INTERGASTRA
INTERGASTRA

INTERGASTRA

New Date
5 фев 2022 - 9 фев 2022
Germany , Stuttgart

General Information

Organizer

LandesMesse Stuttgart GmbH

Event website

INTERGASTRA

Frequency

2 years

INTERGASTRA Map

Въведение

Intergastra работи успешно от 1967 г. през половин век, който се провежда, събитието успя да се утвърди централно в индустрията на HoReCa на значително международно ниво. Международното изложение не е просто платформа за закупуване, а конкурентна среда за опитни готвачи, за да демонстрират своя опит в състезания под формата на така обичаната кулинарна олимпиада, както и да получат допълнително обучение. Изложбеният етаж е разделен на няколко тематични зони като Gelatissimo (където са представени продукти и технологии, свързани с производството на сладолед и сладкарски изделия). Това е само частица от изложеното богатство на продукта. Посетителите получават чудесен достъп до деликатесни храни, напитки, хранителни продукти, луксозни храни, обзавеждане на кафенета, касови системи, прибори за хранене, потребителска електроника и промишлено оборудване за готвене.

Логистиката

Щутгарт, Германия приветства изданията на Intergastra на всеки две години (в момента попадат в четни години) и всяко издание работи пет дни през първото тримесечие на годината. Изложбата обикновено попада в средата на февруари и се допускат само търговски посетители. Messe Stuttgart изпълнява задълженията си като официален организатор и домакин. Вратите се отварят от 10:00 сутринта и се затварят в 18:00 следобед. Пътуващите лесно пристигат в Messe Stuttgart през градските магистрали и има достатъчно места за паркиране. Летище Щутгарт може да бъде достигнато директно за минути чрез специални транспортни услуги. По отношение на обществения транспорт, посетителите имат достъп до автобуси и крайградската влакова система.

Какво можете да очаквате като изложител?

Intergastra има една главна мисия - да запознае доставчиците с купувачите и да осигури стабилен и стабилен растеж на пазара. Предстои ви натоварено петдневно бягане с пускане на продукти и продажби;

Никъде другаде не получавате достъп до най-новите тенденции за пробив на международната сцена - случаят е електронната гастрономия, която въвежда електрическа мобилност в ресторантите и хотелите. Можете също така да присъствате на различни специални шоута и състезания, насочени към такива нови постижения;

Вие сте в състояние да разширите мрежата си с ценни, високопоставени лидери и експерти чрез невероятната програма за подкрепа със събития като Срещата на върха на кафето в Щутгарт, която се провежда по време на Intergastra;

Шанс да изпитате тръпката, обслужвана от международни отбори на готвачи, които са участвали в кулинарната олимпиада, за да получат световно признание!

Аудитория и статистика

Intergastra получава така необходимата подкрепа в организацията и концептуални насоки от две големи организации - DEHOGA (Немска асоциация на хотелиерството и ресторантьорството) и Асоциацията на немските готвачи. Това сътрудничество помогна на изложбата да процъфти в това, което е в момента - процъфтяваща платформа за обществени поръчки с участието на повече от 1400 изложители и 98 000 търговски посетители. Що се отнася до това кой присъства, това е кратък отговор - всички, участващи в сектора HoReCa. Това означава купувачи и вземащи решения, свързани с храната и кухните, хотелите, оборудването и атмосферата, обслужването и информационните технологии, напитките, кафето и сладоледа. Това е само едната страна на публиката. Трябва да споменем изобилието от кулинарни професионалисти - около 2000 пътуват до Интергастра, за да се състезават в броя на състезанията.

Настаняване

Много експерти ще посетят Щутгарт за световноизвестната изложба Intergastra. Ето защо трябва да позволите на нашите професионалисти да намерят хотели в Щутгарт, които да надхвърлят вашите очаквания. Тъй като сме се справили с настаняването за търговски панаири на посетители и изложители на много събития, можете да бъдете сигурни, че Trade Fair Trips ltd ще ви предостави най-добрите хотелски цени за Intergastra. Възползвайте се от най-добрите отстъпки и бъдете в хотел, който отговаря на всички ваши изисквания с Trade Fair Trips Ltd веднага! Ние имаме опит, когато става въпрос за други аспекти на вашето посещение. Делегирайте инсталирането на вашия търговски щанд на нас. Нашите клиенти могат също да направят резервации в зали за срещи предварително чрез нас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА