Aluminium
Aluminium

Aluminium

New Dates
27 сеп 2022 - 29 сеп 2022
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Reed Exhibitions

Event website

Aluminium

Frequency

2 years

Aluminium Map

Past Editions

9 - 11 Oct ALUMINIUM 2018

29 Nov - 1 Dec ALUMINIUM 2016

Въведение

Aluminium представя най-новите тенденции в производството на телени, кабелни и металообработващи машини -  обсъждани на глобална платформа със значителна аудитория и нарастваща възвръщаемост на посетителите. Изложението Aluminium ви дава възможност да контактувате с мениджъри, доставчици и потребители. Категориите продукти включват технология за свързване, рециклиране, търговия със сплави, помощни материали, сглобяеми сгради, огнеупорни, валцови мелници, системи за контрол на движението и други.

Акценти

  • Аудитория от над 27 500 търговски посетители;
  • Програма, насочена към кариерно развитие за таланти във всички области;
  • Поредица от тематични екскурзии

Логистика

Международният търговски панаир е базиран в Дюселдорф, Германия и продължава общо три дни. Изданията се провеждат на всеки две години и Reed Exhibitions Deutschland GmbH е официалния организатор. Има два вида работно време. За посетителите вратите са отворени от 09:00 сутринта и затварят в 06:00 следобед  Дюселдорф. От друга страна, изложителите имат допълнителен час преди отваряне и затваряне.

Аудитория и статистика

Причината, поради която Aluminium е основно събитие сред професионалистите, е силният фокус върху технологичния прогрес, който може да се види от програмите по-горе. Търговския панаир притежава значителен дял от международните изложители и посетители, което подтиква организаторите да нарекат събитието като „Обединените Нации на Aluminium“. Друг аспект, който не трябва да се пренебрегва, е подкрепата, предоставяна на професионалисти, които търсят нови възможности за кариера и допълнително обучение. Има и Special Forum, изпълнен с вълнуващи лекции и Innovation Areas Aluminium.

Изгодни оферти за хотели близо до Дюселдорф

Наемете първокласна стая близо до изложението с помощта на Феър Трейд Трипс ЕООД. Имаме дългогодишен опит с настаняването на изложения и обещаваме да ви предоставим най-добрите хотелски цени за Aluminium. Изпратете ни запитване включващо вашия бюджет и предпочитано местоположение и ние ще ви върнем персонализирана хотелска оферта за Aluminium. Лесно е да наемете хотел до Дюселдорф с нас и да сведете разходите си до минимум.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА