EuroShop
EuroShop

EuroShop

New Dates
26 фев 2023 - 2 мар 2023
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Event website

EuroShop

Frequency

3 years

EuroShop Map

Past Editions

16 - 20 Feb EuroShop 2020

5 - 9 Mar EUROSHOP 2017

Въведение

Ако работите в търговията на дребно, тогава трябва да наблюдавате предстоящия EuroShop - международния търговски панаир, който се занимава с напредъка в търговията на дребно и оборудването на магазини, заедно с много важни тенденции в рекламата и маркетинга. Дюселдорф, Германия, е мястото, където събитието ще се проведе за пет дни през февруари. Какво могат да се надяват посетителите да открият на събитието? Пълната верига на стойността на продуктите и решенията - системи за контрол на запасите, лампи, концепции за осветление, съоръжения за съхранение, дизайн на магазини, POP маркетинг и много други.

Акценти

  • Представете своите продукти на аудитория от над 113 000 търговски посетители в приемлива и силно конкурентна среда.
  • Новаторските постижения и напредък в POS маркетинга като част от все по-популярния форум POPAI.
  • Практиките и тенденциите за дигитализация засегнаха програмирането на форума на Omnichannel.
  • Посвещаване на енергийната ефективност и минимизиране на екологичното въздействие на търговията на дребно чрез събития като ECOpark и ECO Forum.

Логистиката

Messe Düsseldorf GmbH изпълнява двойната роля на организатор на събитието и място на домакин, а изданията се разпределят на всеки три години, така че всяко издание е важен момент в индустрията. Както търговските посетители, така и широката публика се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, въпреки че те подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

EuroShop функционира най-вече като платформа за обществени поръчки, където изложителите могат да генерират потенциални клиенти за продажби и да научат за технологичните тенденции, които се вкореняват. Диверсифицирането на потоците от приходи е повече от възможно, тъй като публиката се изгражда от представители на дребно за хранителни и нехранителни стоки, търговия на едро, интериорен дизайн, визуален маркетинг, мърчандайзинг и здравни грижи. Също така не можем да забравим да споменем разнообразното програмиране, което включва елементи като EuroCIS Forum, ECOpark и ECO Forum!

Достъпни хотелски стаи в близост до Messe Dusseldorf

С толкова голяма аудитория като тази е разумно да започнете рано от търсенето на най-добрите хотелски цени за EuroShop. Trade Fair Trips ltd ви върна с впечатляваща услуга! Хотели в близост до Messe Dusseldorf са лесни за намиране, когато зад гърба ви има професионален екип на Trade Fair Trips ltd. Разчитате на обширна база данни с хотели в целия град. След като резервирате престоя си, ние можем да Ви помогнем при резервирането на съоръжения за срещи или поемането на инсталацията на Вашия щанд за търговско изложение!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА