PLMA 2024

PLMA 2024

Франчайзинг Маркетинг Реклама
Amsterdam, Netherlands
28-29 May 2024
Място на провеждане:
Amsterdam RAI
Честота:
1 year
Уебсайт:
PLMA

Водещо събитие за сектора на частните марки

PLMA е едно от основните международни търговски изложения, което обслужва сектора на частните търговски марки в Европа и осигурява мощна среда за бизнес преговори и покупки. Търговското изложение съществува повече от 30 години, като първото издание се проведе през 1986 г. През годините PLMA се доказа като неразделна част от индустрията на частни марки в Европа до степен, че създаде сателитно събитие (PLMA Чикаго) за САЩ и канадските пазари.

Индустрията с частни марки обхваща широка гама от продуктово портфолио с всички възможни представени хранителни и нехранителни продукти. Има закуски, напитки, плодове и зеленчуци, сухи и консервирани стоки, замразени храни и готови за консумация продукти (да не забравяме специалитети, национални и регионални храни). От нехранителната страна имате здраве и красота, домакинството и кухнята, направи си сам, хартия и пластмаса, електроника, лична хигиена, отдих и градинарство. PLMA насърчава трансграничните обществени поръчки и подчертава пазарните тенденции чрез програмата си за семинари.

PLMA 2024

Професионалистите в сектора на частните етикети ще трябва да изчакат до 2024, за да се срещнат и да установят контакти по време на PLMA. Най-новото присъствено издание на събитието ще се проведе в Amsterdam RAI. PLMA 2024 ще се състои между 28.05.2024 и 29.05.2024. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за защита от Ковид-19 поради отмяната на пандемичните ограничения в страната.

Настаняване

Амстердам е град с голям приток на пътници и PLMA генерира значителна аудитория. Още повече причината да обмислите предварително хотелското си настаняване за PLMA и да откриете най-добрите хотелски цени на пазара с малко помощ от Trade Fair Trips. Възползвате се от нашия опит в индустрията за бизнес пътувания и широка мрежа от хотели, апартаменти и хостели в Амстердам. Цената винаги е гъвкава, тъй като Trade Fair Trips ltd го прави насочен към обслужване на клиенти на всяка цена. Резервирайте вашите хотели за PLMA в близост до Amsterdam RAI с едно телефонно обаждане и добавете повече към цялостното си пътуване. Клиентите често разчитат на нас за допълнителна помощ, като например резервиране на заседателни зали с правилното A / V оборудване преди време. Друга област, с която можем да ви помогнем, е инсталирането на вашия търговски щанд. Комбинирайте услугите, от които се нуждаете, в един потребителски пакет с едно телефонно обаждане.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

map

Хотели около PLMA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
PLMA 2024 Amsterdam the niu Fender 5.9 Amsterdam от € 410.00 EUR Запази сега
Joy Hotel 6.8 Amsterdam от € 236.00 EUR Запази сега
PLMA 2024 Amsterdam Hampton By Hilton Amsterdam Arena Boulevard 8.53 Amsterdam от € 378.00 EUR Запази сега
Hotel Alexander 3 Amsterdam от € 326.00 EUR Запази сега
Corendon City Hotel Amsterdam 5.1 Amsterdam от € 317.00 EUR Запази сега
ibis Amsterdam City West 7.83 Amsterdam от € 276.00 EUR Запази сега
Catalonia Vondel Amsterdam 2.9 Amsterdam от € 310.00 EUR Запази сега
PLMA 2024 Amsterdam Four Elements Hotel 9.3 Amsterdam от € 273.00 EUR Запази сега
PLMA 2024 Amsterdam PREMIER SUITES PLUS Amsterdam 2.5 Amsterdam от € 351.00 EUR Запази сега
PLMA 2024 Amsterdam Pension Homeland 4.9 Amsterdam от € 260.00 EUR Запази сега

PLMA работи по строг годишен график с издания, които се очаква да се появят през месец май, но поради развиващата се пандемия COVID-19 изданието 2020 е преместено в първата седмица на декември. Изданията продължават общо два дни и са отворени за професионални посетители, експерти и купувачи от частния сектор.

Организатор на събитието е PLMA (Private Label Manufacturers Association), а европейското изложение се провежда в Амстердам, Холандия. Шоуто се провежда в Амстердам RAI както обикновено и изложителите имат голямо разнообразие от начини да стигнат до изложбения център. Поради централното си местоположение, до Amsterdam RAI може лесно да се стигне пеша или със скутер. Можете също така да очаквате редовна услуга на обществения транспорт през целия ден, за да направите пътуването си до PLMA още по-ефективно.

 

PLMA съществува като начин за улесняване на международните бизнес сделки и в този смисъл това е най-добрата платформа за привличане на внимание извън вашия регион, среща с потенциални купувачи и по-добър вкус на по-големия пазар като цяло;

Освен това PLMA се ангажира с тази идея чрез включването на PLMA Matchmaker (предназначено да ви помогне да подредите срещите) и PLMA Idea Supermarket (шанс да подчертаете вашите процеси и идеи чрез презентации);

PLMA също така е домакин на отлична семинарна програма, където експертите споделят делови умения и финансови съвети заедно с появяващите се тенденции - всичко това е част от класовете за изпълнително образование.

Причината, поради която PLMA продължава да бъде доминираща сила на пазара, е нейният мащаб. Освен продуктовата гама, международното търговско изложение обединява цялата територия на Европа чрез включването на повече от 60 национални павилиона. Има повече от 2700 международни изложители, които правят точка година след година да демонстрират своите продукти и услуги и да грабват вниманието на посетителите. И вземете, че те го правят успешно, тъй като организаторите отчитат приток от над 15 000 търговски посетители и всяка година очакванията нарастват. Публиката се състои най-вече от търговци на дребно. Те включват универсални магазини, супер- и хипермаркети, дискаунтери и дрогерии. В географски план има силен фокус върху европейските страни със силно представителство от Германия, Италия, Франция и Испания, но е налице тласък за включване на повече страни извън Европа (Бразилия и Индонезия), както и на по-малко известни европейски пазари (България и Румъния).

PLMA 2022

PLMA 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице в RAI Exhibition Centre между 31.05.2022 и 01.06.2022. Мястото на провеждане на събитието не включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на свързаните с това национални разпоредби от страна на Нидерландия през 2022. Това беше приветствано от над 14 000 купувачи и посетители от 120 държави, както и от 2500 представители на повече от 70 нации. Общата площ на събитието беше 42 000 м2.

PLMA 2023

Изданието на PLMA за 2023 се проведе като търговско изложение на живо без въведени мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на пандемичните ограничения в страната през 2022. Изложението се състоя в Amsterdam RAI между 23.05.2023 и 24.05.2023. На PLMA 2023 се представиха над 2600 изложители и повече от 30 000 присъстващи специалисти от 125 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PLMA 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.