Your free enquiry
INTERNORGA

INTERNORGA

Hamburg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
Hamburg Messe und Congress
Event website
Event website :
INTERNORGA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация относно INTERNORGA

Изданието на INTERNORGA за 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между датите 10.05.2023 и 14.05.2023. Събитието ще се състои в Hamburg Messe und Congress в Хамбург, Германия. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19, поради отмяната на вътрешните ограничения в страната през април 2022. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да са длъжни да показват 3G документи за влизане в страната. Но ако пристигат от район със рисков вариант на вируса, ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Въведение в INTERNORGA

Internorga е международно изложение за кетъринг и ресторантьорство. Хранително-вкусова промишленост, сладкарство, кетъринг оборудване, напитки и храни на едро и дребно, декорация на помещения за хранене – 1200 изложители от различни сфери на бранша представят своите продукти, иновативни решения, идеи и услуги на посетителите (очакван брой около 95 000). Мястото е отлично за създаване на контакти, представяне на нови продукти, изгодно закупуване на оборудване и машини. 

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ, ако сте решили да пътувате. Ние ще ви предложим най-подходящите апартаменти и хотели за Internorga. Ще ви бъде по-трудно да се справите сами с проверката на многобройните хотели в Хамбург. Освен за вашето изгодно и комфортно настаняване ще се погрижим за транспортирането ви от летището до хотела и обратно. Ще ви осигурим кола под наем или ще ви информираме за удобните за вас линии на обществения транспорт, за да се придвижвате спокойно из града. Ще ви съдействаме при търсенето и наемането на конферентна зала. Не ни дължите никакви такси и комисионни. „Трейд Феър Трипс” ЕООД получава комисионни само от фирмите, чиито услуги сте ползвали по време на пътуването си.

Предишни издания

2022

INTERNORGA 2022 ознаменува тържественото завръщане на търговското изложение след прекъсване, предизвикано от Ковид-19. То се проведе на живо в Hamburg Messe und Congress от 30.04.2022 до 04.05.2022. На събитието присъстваха около 950 изложители от 27 държави, както и около 2000 конгресни делегати. То привлече и 48 000 посетители. Събитието беше оценено като добро или много добро от 81 % от участниците. 91 % от регистриралите се бяха лица, вземащи решения, а 35 % от посетителите присъстваха за първи път.

Full list of
hotels for
INTERNORGA

Book Now
How to get to INTERNORGA

Similar trade shows