Most booked hotels
Your free enquiry
MEDIENTAGE MUNCHEN

MEDIENTAGE MUNCHEN

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Marketing, PR & Advertising, Selling, Franchising
Organizer
Organizer:
Medientage Munchen GmbH
Event website
Event website:
MEDIENTAGE MUNCHEN
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието 

Messe Munich ще бъде домакин на MEDIENTAGE MUNCHEN за 2022. Събитието ще бъде организирано като изложение "лице в лице" между 18.10.2022 и 20.10.2022. Мястото на провеждане ще приложи най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19, включително най-новия вариант на правилото за достъп. От участниците ще се изисква да представят документи като имунизационни паспорти, за да бъдат допуснати. Поради ограниченията за пътуване такива документи трябва да бъдат представени и при пристигане в Германия.

Представяне на събитието

Ако искате да се срещнете със специалисти от телевизионната и филмова индустрия, или пък да видите най-новите радио тенденции и иновации, то непременно трябва да бъдете в Мюнхен тази есен. По време на уважаваното изложение MEDIENTAGE ще имате безброй възможности да се запознаете с някои от специалистите в областта на електронните медии. В допълнение към това, тъй като ще има представители на международни компании, вие ще можете да установите връзки и на други пазари.

Главните теми на MEDIENTAGE ще бъдат:

  • Дигитално радио и аудио
  • Ултра HD
  • Стартиращи бизнес начинания
  • Набор и подбор
  • Преносими технологии
  • Видео на поискване

Ако искате да видите най-новите тенденции в областите, изброени по-горе или изобщо всичко, свързано с телевизионното и цифрово излъчване, то непременно трябва да посетите това прочуто изложение. И така, не се колебайте да резервирате заведение за настаняване в близост до изложението още днес. Имайте предвид, че по същото време в Мюнхен ще се провеждат едновременно четири събития. Ето защо трябва да се възползвате от услугите на Трейд Феър Трипс ЕООД. С нас вашето бизнес пътуване и всичко, свързано с него, е в ръцете на истински професионалисти.

Фактът, че запазваме стаите много по-рано от събитията, е причината да разполагаме с най-добрите цени. Резервирайте хотел днес и се възползвайте от тях!

Full list of
hotels for
MEDIENTAGE MUNCHEN

How to get to MEDIENTAGE MUNCHEN

Similar trade shows