Your free enquiry
DMEXCO

DMEXCO

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
DMEXCO
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид актуализация

DMEXCO 2022 ще се проведе като хибридно издание между 21.09.2022 и 22.09.2022. Ще се състои от две части - присъствено изложение в Messe Cologne и платформата Те трябва да имат предвид, че присъственото изложение ще включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това ще включва строго 3G правило за допускане, както и изисквания за социална дистанция и носене на маска. За да се избегнат струпвания на хора, на мястото на провеждане на събитието ще бъдат въведени и промени като еднопосочни ленти за движение и разширени зони за срещи/чакане.

Въведение

DMEXCO е международно изложение и конференция за света на дигиталния маркетинг, който е еталон за високи постижения в иновациите. DMEXCO служи като ценна среща за най-големите участници в Европа, които участват в сектора на цифровата икономика, а вие като изложител имате несравними възможности да привлечете впечатляващи клиенти. Продуктовото портфолио се простира до технологии и решения за рекламни кампании, дигитален маркетинг, маркетингови стратегии, презентации и оптимизация на търсачките.

Акценти

  • Интересът към иноваторите в дигиталния сектор нараства, както може да се види от развитието на Start-up Village – ценна характеристика.
  • Аудитория, която вече е надхвърлила 40 000 търговски посетители, което създава влиятелна среда за генериране на потенциални клиенти за продажби.
  • Фокусът пада върху напредъка в рекламните кампании, дигиталния маркетинг, маркетинговите стратегии, презентациите и оптимизацията за търсачки.

Логистиката

Годишното събитие обикновено се провежда през септември в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Koelnmesse GmbH, официалният организатор, гарантира, че програмата за двата дни е пълна с ценна информация. Търговските посетители могат да влизат в обекта от 09:30 ч. до 18:30 ч. на първия ден и до 17:30 ч. на последния ден.

Аудитория и статистика

DMEXCO трябва да бъде във вашия обсег от събития, които трябва да посетите, защото ще бъдете в отлична компания с някои от най-добрите и най-големите играчи в индустрията като Adobe, Google и немския клон на Amazon. Изложението също така насърчава новодошлите в индустрията чрез Start-up Village, в което има до 200 нови компании, които търсят своите големи пробиви, клиенти и партньори.

Не можем да забравим и разнообразната програма, която включва практически работни лаборатории, кът за лектори, зала за дебати, конгресна зала и вечерни разговори.

Резервирайте своя хотелски престой близо до Koelnmesse, Кьолн

Когато става въпрос за намиране на хотелско настаняване за вашето бизнес пътуване, Trade Fair Trips Ltd е вашият верен партньор. Ние  осигуряваме най-добрите цени за хотели за панаира, специално за вас – така че се свържете с нас днес, за да организираме вашата хотелска резервация за DMEXCO! Trade Fair Trips ltd работи за намаляване на вашите пътни разходи и може да ви предложи различни варианти за бюджет. 

След като резервирате престоя си, е време да преминете към други задачи. Трябва да резервирате помещения за срещи? Все още не сте уредили монтажа на вашия търговски щанд? Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне с тези отговорности. 

Свържете се с нас и ние ще се погрижим за всичко – от хотелска стая близо до Koelnmesse, Кьолн, до организиране на зала за срещи и монтаж на вашия изложбен щанд! 

Full list of
hotels for
DMEXCO

Book Now
How to get to DMEXCO

Similar trade shows