Labelexpo Europe 2023

Labelexpo Europe 2023

Опаковане и пакетиране Печат Графичен дизайн
Brussels, Belgium
11-14 Sep 2023
Организатор:
Tarsus Group
Място на провеждане:
Brussels Expo
Честота:
2 years
Уебсайт:
Labelexpo Europe

Най-мащабното събитие за етикетната и опаковъчната индустрия

Labelexpo Europe 2023

Датите за официалното издание на Labelexpo Europe през 2023 са избрани. Организаторите избраха провеждането на изданието между 11.09.2023 и 14.09.2023.  Мястото на провеждане на изданието ще бъде Brussels Expo в Белгия, а събитието ще се проведе като изложение на живо.  На мястото на провеждане няма да бъде въведен строг Ковид-19 план за безопасност. Това се дължи на факта, че Белгия отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Labelexpo Europe е международният търговски панаир, където тенденциите и напредъкът в областта на печат на опаковки и технологии за етикети оживяват в поддържаща, приобщаваща бизнес среда.

Събитието води началото си от 1980 г., когато за първи път дебютира като място за търсене и предлагане за посрещане и генериране на продажби. След тези скромни начала Labelexpo Europe се превърна в създател на тенденции и лидер - тук се създават тенденции и брандовете навлизат на нови световни пазари.

Продуктовото портфолио се разпростира върху всяка част от преработвателната верига - сушилни машини, лепила, дизайн на етикети, мастилено-струйни принтери, принтери за баркод, режещи инструменти, цифрови принтери, гравиране, лакове, лазерни принтери, плочи, преси и щамповащи машини.

Логистика

Labelexpo Europe продължава общо четири дни и се провежда в Брюксел, Белгия. Търговският панаир обикновено се случва през месец септември и изданията пристигат на всеки две години. Тарсус Груп ООД функционира като официална организация с асоциацията на етикети и етикети и FINAT.

Събитието се организира на Brussels Expo и се допускат само търговски посетители. Работното време е от 10:00 до 18:00, като единственото изключение е последният ден, който приключва в 16:00.

Търговските посетители имат много начини да стигнат до Брюксел Експо по отношение на обществения транспорт. До изложбената площадка има метростанция. Също така имате избор между автобусни линии (14, 84 и 88) и трамвайни линии (7, 3, 51 и 93) със спирки из всички помещения.

Какво казват хората?

  • „Labelexpo Europe 2019 отново беше много натоварено шоу за  H.B. Fuller и отлично мрежово изживяване. Отзивите, които все още получаваме, са над очакванията ни и тазгодишното издание беше особено добро в няколко области. Беше чудесно да се срещнем с нашите клиенти, особено с онези, с които не се срещаме много често, като ключови глобални контакти, базирани извън Европа.“ - Мелани От, бизнес мениджър Tapes and Labels,  H.B. Fuller;
  • „Това Labelexpo 2019 беше по-добро от всякога за Valloy Incorporation. Радвахме се на добре разположен щанд, привличащи вниманието събития и професионално организирана система, с изключение на лошото време. Бихме могли ефективно да обслужваме правилно пазарно ориентирани посетители и вече бихме могли да направим нашата специалност в рентабилната цифрова миграция.“ - Хуан Ким, главен изпълнителен директор на Valloy Incorporation;
  • „TSC Auto ID изложи за първи път на Labelexpo 2019 и се връща доволен след добре организирано събитие и успешно участие. Нашето портфолио от термопринтери се вписва добре в обхвата на изложителите, което улеснява вземането на решение за по-нататъшна регистрация.”- Сабин Майер, старши маркетинг мениджър EMEA, TSC Auto ID Technology EMEA

Аудитория и статистика

Labelexpo Europe постоянно постига резултати по отношение на икономическите обещания. Изложителите са повече от оправомощени да развиват своите мрежи и да генерират възможни продажби с впечатляващи темпове. В последното издание над 600 изложители представиха своите продукти на аудитория от близо 38 000 търговски посетители. Labelexpo Europe е мястото, където да обявяваме и пускаме нови продукти, тъй като интересът към покупките е голям и през миналата година бяха представени 200 нови продукта.

Целевата аудитория включва собственици на марки, дизайнери на етикети и опаковки, доставчици в индустрията, както и принтери и конвертори на етикети, гъвкави опаковки и сгъваеми кашони. Бразилия, Китай, Индия и Япония са пазарите с най-голям брой посетители, но като цяло изложителите получават достъп до повечето пазари в Европа. Търговските посетители заемат висши ръководни длъжности и могат да правят покупки или поне да служат на консултантска позиция.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за всеки, който търси най-добрите хотелски цени по време на Labelexpo Europe и иска цялостна услуга, за да планира работното си пътуване като изложител. Ние не само предлагаме настаняване по време на панаири, но предлагаме цялостно обслужване и подкрепа за изложителите. Това може да означава да направите резервации за съоръжения за срещи или да изпратите екип, който да инсталира вашата изложбена кабина.

Каквото и да се нуждаете, ние го доставяме. Когато става въпрос за резервация на хотел за Labelexpo Europe, ние поставяме за цел да разгледаме хотели в близост до Brussels Expo, за да се насладите на кратко пътуване до работното място. Работим с клиенти на всяка цена и си сътрудничим за настаняване, което ще намали разходите ви със значителен марж. Най-хубавото е, че сме бързи. Казвате ни какво ви трябва по телефона и получавате резултати на следващия ден.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

15 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

45 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

map

Хотели около Labelexpo Europe

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Labelexpo Europe 2023 Brussels Courtyard By Marriott Brussels 7.7 Brussels от € 236.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels pentahotel Brussels City Centre 8.9 Brussels от € 227.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Gresham Belson Hotel Brussels 8.5 Brussels от € 222.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Hotel Park Inn by Radisson Brussels Midi 11.7 Brussels от € 469.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Hotel Esperance 6.2 Brussels от € 161.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Hotel The Augustin 7.4 Brussels от € 296.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Hotel Ibis Brussels off Grand'Place 7 Brussels от € 263.00 EUR Запази сега
The President Brussels Hotel 5.2 Brussels от € 169.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2023 Brussels Moxy Brussels City Center 11.25 Brussels от € 282.00 EUR Запази сега
Hotel de Flandre Ghent при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Labelexpo Europe 2023 Изпрати

Labelexpo Europe акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.