Your free enquiry
International Hardware Fair

International Hardware Fair

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Механични компоненти, Инструменти, Железария, Заваряване
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Международния панаир на хардуера

Ключовите играчи в индустрията за хардуерни инструменти ще трябва да изчакат периода от 3 март до 6 март 2024 г., за да се включат в изданието на живо на Международния панаир на хардуера. Избраното място е Koelnmesse в Кьолн, Германия, което няма да включва строги мерки за превенция на Covid-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Това включва ограниченията, свързани с пътуването до Германия. 

Въведение

Ако искате да видите модерни хардуерни технологии за нуждите на вашия бизнес, трябва да посетите Международен панаир за хардуер, известен още като EISENWARENMESSE в Германия. На това събитие ще можете да се срещнете с много производители на електрически инструменти, както и с добре познатите марки на пазара и да се срещнете с най-големите купувачи в сектора.

Международното изложение се провежда успешно от 1960 г. и е в центъра на основните индустриални тенденции, което ви дава много необходимо конкурентно предимство. Продуктовото портфолио е едно от най-големите на пазара с ръчни инструменти, хардуер, интериорно оборудване, въздушни инструменти, строително оборудване, машини за миене под налягане, защитно облекло, санитарно оборудване, декоративен хардуер, фиксираща техника, оборудване за запояване и електрически инструменти. 

Логистиката

Международният панаир на хардуера е изложение, което се провежда веднъж на две години и се пада в четните години. Кьолн, Германия приветства събитието за период от четири дни в началото на март обикновено и се провежда в Koelnmesse заедно със свързаната IAW. Koelnmesse действа и като официален организатор на събитието.

Допускат се само търговски посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Само последният ден завършва час по-рано в 17:00 часа. Кьолн е един от най-дружелюбните градове, когато става въпрос за пътуване до работа и когато не шофирате до Koelnmesse. Имате избор между различни превозни средства - трамвай, метро и градска железопътна система, която има четири линии, обслужващи изложбените площи.

Какво казват хората?

  • „Групата на рибарите изложи на IHF за втори път и е много доволна от отговора, защото всички важни лица, вземащи решения от търговията, присъстваха през първите три дни.“ - Стефан Пелстър-Хемесат, директор продажби Север, строителни материали/Направи си сам; Фишер
  • „На тазгодишния EISENWARENMESSE – Международен панаир за хардуер в Кьолн имаше добре балансирана смесица между международни и немски DIY клиенти и дистрибутори по пощата. През първите три дни на панаира успяхме да посрещнем почти всички важни търговски партньори на нашия интерактивен изложбен щанд Smart Home.“ - Саша Шеленберг, изпълнителен директор на Alfred Schellenberg GmbH
  • „Тази година празнуваме нашата годишнина в Кьолн – 150 години Hazet – и поставихме фокуса върху нашите много нови и иновативни продукти. Разбира се, ние сме много доволни от резултата на търговския панаир, защото тук се срещаме с всички наши национални и международни клиенти наведнъж в рамките на четири дни.“ - Матиас Хофман, изпълнителен директор, Hazet 

Аудитория и статистика

Международният панаир за хардуер е подкрепен от позитивните отзиви и положителните коментари с големи числа – около 2770 международни изложители и публика, която посети 47 000 търговски посетители от повече от 140 държави. Тази проста статистика трябва да ви подскаже колко мощна е тази изложба да помогне да промотирате продуктите си пред таргетирана публика успшено.

Публиката се състои от купувачи и доставчици на индустрията, инженери и архитекти и професионални занаятчии. Това означава, че вашата компания ще бъде на фокус и ще имате средства за диверсификация на своя поток от приходи. Друга статистика, която искаме да представим, е как над 70% от всички посетители са чуждестранни граждани, което означава, че можете да представите марката си на нови пазари по целия свят. Имате представени всички континенти – Европа, Америка, Азия и Африка.

Настаняване

Тъй като Международният панаир за хардуер е високо посещаван, трябва да планирате работното си пътуване от рано. Trade Fair Trips ltd е решението на едно място за вашите нужди от настаняване за изложби до логистична поддръжка. Нашият екип може да инсталира вашия изложбен щанд и да ви предостави зали за срещи, когато е необходимо. 

Тъй като ние също резервираме стаи в Кьолн, Германия навреме, имаме достъп до всички най-добри оферти на пазара и работим с всички ценови точки. В състояние сме да предоставим ниски цени и различни отстъпки. Ето защо ние сме уверени да кажем, че нашите предложения ще отговарят на вашия бюджет. Резервирайте при нас и позволете на нашите агенти за резервации да ви впечатлят, като се справят с хотелските ви договорености правилно и бързо. 

Предишни издания

Издание 2022 г 

Eisenwarenmesse 2022 се проведе като хибридно събитие между датите 25.09.2022 г. и 28.09.2022 г. В такъв формат се проведе заради пандемията. Събитието прие приблизително 25 000 участници от 125 държави (над 70% бяха от чужбина) и около 1400 компании изложители от 50 нации.

Ако се нуждаете от професионални услуги, свързнаи с хотелско настаняване, резервиране на конферентна зала на събитието, инсталиране на вашия изложбен щанд - Trade Fair Trips ltd се явява като едно гише за всички тези услуги. Дайте ни вашия бюджет и ние ще ви предложим пакетна цена за всичко това!

Full list of
hotels for
International Hardware Fair

Book Now
How to get to International Hardware Fair

Similar trade shows