Labelexpo Europe 2025

Labelexpo Europe 2025

Опаковане и пакетиране Печат Графичен дизайн
Barcelona, Spain
16-19 Sep 2025
Организатор:
Tarsus Group
Място на провеждане:
Fira Barcelona
Честота:
2 years
Уебсайт:
Labelexpo Europe

Най-мащабното събитие за етикетната и опаковъчната индустрия

Labelexpo Europe е международният търговски панаир, където тенденциите и напредъкът в областта на печат на опаковки и технологии за етикети оживяват в поддържаща, приобщаваща бизнес среда.

Събитието води началото си от 1980 г., когато за първи път дебютира като място за търсене и предлагане за посрещане и генериране на продажби. След тези скромни начала Labelexpo Europe се превърна в създател на тенденции и лидер - тук се създават тенденции и брандовете навлизат на нови световни пазари.

Продуктовото портфолио се разпростира върху всяка част от преработвателната верига - сушилни машини, лепила, дизайн на етикети, мастилено-струйни принтери, принтери за баркод, режещи инструменти, цифрови принтери, гравиране, лакове, лазерни принтери, плочи, преси и щамповащи машини.

Labelexpo Europe 2025

Датите за официалното издание на Labelexpo Europe през 2025 са избрани. Организаторите избраха провеждането на изданието между 16.09.2025 и 19.09.2025.  Мястото на провеждане на изданието ще бъде Fira Barcelona Gran Via в Испания, а събитието ще се проведе като изложение на живо.  На мястото на провеждане няма да бъде въведен строг Ковид-19 план за безопасност. Това се дължи на факта, че Испания отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за всеки, който търси най-добрите хотелски цени по време на Labelexpo Europe и иска цялостна услуга, за да планира работното си пътуване като изложител. Ние не само предлагаме настаняване по време на панаири, но предлагаме цялостно обслужване и подкрепа за изложителите. Това може да означава да направите резервации за съоръжения за срещи или да изпратите екип, който да инсталира вашата изложбена кабина.

Каквото и да се нуждаете, ние го доставяме. Когато става въпрос за резервация на хотел за Labelexpo Europe, ние поставяме за цел да разгледаме хотели в близост до Brussels Expo, за да се насладите на кратко пътуване до работното място. Работим с клиенти на всяка цена и си сътрудничим за настаняване, което ще намали разходите ви със значителен марж. Най-хубавото е, че сме бързи. Казвате ни какво ви трябва по телефона и получавате резултати на следващия ден.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

35 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

15 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

map

Хотели около Labelexpo Europe

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton 3.33 Barcelona от € 532.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Gaudi Hotel 2.4 Barcelona от € 322.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona AC Hotel Som by Marriott Barcelona от € 420.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Hotel Midmost by Majestic Hotel Group Barcelona от € 351.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Ciutat Vella Barcelona от € 347.00 EUR Запази сега
Meson Castilla Atiram Hotels 2 Barcelona от € 367.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Ronda House 1.7 Barcelona от € 318.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Hotel Best 4 Barcelona Barcelona от € 245.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Citadines Ramblas Barcelona 2.4 Barcelona от € 360.00 EUR Запази сега
Labelexpo Europe 2025 Barcelona Hotel Espana Ramblas 2.4 Barcelona от € 447.00 EUR Запази сега

Labelexpo Europe продължава общо четири дни и се провежда в Брюксел, Белгия. Търговският панаир обикновено се случва през месец септември и изданията пристигат на всеки две години. Тарсус Груп ООД функционира като официална организация с асоциацията на етикети и етикети и FINAT.

Събитието се организира на Brussels Expo и се допускат само търговски посетители. Работното време е от 10:00 до 18:00, като единственото изключение е последният ден, който приключва в 16:00.

Търговските посетители имат много начини да стигнат до Брюксел Експо по отношение на обществения транспорт. До изложбената площадка има метростанция. Също така имате избор между автобусни линии (14, 84 и 88) и трамвайни линии (7, 3, 51 и 93) със спирки из всички помещения.

  • „Labelexpo Europe 2019 отново беше много натоварено шоу за  H.B. Fuller и отлично мрежово изживяване. Отзивите, които все още получаваме, са над очакванията ни и тазгодишното издание беше особено добро в няколко области. Беше чудесно да се срещнем с нашите клиенти, особено с онези, с които не се срещаме много често, като ключови глобални контакти, базирани извън Европа.“ - Мелани От, бизнес мениджър Tapes and Labels,  H.B. Fuller;
  • „Това Labelexpo 2019 беше по-добро от всякога за Valloy Incorporation. Радвахме се на добре разположен щанд, привличащи вниманието събития и професионално организирана система, с изключение на лошото време. Бихме могли ефективно да обслужваме правилно пазарно ориентирани посетители и вече бихме могли да направим нашата специалност в рентабилната цифрова миграция.“ - Хуан Ким, главен изпълнителен директор на Valloy Incorporation;
  • „TSC Auto ID изложи за първи път на Labelexpo 2019 и се връща доволен след добре организирано събитие и успешно участие. Нашето портфолио от термопринтери се вписва добре в обхвата на изложителите, което улеснява вземането на решение за по-нататъшна регистрация.”- Сабин Майер, старши маркетинг мениджър EMEA, TSC Auto ID Technology EMEA.

Labelexpo Europe постоянно постига резултати по отношение на икономическите обещания. Изложителите са повече от оправомощени да развиват своите мрежи и да генерират възможни продажби с впечатляващи темпове. В последното издание над 600 изложители представиха своите продукти на аудитория от близо 38 000 търговски посетители. Labelexpo Europe е мястото, където да обявяваме и пускаме нови продукти, тъй като интересът към покупките е голям и през миналата година бяха представени 200 нови продукта.

Целевата аудитория включва собственици на марки, дизайнери на етикети и опаковки, доставчици в индустрията, както и принтери и конвертори на етикети, гъвкави опаковки и сгъваеми кашони. Бразилия, Китай, Индия и Япония са пазарите с най-голям брой посетители, но като цяло изложителите получават достъп до повечето пазари в Европа. Търговските посетители заемат висши ръководни длъжности и могат да правят покупки или поне да служат на консултантска позиция.

Labelexpo Europe 2023

Labelexpo Europe 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Brussels Expo между датите 11.09.2023 и 14.09.2023. То представляваше успешното завръщане и рестартиране на събитието след отмяната на изданието през 2022. Мястото на провеждане на събитието не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 760 изложители от 36 държави и около 36 000 посетители от 138 страни. Изложението се проведе на площ от приблизително 36 600 м2. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Labelexpo Europe 2025 Изпрати

Labelexpo Europe акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.