METPACK 2026

METPACK 2026

Металообработваща промишленост
Essen, Germany
05-08 May 2026
Организатор:
Messe Essen GmbH
Място на провеждане:
Messe Essen
Честота:
3 years
Уебсайт:
METPACK

Ключово събитие за индустрията за метални опаковки

METPACK е единствената информационна и трансгранична платформа за обществени поръчки, насочена успешно към международната индустрия за метални опаковки. Този специализиран международен търговски панаир задава тон за идните години и винаги е първото място, където се виждат най-модерните технологии в практическа употреба.

Първото издание беше проведено през 1992 г. и от тази година METPACK бързо бе повишен до водещото събитие, което обхваща цялата верига на стойността. Изложителите обхващат всяка връзка от суровини и консумативи през производство до оборудване за боядисване, обработка на повърхности и съхранение. Продуктовото портфолио е повече от впечатляващо - цветни метали, стомана и желязо, тръби, кутии, капачки и барабани. Каквото и да си помислите, то ще бъде там!

METPACK 2026

Дългият път към METPACK 2026 вече е започнал с ранна подготовка в момента. Личното търговско изложение ще се проведе между 05.05.2026 и 08.05.2026 в Messe Essen в Есен. То няма да се ръководи от строг, всеобхватен план за превенция на Ковид-19 поради отпадането на пандемичните ограничения.

Настаняване

Като изложител имате безкраен списък със задачи от намиране на хотел до организиране на логистиката за инсталирането на вашия щанд. Trade Fair Trips ltd променя начина, по който подхождате към работни пътувания в бъдеще, защото ние правим всичко. Имате нужда от зали за срещи? Можем предварително да организираме подходящите съоръжения със съответното A / V оборудване. Няма изпълнител, който да направи търговския ви щанд? Можем да изпратим екип, който да го инсталира.

Ако искате да бъдете в отличен хотел в близост до Messe Essen, не търсете повече. Работим с много имоти в Есен и може да се справим с всеки бюджет. Резервирайте хотели за METPACK с достъп до обществения транспорт и на цените, които искате. По-доброто е, че работим бързо и можем да предоставим списък с най-достъпните хотелски цени по време на METPACK в рамките на един работен ден.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

map

Хотели около METPACK

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
METPACK 2026 Essen A&O Dortmund Hauptbahnhof 37.4 Dortmund от € 147.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Trip Inn Hotel Esplanade Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Premier Inn Dusseldorf City Friedrichstadt Düsseldorf от € 366.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Moxy Duesseldorf City Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Leonardo Royal Hotel Dusseldorf Konigsallee Düsseldorf от € 378.00 EUR Запази сега
Hotel Bredeney 1.6 Essen от € 257.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Novotel Dusseldorf City West Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
Hotel Am Sportpark Duisburg от € 306.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
METPACK 2026 Essen Lindner Hotel Dusseldorf Seestern, part of JdV by Hyatt Düsseldorf от € 242.00 EUR Запази сега

METPACK е изключително успешна марка за Есен, Германия. Messe Essen е единственият организатор на METPACK, но и играе двойната роля на официалното място за провеждане на събитието. Изданията се случват на по-големи интервали от повечето търговски панаири; три години между всеки. 

Само търговските посетители получават достъп до панаира и програмата продължава общо пет дни. Работното време е определено предварително от 09:00 ч. сутринта до 17:00 ч. следобед, но подлежи на промяна и традиционно последният ден приключва по-рано.

Messe Essen се намира на централно място в Есен, което позволява бързо пътуване с кола или с обществен транспорт. Ако сте избрали да не наемате кола, тогава имате бърза връзка към терена благодарение на градската железопътна система.

  • „Бяхме напълно изумени от тазгодишния METPACK. Очаквахме новите ни машини за цифров печат да бъдат много популярни, но никога не сме си представяли, че щандът ни ще бъде практически невидим, защото имаше постоянно толкова много посетители на него! Нашите продукти бяха в основата на разговорите на изложението. Интересът беше огромен. Поставихме нови стандарти. Не би могло да мине по-добре.” - Ралф Гъмбел, управляващ директор, KBA-Metalprint;
  • „Много сме доволни от присъствието си на тазгодишния METPACK. Обратната връзка от членовете на нашата асоциация и от организацията за промоция на метални опаковки беше изключителна и също така установихме много нови контакти на нашия щанд. За нас, като организация, METPACK е ценна платформа за поддържане на контакти.” - Сибил Фолмер, управляващ директор Fördergesellschaft Metallverpackungen mbH;
  • „Цялостната ни оценка на изложението като изложител е много добра. Качеството на посетителите беше изключително и без значително загубено покритие. Един клиент поръча спонтанно нашия Maschine Can Former CF 589, за който бе разбрал едва на METPACK.” - Волфганг Нимш, управляващ директор, Lanico-Maschinenbau Otto Niemsch.

Горните препоръки разкриват доста оптимистичен пейзаж за производителите, което води до голям брой директни продажби и привличане на потенциални клиенти. Но дали цифрите казват същото? Като се има предвид, че METPACK е високоспециализирано събитие, има смисъл публиката да бъде концентрирана в цифри и въпреки това организаторите регистрират постоянен растеж.

Последното издание видя над 7200 търговски посетители (само по себе си задоволителен брой) и 300 изложители (личен рекорд за METPACK). И не просто всякакви изложители - говорим за големи имена като Can Man, KBA-MetalPrint, Lanico, Mall + Herlan. Това от своя страна привлича само високопоставени посетители - компании с голям бюджет и желание да купуват. Организаторите разкриват, че 86% от всички търговски посетители заемат постове за вземане на решения. Излишно е да казвам, че това вещае добро за плановете ви да увеличите продабите си.

 

METPACK 2023

METPACK 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 02.05.2023 и 06.05.2023 в Messe Munich. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради това, че Германия отмени ограниченията, свързани с пандемията. Събитието беше посетено от около 6500 посетители и 313 изложители. 73 % от посетителите бяха чуждестранни граждани, а 88 % бяха специалисти в областта на покупките или снабдяването. Това доведе до много успешни бизнес сделки. 72 % от посетителите обмисляха да направят последващи поръчки, а 82 % оцениха представените продукти и услуги като много положителни. 93 % от посетителите биха посетили следващото издание и биха препоръчали събитието на други. От изложителите 95 % ще участват в следващото издание.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до METPACK 2026 Изпрати

METPACK акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.