Your free enquiry
INTERSICOP

INTERSICOP

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
INTERSICOP
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за INTERSICOP 2024

INTERSICOP 2024 ще се проведе като изложение "лице в лице" от 17.02.2024 до 20.02.2024. Събитието ще се осъществи в IFEMA - Feria de Madrid, където ще се прилагат строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Поради наложените ограничения за пътуване от участниците ще се изисква да предоставят 3G документи за влизане при пристигането си в Италия.

Представяне на събитието

Международен търговски панаир Intersicop е най-голямото бизнес събитие за бранша на пекарите и производителите на тестени и сладкарски изделия, шоколад и сладолед. Освен тях в панаира взимат участие и фирми, доставящи продукти, суровини, машини за производство на сладкарски изделия и хляб. Обхванати са всички етапи от процеса. Събитието се подкрепя от главните браншови асоциации в Испания и е отлично място за създаване на нови бизнес възможности. В съпътстващата програма са включени множество демонстрации, курсове, дискусии, състезания, които привличат допълнително посетители и улесняват комуникацията между изложители, професионалисти и любители.

Вместо да губите време в търсене на хотели в Мадрид и правене на онлайн хотелски резервации, обърнете се към нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – професионални организатори на индивидуални и групови бизнес пътувания. Ще ви предложим хотели, близо до Feria de Madrid или най-добрите хотели за Intersicop. Наша ще е грижата за вашия трансфер от летището до мястото, на което сте настанени и обратно, както и лесното ви придвижване из града. Ако е необходимо, ще ви осигурим и конферентна зала. Ако сте сред изложителите, ще проектираме и изградим щанда ви. Нашата цел е да осъществите едно максимално ползотворно пътуване. Свържете се с нас.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието INTERSICOP 2022 се проведе като събитие на живо между 19.02.2022 и 22.02.2022. Изданието се осъществи в IFEMA - Feria de Madrid и в него участваха над 175 изложители от 6 държави. Освен това то прие 15 652 търговски посетители от 44 държави.

Full list of
hotels for
INTERSICOP

Book Now
How to get to INTERSICOP
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

20 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

40 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

 

Similar trade shows