изпратете ни вашите изисквания относно вашия бюджет и предпочитано местоположение и ние ще създадем персонализирано предложение за вас със списък с хотелско настаняване за Aluminium. Лесно е да резервирате хотел в близост до Messe Dusseldorf и да сведете разходите си до минимум. 

 

Full list of
hotels for
Aluminium

Book Now
How to get to Aluminium

Similar trade shows