Your free enquiry
International Hardware Fair

International Hardware Fair

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Механични компоненти, Инструменти, Железария, Заваряване
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
International Hardware Fair
Frequency
Frequency:
2 years

Основните играчи на хардуерни инструменти ще трябва да изчакат до 6 март до 9 март 2022 г. за следващото събитие на живо на Международния хардуерен панаир поради ситуацията COVID-19 в Германия. Мястото за избор все още е Koelnmesse в Кьолн, Германия. Очаквайте COVID-19 мерки за здраве и безопасност.

Въведение

Ако искате да видите модерна хардуерна технология за нуждите на вашия бизнес, трябва да посетите Международния хардуерен панаир, известен също като EISENWARENMESSE в Германия. На това събитие ще можете да се срещнете с много производители на електроинструменти, както и с известните марки на пазара и да се срещнете с най-големите купувачи в сектора.

Международното изложение се провежда успешно от 1960 г. и е в центъра на основните индустриални тенденции, което ви дава много необходим конкурентно предимство. Продуктовото портфолио е едно от най-големите на пазара с ръчни инструменти, хардуер, интериорно оборудване, въздушни инструменти, строително оборудване, шайби под налягане, предпазно облекло, санитарно оборудване, декоративен хардуер, технология за фиксиране, оборудване за запояване и електрически инструменти.

Логистиката

Международният хардуерен панаир е изложение, което се провежда веднъж на всеки две години и се пада на четни години. Кьолн, Германия приветства събитието за период от четири дни в началото на март, обикновено и се провежда в Кьолнмесе заедно със свързаната IAW. Koelnmesse функционира и като официален организатор на събитието.

Само търговски посетители се допускат до входа и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден приключва с час по-рано в 17:00 вечерта. Кьолн е един от най-приятелските градове, когато става въпрос за пътуване до работното място, а когато не шофирате до Кьолнмесе, имате избор между трамвая, метрото и градската железопътна система, която единствено има четири линии, които обслужват изложбените площадки.

Какво казват хората?

  • „fisher group взе участие на изложението за втори път и сме много доволни от резултатите, защото всички важни лица, вземащи решения от търговията, присъстваха през първите три дни.“ - Стефан Пелстър-Хемесат, Директор продажби Север, Строителни материали / Направи си сам; fischer
  • „На тазгодишния EISENWARENMESSE - Международен хардуерен панаир в Кьолн имаше добре балансирана комбинация между международни и немски клиенти„ направи си сам“ и дистрибутори на поръчки по пощата. През първите три дни на панаира успяхме да посрещнем почти всички важни търговски партньори на нашия интерактивен изложбен щанд Smart Home.“ - Саша Шеленберг, изпълнителен директор на Alfred Schellenberg GmbH
  • „Тази година празнуваме своята годишнина в Кьолн - 150 години от Хазет - и поставихме акцента върху многото ни нови и иновативни продукти. Разбира се, ние сме много доволни от резултата от търговския панаир, защото тук се срещаме с всички наши национални и международни клиенти с едно посещение в рамките на четири дни.“ - Матиас Хофман, изпълнителен директор, Hazet

Аудитория и статистика

Международният хардуерен панаир подкрепя похвалите и положителните коментари с множество - около 2770 международни изложители и публика, която засегна 47 000 посетители от над 140 държави. Тази проста статистика трябва да ви подскаже колко силен е този панаир за да помогне преместването на продукта от рафта.

Аудиторията се състои от купувачи и доставчици на индустрията, инженери и архитекти и професионални майстори. Това означава, че винаги сте на прицел и имате средства за диверсификация на потока си от приходи. Друга статистика, която искаме да представим, е как над 70% от всички посетители са чуждестранни граждани, което означава, че можете да отворите марката си за нови пазари по целия свят. Представени са ви всички континенти - Европа, Америка, Азия и Африка.

Настаняване

Тъй като Международният хардуерен панаир е толкова посещаван, трябва да планирате работното си пътуване рано. Trade Fair Trips ltd е универсалното решение за вашите нужди от настаняване по време на панаири и логистична подкрепа. Нашият екип може да инсталира вашата изложбена кабина и да постави съоръжения за срещи когато е необходимо.

Тъй като ние също блокираме стаи в Кьолн, Германия отрано, имаме достъп до всички най-добри оферти на пазара и работим с всички ценови точки. Ние сме в състояние да осигурим ниски цени и различни отстъпки. Ето защо сме уверени да кажем, че нашите предложения отговарят на вашия бюджет. Резервирайте при нас и позволете на агентите за резервации да ви впечатлят, като се справят правилно и бързо с вашите хотелски условия.

Full list of
hotels for
International Hardware Fair

Book Now
How to get to International Hardware Fair

Similar trade shows