NEWCAST 2027

NEWCAST 2027

Металообработваща промишленост
Düsseldorf, Germany
21-25 Jun 2027
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Място на провеждане:
Messe Düsseldorf
Честота:
4 years
Уебсайт:
NEWCAST

Ключовото търговско изложение за прецизни леярски технологии

NEWCAST е реномирано международно изложение, което е пионер на новаторски технологии в сектора на леене и представя най-новите иновации в различни области, вариращи от обработка на плесени и матрици до повърхностна обработка. Изложбата беше представена за първи път през 2003 г. и се превърна в сърцето на леярската индустрия в Европа благодарение на съвместното си местоположение с други свързани изложби и изложби. NEWCAST съществува като място за среща между търсене и предлагане и играе решаваща роля в разширяването на пазара извън Германия и Европа. Нека разгледаме продуктовото портфолио, за да видим какво се показва - машини за леене, материали за леене, процеси на леене, ковко желязо, продукти за леене и постоянни процеси на плесен.

NEWCAST 2027

NEWCAST 2027 и съвпадащите с него събития GIFA, METEC и THERMPROCESS ще се проведат в Messe Düsseldorf. Те ще се състоят като търговски изложения "лице в лице" без мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията, свързани с пандемията. Датите на провеждане са определени между 21.06.2027 и 25.06.2027.

Настаняване

Тъй като толкова много експерти от цял ​​свят ще посетят Дюселдорф през юни, трябва да се възползвате от помощта на водеща туристическа агенция. С нашата онлайн платформа за резервации можете да сте сигурни, че процесът на резервация на хотел ще бъде бърз и лесен. Trade Fair Trips Ltd е осигурил редица стаи на различни места много преди тези събития, поради което са били в състояние да ви предложат най-достъпните хотелски цени по време на NEWCAST. Независимо дали искате да резервирате хотели в близост до Messe Dusseldorf или в непосредствена близост до центъра на града, винаги можете да дойдете при нас и да получите конкурентна цена. Започнете процеса на резервация веднага и оставете нашите агенти за резервации да се справят с вашия хотел и организацията на пътуването професионално и бързо. Trade Fair Trips Ltd също е тук, за да ви помогне след престоя ви, независимо дали това става чрез пълна инсталация на щанда или резервиране на заседателни зали доста предварително. Подкрепяме ви изцяло във вашето бизнес пътуване.

Пеша
Пеша:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

map

Хотели около NEWCAST

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
NEWCAST 2027 Düsseldorf Hotel Fortune Köln от € 326.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Moxy Duesseldorf City 5.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Hotel im LESKANPark 42.91 Köln от € 276.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia 17.1 Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Cologne Marriott Hotel 41.7 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Hotel An der Philharmonie 43 Köln от € 427.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 7.25 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
NEWCAST 2027 Düsseldorf Das Carls Hotel 5.3 Düsseldorf от € 260.00 EUR Запази сега
Holiday Inn Essen City Centre, an IHG Hotel 46.2 Essen от € 366.00 EUR Запази сега
ibis Koln Frechen Frechen от € 302.00 EUR Запази сега

NEWCAST е само едно събитие под по-големия чадър на GMTN, което е съвместното местоположение на четири големи събития за леярския, леярски и металообработващ сектор: GIFA, METEC, THERMPROCESS и NEWCAST. И четирите са планирани, организирани и организирани в Messe Dusseldorf. Изданията се разпределят на всеки четири години и обикновено обхващат период от пет дни в края на юни. Достъпът се дава само на търговски посетители и експерти, а работното време е както следва - първите четири дни работят от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 следобед. Ако сте решили да разчитате на обществения транспорт, за да пътувате ежедневно, ще се радвате да знаете, че има автобус от летището, както и трамваи (U78 и U79) и автобус (722), които редовно спират там.

  • „Смяната на името ни носи нова енергия и излъчване, както искаме да покажем на NEWCAST. Основният ни бизнес е производството на части за вертикално фрезоване, което е ниша. Но нашата уникална точка за продажба е във факта, че обработваме материалната керамика по време на леенето. Това има висок ефект върху ефективността и устойчивостта “, каза Джузепе Грасо, управляващ директор, Vulcast, Messancy, Belgique;
  • „Много заинтересовани страни идват при нас със специални задачи, така че можем да кажем точно коя компания има специално решение за тях. Така че GMTN е за нас толкова важен, тъй като много компании показват своите иновации за първи път тук, в Дюселдорф. “, Каза Марина Джакопинели, управляващ директор, Fundigex Casting & Foundry доставчици от Испания, Leioa, Испания;
  • „За нас това е най-важният търговски панаир. Както всяка година, ние искаме да се информираме за иновации и да развиваме нашите бизнес контакти. Тази година нашият екип се фокусира предимно върху екологичните проблеми, енергийната ефективност и устойчивостта “, каза Едит Вайзер, мениджър леярна, Eirich Maschinenfabrik Gustav Eirich GmbH & Co KG, Hardheim, Германия.

Има няколко фактора, които са допринесли за значителния растеж и разширяване на популярността на шоуто. NEWCAST се спонсорира от германски тежка категория като BDG и VDG, заедно с допълнителна подкрепа от Европейската леярна асоциация (CAEF), които осигуряват стабилност от издание до издание. Това доведе до над 430 изложители и 3900 специалисти посетители редовно. За специализирана изложба това са особено силни цифри. По-голямата част от търговските посетители идват извън Германия и предимно от европейски страни. Групата с второ по големина число е от Азия. Професионалната разбивка на посетителите разкрива добро представителство от множество сектори - автомобилостроене, машиностроене, услуги, електротехника, търговия на едро и износ, електроника и строителна индустрия.

NEWCAST 2023

Изданието на NEWCAST за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 12.06.2023 и 16.06.2023 в Messe Düsseldorf. Събитието беше организирано заедно с METEC, GIFA и THERMPROCESS като част от Bright World of Metals 2023. На изложенията присъстваха 63 300 посетители от 114 държави и приблизително 2 200 изложители от 56 страни. 69% от посетилите и 76% от изложилите бяха от чуждестранни страни. 58% от посетителите бяха ръководители, а 78% имаха конкретни инвестиционни планове.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до NEWCAST 2027 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.