Your free enquiry
DMEXCO

DMEXCO

Köln ,Germany
индустрия
индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
DMEXCO
Frequency
Frequency:
1 year

До второ нареждане изданието на DMEXCO от 2021 г. ще бъде хибриднo. Провежда се от 7 до 8 септември като посетителите, които планират да се срещнат лично, могат да продължат до Koelnmesse в Кьолн, Германия. Организаторите бързо уверяват заинтересованите страни, че ще се следват протоколи, свързани с превенцията на коронавируса на мястото.

Въведение

DMEXCO е международно изложение и конференция за света на дигиталния маркетинг, която е еталон за високи постижения в иновациите. DMEXCO служи като ценна среща за най-големите актьори в Европа, които участват в сектора на цифровата икономика, а вие като изложител имате несравними възможности да качите впечатляващи клиенти. 

Продуктовото портфолио се разпростира върху технологии и решения за рекламни кампании, дигитален маркетинг, маркетингови стратегии, презентации и оптимизация на търсачките.

Акценти

  • Интересът към разрушителите и иноваторите се засилва само, както се вижда от развитието на Start-up Village - ценена характеристика.
  • Аудитория, която вече е надминала 40 000 търговски посетители, което създава мощна среда за генериране на продажби.
  • Фокусът пада върху напредъка в рекламните кампании, дигиталния маркетинг, маркетинговите стратегии, презентациите и оптимизацията на търсачките.

Логистиката

Годишното събитие обикновено се провежда през септември в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Koelnmesse GmbH, официалният организатор, гарантира, че двата дни са пълни с информативно програмиране. Търговските посетители могат да влязат в мястото от 09:30 сутринта до 18:30 следобед първия ден и до 17:30 следобед през последния ден.

Аудитория и статистика

DMEXCO трябва да е на радара ви, защото ще бъдете в отлична компания с някои от най-добрите и най-големите играчи в бранша като Adobe, Google и германския клон на Amazon. Изложбата насърчава и новодошлите в бранша чрез Start-up Village, което има до 200 нови компании, търсещи своя голям пробив.

Също така не можем да забравим разнообразната програма, включваща практически работни лаборатории, кът за лектор, дебатна зала, конгресна зала и нощни разговори.

Резервирайте престоя си в хотела близо до Kölnmesse, Кьолн

Що се отнася до намирането на настаняване за вашето бизнес пътуване, Trade Fair Trips Ltd е вашият краен партньор. Ние осигурихме най-добрите цени за хотели за панаира изключително за вас - затова се свържете с нас днес, за да организираме вашата хотелска резервация за DMEXCO! Trade Fair Trips ltd работи за намаляване на вашите пътни разходи и побира всякакъв размер на бюджета.

След като резервирате престоя си, е време да преминете към други задачи. Трябва ли да резервирате съоръжения за срещи? Все още не сте се уговорили за инсталирането на вашия щанд? Trade Fair Trips ltd е тук, за да съдейства.

Full list of
hotels for
DMEXCO

Book Now
How to get to DMEXCO

Similar trade shows