Your free enquiry
London Wine Fair

London Wine Fair

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Hemming Group
Event website
Event website :
London Wine Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за London Wine Fair

London Wine Fair 2022 ще се проведе под формата на хибридно събитие. То ще се състои от два етапа, които ще се проведат на две различни дати. Частта от събитието, която ще се проведе на живо ще се осъществи в голямата зала на Olympia London между 07.06.2022 г. и 09.06.2022 г. Виртуално, изложението ще се проведе между 20.06.2022 г. и 21.06.2022 г. Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени  ограничения за безопасност срещу Ковид-19, като например изискване участниците да покажат 3G документи преди влизане. В закрити пространства, като например изложбени зали, обаче, посетителите се насърчават да носят медицински маски.

Въведение в London Wine Fair

Международен панаир London Wine Fair е най-важното събитие в световен мащаб за винопроизводство и лозарство. То събира производители, дегустатори и търговци на вино и спиртни напитки. Тук се предлага най-голямото разнообразие от вина, без конкретно предпочитание към марка, район или страна. Организират се дегустации, дебати, семинари и лекции. Изложители са производители на вино, и спиртни напитки, собственици на винарни от цял свят. Посетителите са предимно търговци, дегустатори, ресторантьори, сомелиери, производители. Панаирът предоставя чудесни възможности за създаване на нови контакти, намиране на нови пазари и представяне на непознати марки.

Търсенето онлайн на хотели в Лондон ще ви отнеме време. Оставете го на професионалистите. Знаем кои са подходящите хотели за London Wine Fair и ще ви предложим настаняване, съобразено с бюджета и изискванията ви. Услугите ни включват всичко – от хотелски резервации до проектиране и изграждане на щанд. Помислили сме дори за такива детайли като предварително изготвяне на маршрути за по-удобно пътуване с обществения транспорт в града. Свържете се с нас –„Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ще ви спестим време и ще ви осигурим условия за по-добро бизнес представяне по време на панаира.

Full list of
hotels for
London Wine Fair

Book Now
How to get to London Wine Fair

Similar trade shows