Your free enquiry
IPACK-IMA

IPACK-IMA

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
IPACK-IMA
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за събитието

IPACK-IMA 2025 ще се проведе като издание на живо във Fiera Milano Rho сред строги предпазни мерки срещу Ковид-19, като социално дистанциране и задължителни хирургически маски. Датите на събитието са определени между 27.05.2025 и 30.05.2025. Поради ограниченията за пътуване в Италия, участниците ще трябва да представят при пристигането си документи като доказателство за възстановяване.

Представяне на събитието

Международно изложение Ipack-Ima е водещо събитие в сферите хранително-вкусова промишленост и технологии за пакетиране за Италия. То поддържа традициите, провокира творчеството и запознава посетителите с иновациите, свързани с производствените и опаковъчни технологии. Изложителите са лидери в бранша, които определят високите стандарти и демонстрират различни иновации за оптимизиране процеса на пакетиране. Съпътстващата програма е богата на събития – дискусии, презентации, лекции, по време на които се обсъждат важни въпроси, свързани с бъдещето на индустрията.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Поддържаме партньорски отношения с множество хотели в Милано и ще ви насочим към най-удобните хотели за Ipack-Ima. Асистентът ви, информиране за вашите изисквания и бюджет, ще се погрижи за кола под наем, летищния трансфер и/или изготвянето на маршрути, които да улеснят придвижването ви с обществения транспорт. Обърнете се към него, ако ви е необходима конферентна зала или спешно се нуждаете от екип, който да проектира и изработи щанда ви. Екипът ни ще ви помогне да пътувате спокойно и престоят ви да е максимално ползотворен.

Предишни издания

Издание 2022

В IPACK-IMA 2022 участваха 1170 фирми изложителки от 28 държави. Събитието се проведе на живо във Fiera Milano от 03.05.2022 до 06.05.2022. На мястото на събитието бяха приложени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и чести дезинфекции на пространството на събитието, за да се гарантира безопасността на участниците.

 

Full list of
hotels for
IPACK-IMA

Book Now
How to get to IPACK-IMA

Similar trade shows