MEDIENTAGE MUNCHEN
MEDIENTAGE MUNCHEN

MEDIENTAGE MUNCHEN

New Dates
25 окт 2021 - 29 окт 2021
Germany , Munich

General Information

Organizer

Medientage Munchen GmbH

Event website

MEDIENTAGE MUNCHEN

Frequency

1 year

MEDIENTAGE MUNCHEN Map

Past Editions

24 - 30 Oct MEDIENTAGE MUNCHEN 2020

Ако искате да се срещнете със специалисти от телевизионната и филмова индустрия, или пък да видите най-новите радио тенденции и иновации, то непременно трябва да бъдете в Мюнхен тази есен. По време на уважаваното изложение MEDIENTAGE ще имате безброй възможности да се запознаете с някои от специалистите в областта на електронните медии. В допълнение към това, тъй като ще има представители на международни компании, вие ще можете да установите връзки и на други пазари.

Главните теми на MEDIENTAGE ще бъдат:

  • Дигитално радио и аудио
  • Ултра HD
  • Стартиращи бизнес начинания
  • Набор и подбор
  • Преносими технологии
  • Видео на поискване

Ако искате да видите най-новите тенденции в областите, изброени по-горе или изобщо всичко, свързано с телевизионното и цифрово излъчване, то непременно трябва да посетите това прочуто изложение. И така, не се колебайте да резервирате заведение за настаняване в близост до изложението още днес. Имайте предвид, че по същото време в Мюнхен ще се провеждат едновременно четири събития. Ето защо трябва да се възползвате от услугите на Трейд Феър Трипс ЕООД. С нас вашето бизнес пътуване и всичко, свързано с него, е в ръцете на истински професионалисти.

Фактът, че запазваме стаите много по-рано от събитията, е причината да разполагаме с най-добрите цени. Резервирайте хотел днес и се възползвайте от тях!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА