Your free enquiry
interpack

interpack

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
interpack
Frequency
Frequency:
1 year

Interpack и Covid-19

Нарастващият брой случаи на коронавируси доведе до трудното решение на организаторите да отменят Interpack 2021. Международното търговско изложение ще се завърне в Messe Düsseldorf през 2023 г. с нови дати: 04 - 10 май 2023 г. За да се гарантира безопасността на участниците, на мястото на провеждане на изложението ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те ще включват строга 3G политика за влизане, както и че участниците ще трябва да спазват правилото за безопасно разстояние от 1,5 м. Освен това участниците трябва да носят маски за лице в зони като конферентните зали. Поради ограниченията за пътуване, въведени от правителството на държавата, участниците ще трябва да покажат при пристигането си в Германия документи като доказателство за възстановяване.

Въведение

interpack съществува като фокусна точка за обединяване на различните отрасли в опаковъчната и преработващата промишленост под един покрив. Международното изложение е важно с факта, че това е едно от малкото събития в света, което работи, за да демонстрира пазарните тенденции и техническите иновации в цялата верига на стойността. Това означава, че имате професионалисти в областта на храните и напитките, сладкарските и хлебните, нехранителните, козметичните, фармацевтичните и индустриалните опаковки.

Самите дисплейни категории също включват компоненти и графики, които са важни аспекти към изложението. interpack се е провел за първи път през 1958 г. и през тези 60 години си изгради репутацията на глобална платформа, на която първо получавате най-добрите новини в бранша!

Логистиката

Messe Düsseldorf е ръководителят на това международно изложение, което пристига само веднъж на всеки три години в Дюселдорф, Германия и продължава цяла седмица. Изданията са насрочени за началото на годината, а май е месецът, в който обикновено се организира интерпак.

Има много подкрепа и спонсорство от големи германски асоциации и съюзи, участващи в опаковъчната индустрия като Германската инженерна федерация VDMA, за да оживим interpack. Messe Düsseldorf допуска само професионални посетители и работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Извън магистралите и автобусните автобуси от летището посетителите имат достъп до трамвайните линии U78 и U79 и автобус 722 на тяхно разположение, за да стигнат до изложбените площадки.

Какво можете да очаквате като изложител

interpack се класира като събитие номер едно за опаковане и преработка, което означава, че е едно от най-международните. Никоя друга платформа няма да ви даде достъп до толкова много различни региони за изследване, изследване и насочване. Това е мястото, където марките разрушават границите;

Всяко издание има различно усещане, различни играчи и различни посетители, тъй като индустрията се променя драстично в рамките на три години и interpack успява точно и в дълбочина да създаде моментна снимка на индустрията;

Винаги най-надеждният източник за изследвания и постижения в областта на автоматизацията, цифровизацията и устойчивостта, които характеризират основната индустрия 4.0. епохални тенденции;

Достъп до богатство от специални предавания и поддържащи елементи като конгреса „СПАСИ ХРАНА“ и иновационния парк.

Аудитория и статистика

Както вече установихме, interpack е обединяващият еталон на изложението за цялата опаковка и преработка. Това е най-добре отразено от цифрите от последното издание, които ще ви убедят, че всички в бранша са там. Изложителите достигат над 1800 и търговските посетители са пробили границата от 170 000, но не се притеснявайте - повечето от тях идват извън Германия.

74% от всички посетители представляват чуждестранни граждани, които идват от общо 168 държави. Това със сигурност ви дава достъп до пазари на всички континенти.

Основната цел за посетителите е да правят покупки и както вече обсъдихме, професионалният опит на посетителите е разнообразен - храни, напитки, сладкарски изделия, хлебни, фармацевтични, козметични, нехранителни и промишлени стоки.

Благодарение на включването на пакета SAVE FOOD Kongres също привлече вниманието на асоциации, неправителствени организации и изследователски институти.

Настаняване

В Trade Fair Trips Ltd сме уверени да кажем, че можем да ви помогнем по време на вашето работно пътуване за interpack, като създадем персонализиран пакет от услуги, който варира от настаняване в хотел за пътувания до логистика. Ние се ориентираме в Дюселдорф и разполагаме с бюджети във всички точки от ценовия спектър.

Можете също така да дойдете при нас с искания за съоръжения за срещи или да бъдете напълно инсталирани изложбената ви щанд. През последното десетилетие нашата компания подпомага посетителите и изложителите на много търговски панаири, като намира помещения според техните спецификации.

Посочете ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим списък с хотели в близост до Messe Düsseldorf в рамките на един работен ден. Това е толкова лесно и можете да бъдете сигурни, че получавате достъп до достатъчно обществен транспорт.

Full list of
hotels for
interpack

Book Now
How to get to interpack

Similar trade shows