interpack 2023

interpack 2023

Packing & Packaging
Düsseldorf, Germany
04-10 May 2023
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Място на провеждане:
Messe Düsseldorf
Честота:
1 year
Уебсайт:
interpack

Най-важното събитие за преработвателната и опаковъчната индсутрия

Interpack и Covid-19

Нарастващият брой случаи на коронавирус доведе до твърдото решение на организаторите да отменят interpack 2021. Международният търговски панаир трябва да се върне на Messe Düsseldorf през 2023 г. с нови дати: 04 - 10 май 2023 г. За да се гарантира безопасността на участниците, мястото ще има най-новите мерки за безопасност Covid-19. Това ще включва строга 3G политика за влизане на събитието, както и присъстващите трябва да спазват правилото за безопасна дистанция от 1,5 метра. Освен това, участниците трябва да носят предпазни маски за лице в зони на закрито, като конферентните зали. Поради ограниченията за пътуване, въведени от правителството, присъстващите ще трябва да покажат при пристигането си в Германия документи, удостоверяващи преоболедуване, ваксинация, или отрицателен тест от COVID – 19 като доказателство. 

Въведение

interpack съществува като фокусна точка за обединяване на различните клонове в опаковъчната и преработвателната индустрия под един покрив. Международното изложение е важно с факта, че е едно от малкото събития в света, което работи за демонстриране на пазарни тенденции и технически иновации в цялата верига на стойността. Това означава, че разполагате с професионалисти от храни и напитки, сладкарски изделия и пекарни, нехранителни продукти, козметика, фармацевтични продукти и опаковки за индустриални стоки. Самите категории също включват компоненти и графики, които също са важни аспекти. interpack се проведе за първи път през 1958 г. и през тези 60 години си изгради репутацията на глобалната платформа, където получавате първо най-добрите новини от индустрията!

Логистиката

Messe Düsseldorf е мозъкът зад тази международна изложба, която пристига само веднъж на всеки три години в Дюселдорф, Германия и продължава цяла седмица. Изданията са насрочени за началото на годината и май е месецът, в който обикновено се провежда interpack.

Събитието се радва на широка подкрепа и спонсорство от големи германски асоциации и съюзи, участващи в опаковъчната индустрия, като Германската инженерна федерация VDMA, за да вдъхнат живот на interpack. Messe Düsseldorf допуска само професионални посетители и е с работното време от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Отвъд магистралите и автобусните услуги от летището, посетителите имат достъп до трамвайни линии U78 и U79 и автобус 722 на тяхно разположение, за да стигнат до изложбените площи.

Какво можете да очаквате като изложител

  • interpack се нарежда като събитие номер едно за опаковане и обработка, което означава, че е едно от най-успешните и международните събития в областта на тази индустрия. Никоя друга платформа няма да ви даде достъп до толкова много различни региони, които да изследвате и да таргетирате. Това е мястото, където марките разрушават границите;
  • Всяко отделно издание има различно усещане, различни играчи и различни посетители, защото индустрията се променя драматично в рамките на три години и interpack успява да създаде точно и в голяма дълбочина актуална картина на индустрията;
  • Винаги най-надеждният източник за изследвания и напредък в областта на автоматизацията, дигитализацията и устойчивостта, които характеризират основната Индустрия 4.0. и епохалните нови тенденции;
  • Достъп до изобилие от специални шоута и поддържащи артикули като SAVE FOOD Congress и innovationparc.

Аудитория и статистика

Както вече установихме, interpack е обединяващият еталон на едно изложение за целия процес на опаковане и обработка. Това е отразено от статистиката на посещенията от последното издание, която ще ви убеди, че всички важни представители на индустрията са там. Изложителите са над 1800, а търговските посетители са надхвърлили границата от 170 000, но не се притеснявайте – повечето от тях са чужденци, които не са граждани на Германия.

74% от всички посетители са чужденци, които идват от общо 168 държави. Това със сигурност ви дава достъп до пазари на всички континенти.

Основната цел на посетителите е да правят покупки и както вече споменахме, професионалният опит на посетителите е разнообразен - хранителни продукти, напитки, сладкарски изделия, пекарни, фармацевтични продукти, козметика, нехранителни и индустриални стоки.

Благодарение на включването на SAVE FOOD Congress interpack също привлече вниманието на асоциации, неправителствени организации и изследователски институти.

Настаняване

Ние от Trade Fair Trips Ltd сме уверени да заявим, че можем да ви помогнем по време на работното ви пътуване да опаковате, като създадем персонализиран пакет от услуги, който варира от хотелско настаняване през пътувания до логистика. Ние познаваме Дюселдорф и се съобразяваме с бюджети в целия ценови спектър.

Можете също така да се свържете с нас относно заявки за заседателни съоръжения или за инсталиране на вашия изложбен щанд. През последното десетилетие нашата компания подпомага на посетителите и изложителите на много търговски панаири, като намира помещения според техните спецификации.

Дайте ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим списък с хотели близо до Messe Düsseldorf в рамките на един работен ден. Ето колко лесно е и можете да сте сигурни, че имате достъп до достатъчно обществен транспорт.

Защо да се доверите на Trade Fair Trips? Даваме ви няколко важни причини:

  • Ще ви предложим списък с бюджетни хотели близо до Messe Düsseldorf, които да отговарят на вашите изисквания
  • Ще се погрижим за логистиката относно запазване на най- подходящото помещение за работни срещи
  • Ще изградим вашия фирмен изложбен щанд, за да имате отлично търговско представяне на събитието
  • Делигирайки ни всичко, свързано с логистиката ще може да се фокусирате само и единствено върху правенето на бизнес
Пеша
Пеша:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

map

Хотели около interpack

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
interpack 2023 Düsseldorf The Fritz Dusseldorf Konigsallee 5.9 Düsseldorf от € 460.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf Atlantic Congress Hotel Essen 33 Essen от € 399.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf McDreams Hotel Essen Essen от € 258.00 EUR Запази сега
Moxy Essen City Essen от € 301.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf me and all hotel dusseldorf 6.32 Düsseldorf от € 337.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf A&O Koln Neumarkt 49.2 Köln от € 172.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf Dorint An der Messe Koln 43.2 Köln от € 316.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf Webers - Das Hotel im Ruhrturm 33.5 Essen от € 237.00 EUR Запази сега
Koncept Hotel Zum Kostbaren Blut 46.89 Köln от € 162.00 EUR Запази сега
interpack 2023 Düsseldorf InterCityHotel Dusseldorf 6.3 Düsseldorf от € 397.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до interpack 2023 Изпрати

interpack акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.