Your free enquiry
METAV

METAV

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
VDW
Event website
Event website:
METAV
Frequency
Frequency:
2 years

METAV и Ковид-19

METAV 2024 ще се проведе между 20.02.2024 и 23.02.2024. Търговското изложение на живо ще се състои в Messe Dusseldorf в отсъствието на строги Ковид-19 мерки за безопасност. Мястото на провеждане няма да включва подобни предпазни мерки поради това, че през април 2022 страната отмени съответните национални ограничения в резултат на подобрената пандемична ситуация. Аналогично, понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване. Участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Metav е международно изложение за металообработване, в което участват ключови за бранша предприятия, фирми, предлагащи услуги в тази сфера и търговци. Те предлагат металорежещи машини, производствени системи, инструменти, решения за автоматизиране на производството, компютърни технологии, промишлена електроника, части и аксесоари за машини за металообработване. Събитието е подходящо за сключване на сделки и създаване на партньорства. Очаква се тази година то да бъде посетено от 40 600 гости.

Резервирайте хотел за Metav с наша помощ. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Дюселдорф. Ще направим онлайн хотелски резервации за този, който изберете. Наш служител ще се погрижи за трансфера ви от и до летището, ще наеме автомобил за вас или ако предпочитате, ще ви направи маршрути за по-лесно използване на обществения транспорт. Ако имате нужда от конферентна зала, той ще ви осигури подходящата. Услугите ни ще ви спестят време, средства и ще ви позволят да се съсредоточите върху подготовката си за самото изложение. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионални организатори на бизнес пътувания.

Предишни издания

2022

METAV 2022 се проведе едновременно с изложението Wire and Tube 2022, като събитията се проведоха като директни търговски изложения. Те се проведоха в Messe Dusseldorf от 20.06.2022 до 24.06.2022. Над 180 фирми изложителки и 3500 търговски посетители присъстваха на изданието. Приблизително 22 % от тях са пътували от чужбина, за да посетят изложението.

Full list of
hotels for
METAV

Book Now
How to get to METAV
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows