Your free enquiry
Labelexpo Europe

Labelexpo Europe

Brussels, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Marketing, PR & Advertising, Selling, Franchising
Organizer
Organizer:
Tarsus Group
Event website
Event website:
Labelexpo Europe
Frequency
Frequency:
2 years

Известие за ново издание

Датите за официалното издание на Labelexpo Europe през 2023 са избрани. Организаторите избраха провеждането на изданието между 11.09.2023 и 14.09.2023.  Мястото на провеждане на изданието ще бъде Brussels Expo в Белгия, а събитието ще се проведе като изложение на живо.  На мястото на провеждане няма да бъде въведен строг Ковид-19 план за безопасност. Това се дължи на факта, че Белгия отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Labelexpo Europe е международният търговски панаир, където тенденциите и напредъкът в областта на печат на опаковки и технологии за етикети оживяват в поддържаща, приобщаваща бизнес среда.

Събитието води началото си от 1980 г., когато за първи път дебютира като място за търсене и предлагане за посрещане и генериране на продажби. След тези скромни начала Labelexpo Europe се превърна в създател на тенденции и лидер - тук се създават тенденции и брандовете навлизат на нови световни пазари.

Продуктовото портфолио се разпростира върху всяка част от преработвателната верига - сушилни машини, лепила, дизайн на етикети, мастилено-струйни принтери, принтери за баркод, режещи инструменти, цифрови принтери, гравиране, лакове, лазерни принтери, плочи, преси и щамповащи машини.

Логистика

Labelexpo Europe продължава общо четири дни и се провежда в Брюксел, Белгия. Търговският панаир обикновено се случва през месец септември и изданията пристигат на всеки две години. Тарсус Груп ООД функционира като официална организация с асоциацията на етикети и етикети и FINAT.

Събитието се организира на Brussels Expo и се допускат само търговски посетители. Работното време е от 10:00 до 18:00, като единственото изключение е последният ден, който приключва в 16:00.

Търговските посетители имат много начини да стигнат до Брюксел Експо по отношение на обществения транспорт. До изложбената площадка има метростанция. Също така имате избор между автобусни линии (14, 84 и 88) и трамвайни линии (7, 3, 51 и 93) със спирки из всички помещения.

Какво казват хората?

  • „Labelexpo Europe 2019 отново беше много натоварено шоу за  H.B. Fuller и отлично мрежово изживяване. Отзивите, които все още получаваме, са над очакванията ни и тазгодишното издание беше особено добро в няколко области. Беше чудесно да се срещнем с нашите клиенти, особено с онези, с които не се срещаме много често, като ключови глобални контакти, базирани извън Европа.“ - Мелани От, бизнес мениджър Tapes and Labels,  H.B. Fuller;
  • „Това Labelexpo 2019 беше по-добро от всякога за Valloy Incorporation. Радвахме се на добре разположен щанд, привличащи вниманието събития и професионално организирана система, с изключение на лошото време. Бихме могли ефективно да обслужваме правилно пазарно ориентирани посетители и вече бихме могли да направим нашата специалност в рентабилната цифрова миграция.“ - Хуан Ким, главен изпълнителен директор на Valloy Incorporation;
  • „TSC Auto ID изложи за първи път на Labelexpo 2019 и се връща доволен след добре организирано събитие и успешно участие. Нашето портфолио от термопринтери се вписва добре в обхвата на изложителите, което улеснява вземането на решение за по-нататъшна регистрация.”- Сабин Майер, старши маркетинг мениджър EMEA, TSC Auto ID Technology EMEA

Аудитория и статистика

Labelexpo Europe постоянно постига резултати по отношение на икономическите обещания. Изложителите са повече от оправомощени да развиват своите мрежи и да генерират възможни продажби с впечатляващи темпове. В последното издание над 600 изложители представиха своите продукти на аудитория от близо 38 000 търговски посетители. Labelexpo Europe е мястото, където да обявяваме и пускаме нови продукти, тъй като интересът към покупките е голям и през миналата година бяха представени 200 нови продукта.

Целевата аудитория включва собственици на марки, дизайнери на етикети и опаковки, доставчици в индустрията, както и принтери и конвертори на етикети, гъвкави опаковки и сгъваеми кашони. Бразилия, Китай, Индия и Япония са пазарите с най-голям брой посетители, но като цяло изложителите получават достъп до повечето пазари в Европа. Търговските посетители заемат висши ръководни длъжности и могат да правят покупки или поне да служат на консултантска позиция.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за всеки, който търси най-добрите хотелски цени по време на Labelexpo Europe и иска цялостна услуга, за да планира работното си пътуване като изложител. Ние не само предлагаме настаняване по време на панаири, но предлагаме цялостно обслужване и подкрепа за изложителите. Това може да означава да направите резервации за съоръжения за срещи или да изпратите екип, който да инсталира вашата изложбена кабина.

Каквото и да се нуждаете, ние го доставяме. Когато става въпрос за резервация на хотел за Labelexpo Europe, ние поставяме за цел да разгледаме хотели в близост до Brussels Expo, за да се насладите на кратко пътуване до работното място. Работим с клиенти на всяка цена и си сътрудничим за настаняване, което ще намали разходите ви със значителен марж. Най-хубавото е, че сме бързи. Казвате ни какво ви трябва по телефона и получавате резултати на следващия ден.

Full list of
hotels for
Labelexpo Europe

Book Now
How to get to Labelexpo Europe
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

15 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

45 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

Similar trade shows