Your free enquiry
METPACK

METPACK

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
METPACK
Frequency
Frequency:
3 years

Дългият път до METPACK 2023 вече е започнал с ранната подготовка в момента. Търговското изложение ще се проведе лице в лице на 2 май до 6 май в Messe Essen в Есен, ръководено от строг, изчерпателен план за превенция на COVID-19. Спазването на изискванията на търговските посетители и изложители е задължително.

Въведение

METPACK е единствената информационна и трансгранична платформа за обществени поръчки, насочена успешно към международната индустрия за метални опаковки. Този специализиран международен търговски панаир задава тон за идните години и винаги е първото място, където се виждат най-модерните технологии в практическа употреба.

Първото издание беше проведено през 1992 г. и от тази година METPACK бързо бе повишен до водещото събитие, което обхваща цялата верига на стойността. Изложителите обхващат всяка връзка от суровини и консумативи през производство до оборудване за боядисване, обработка на повърхности и съхранение. Продуктовото портфолио е повече от впечатляващо - цветни метали, стомана и желязо, тръби, кутии, капачки и барабани. Каквото и да си помислите, то ще бъде там!

Логистиката

METPACK е изключително успешна марка за Есен, Германия. Messe Essen е единственият организатор на METPACK, но и играе двойната роля на официалното място за провеждане на събитието. Изданията се случват на по-големи интервали от повечето търговски панаири; три години между всеки. 

Само търговските посетители получават достъп до панаира и програмата продължава общо пет дни. Работното време е определено предварително от 09:00 ч. сутринта до 17:00 ч. следобед, но подлежи на промяна и традиционно последният ден приключва по-рано.

Messe Essen се намира на централно място в Есен, което позволява бързо пътуване с кола или с обществен транспорт. Ако сте избрали да не наемате кола, тогава имате бърза връзка към терена благодарение на градската железопътна система.

Какво казват хората?

„Бяхме напълно изумени от тазгодишния METPACK. Очаквахме новите ни машини за цифров печат да бъдат много популярни, но никога не сме си представяли, че щандът ни ще бъде практически невидим, защото имаше постоянно толкова много посетители на него! Нашите продукти бяха в основата на разговорите на изложението. Интересът беше огромен. Поставихме нови стандарти. Не би могло да мине по-добре.”

- Ралф Гъмбел, управляващ директор, KBA-Metalprint;

 

„Много сме доволни от присъствието си на тазгодишния METPACK. Обратната връзка от членовете на нашата асоциация и от организацията за промоция на метални опаковки беше изключителна и също така установихме много нови контакти на нашия щанд. За нас, като организация, METPACK е ценна платформа за поддържане на контакти.”

- Сибил Фолмер, управляващ директор Fördergesellschaft Metallverpackungen mbH

 

„Цялостната ни оценка на изложението като изложител е много добра. Качеството на посетителите беше изключително и без значително загубено покритие. Един клиент поръча спонтанно нашия Maschine Can Former CF 589, за който бе разбрал едва на METPACK.”

- Волфганг Нимш, управляващ директор, Lanico-Maschinenbau Otto Niemsch

 

Аудитория и статистика

Горните препоръки разкриват доста оптимистичен пейзаж за производителите, което води до голям брой директни продажби и привличане на потенциални клиенти. Но дали цифрите казват същото? Като се има предвид, че METPACK е високоспециализирано събитие, има смисъл публиката да бъде концентрирана в цифри и въпреки това организаторите регистрират постоянен растеж.

Последното издание видя над 7200 търговски посетители (само по себе си задоволителен брой) и 300 изложители (личен рекорд за METPACK). И не просто всякакви изложители - говорим за големи имена като Can Man, KBA-MetalPrint, Lanico, Mall + Herlan. Това от своя страна привлича само високопоставени посетители - компании с голям бюджет и желание да купуват. Организаторите разкриват, че 86% от всички търговски посетители заемат постове за вземане на решения. Излишно е да казвам, че това вещае добро за плановете ви да увеличите продабите си.

Настаняване

Като изложител имате безкраен списък със задачи от намиране на хотел до организиране на логистиката за инсталирането на вашия щанд. Trade Fair Trips ltd променя начина, по който подхождате към работни пътувания в бъдеще, защото ние правим всичко. Имате нужда от зали за срещи? Можем предварително да организираме подходящите съоръжения със съответното A / V оборудване. Няма изпълнител, който да направи търговския ви щанд? Можем да изпратим екип, който да го инсталира.

Ако искате да бъдете в отличен хотел в близост до Messe Essen, не търсете повече. Работим с много имоти в Есен и може да се справим с всеки бюджет. Резервирайте хотели за METPACK с достъп до обществения транспорт и на цените, които искате. По-доброто е, че работим бързо и можем да предоставим списък с най-достъпните хотелски цени по време на METPACK в рамките на един работен ден.

Full list of
hotels for
METPACK

Book Now
How to get to METPACK

Similar trade shows