Your free enquiry
London Wine Fair

London Wine Fair

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Hemming Group
Event website
Event website:
London Wine Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за London Wine Fair

London Wine Fair 2023 ще се проведе под формата на събитие "лице в лице". То ще се осъществи в голямата зала на Olympia London между 15.05.2023 и 17.05.2023. Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени  ограничения за безопасност срещу Ковид-19, като например изискване участниците да покажат 3G документи преди влизане. В закрити пространства, като например изложбени зали, обаче, посетителите се насърчават да носят медицински маски. От участниците няма да се изисква да покажат 3G документи при пристигане в страната порода отменянето на ограниченията за пътуване.

Въведение в London Wine Fair

Международен панаир London Wine Fair е най-важното събитие в световен мащаб за винопроизводство и лозарство. То събира производители, дегустатори и търговци на вино и спиртни напитки. Тук се предлага най-голямото разнообразие от вина, без конкретно предпочитание към марка, район или страна. Организират се дегустации, дебати, семинари и лекции. Изложители са производители на вино, и спиртни напитки, собственици на винарни от цял свят. Посетителите са предимно търговци, дегустатори, ресторантьори, сомелиери, производители. Панаирът предоставя чудесни възможности за създаване на нови контакти, намиране на нови пазари и представяне на непознати марки.

Търсенето онлайн на хотели в Лондон ще ви отнеме време. Оставете го на професионалистите. Знаем кои са подходящите хотели за London Wine Fair и ще ви предложим настаняване, съобразено с бюджета и изискванията ви. Услугите ни включват всичко – от хотелски резервации до проектиране и изграждане на щанд. Помислили сме дори за такива детайли като предварително изготвяне на маршрути за по-удобно пътуване с обществения транспорт в града. Свържете се с нас –„Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ще ви спестим време и ще ви осигурим условия за по-добро бизнес представяне по време на панаира.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на London Wine Fair за 2022 беше организирано като събитие "лице в лице" в Grand Hall в Olympia в Лондон. Датите бяха определени между 07.06.2022 и 09.06.2022, а мястото на провеждане не включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на отмяната на вътрешните ограничения от страна на Обединеното кралство. На London Wine Fair 2022 се представиха 261 изложители от 23 държави, които представляваха шест континента. Участниците представляваха Азия, Африка, Европа, Океания и Северна и Южна Америка.

Full list of
hotels for
London Wine Fair

Book Now
How to get to London Wine Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows