Your free enquiry
IMEX

IMEX

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
IMEX
Frequency
Frequency:
1 year

IMEX и Ковид-19

IMEX 2023 ще се проведе от 23-ти до 25-ти май 2023 на изложението Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Поради премахването на свързаните вътрешни правила в Германия през април 2022, на мястото на провеждане няма да има предпазни мерки, свързани с Ковид-19. Участниците ще бъдат помолени да спазват препоръки за безопасност, като например да извършват редовна хигиена на ръцете. Понастоящем в Германия не е въведено 3G ограничение за пътуване. От друга страна, участниците, които пътуват от региони, засегнати от рискови вирусни варианти, ще бъдат поставени под карантина за 14 дни. Към момента нито една държава не се счита за район на безпокойство.

Въведение

IMEX обхваща германските и по-широките европейски пазари за секторите за срещи и пътувания. Първото му изложение се проведе през 2003 г. и оттогава IMEX се превърна в сърцето на индустрията в немалка част от обширния си продуктов преглед.

Фокусът пада върху въздушни пътувания и чартърни полети, круизни линии, спа курорти, управление на дестинации, голф дестинации, управление на събития, развлечения и регионален и национален туризъм. Като изложител вие сте в идеалната позиция да спечелите нови тенденции и да генерирате отлични клиенти за продажби.

Репутацията на IMEX има икономически двигател е добре спечелена благодарение на добре разработената програма за хоствани купувачи, която представлява половината от всички посетители.

Логистиката

IMEX се появява всяка година в края на пролетта във Франкфурт, Германия. Regent Exhibitions Ltd. носи всяко издание в модерното пространство на Messe Frankfurt за общо три дни през май.

Годишното събитие е отворено само за посетители и врати отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря в 16:30 ч. 

Има няколко партньори, които правят IMEX толкова успешен, колкото е, а сред главните е GCB.

Messe Frankfurt предоставя на посетителите няколко възможности по отношение на транспорта. Най-лесният начин би бил да шофирате, но можете да разчитате и на трансферни услуги от летището, както и метрото, системата на крайградските влакове и трамвая.

Какво казват хората?

  • „Срещнах плановици от цял ​​свят и проведох наистина обещаващи разговори. Точно тази сутрин запознах дестинацията си с плановик от Русия, който след това потвърди, че има събитие, което би паснало идеално.“- Лина Ел Фаси, генерален мениджър, A Sweet Spot Events;
  • „На пазара за конференции и стимули има три предавания и от тях IMEX във Франкфурт е ключов. Хората идват със сериозен бизнес.” - Марк Спивей, директор на международните продажби, Maritim Hotels;
  • „Всички сме били заети да срещаме много висококачествени купувачи. Днес имаше голямо вълнение, когато един от нашите партньори на щанда беше помолен да даде оферта за конференция за 7000 души.”- Аманда Коце-Нлапо, главен директор на конгресното бюро, Национално конвенционно бюро на Южна Африка;
  • „Като организатор на клинични срещи успях да се срещна с конкретни хотели и DMC, които отговарят на моите точни изисквания и съм развил някои наистина полезни бизнес разговори. Освен това се възползвах максимално от възможностите за обучение тук.“ - Аугусто Лабат, директор за глобални пътувания, Eisai Inc.

Аудитория и статистика

IMEX се утвърди като естествен пункт за срещи на вътрешни лица в индустрията в Германия и останалата част на Европа. Цифрите са особено приятни за изложителите, тъй като има повече от 3500 международни изложители за публика, която редовно надхвърля 7000 професионалисти. Само хостваната програма за купувачи е отговорна за над 3800 купувачи, чиято единствена мотивация за посещение е да правят големи покупки.

Що се отнася до професионалния опит, публиката представлява хотели, агенции за стимули и събития, конгресни центрове, организатори на срещи и конференции, както и компании за събития. Изложителите могат да се насочат към различни пазари. По-голямата част от приемащите купувачи идват от страни в Европа - Испания, Великобритания, Германия, Холандия, Италия и Швейцария, но можете да срещнете и купувачи от САЩ, Бразилия, Китай и Индия като международните пазари извън Европа с най-висока концентрация.

Настаняване

IMEX генерира невероятни бизнес възможности за общуване с експерти и среща с приети купувачи, така че трябва да сте подготвени с най-добрите хотелски цени по време на IMEX. Trade Fair Trips ltd ви помага да намалите разходите за работно пътуване и да разгледате хотели в близост до Messe Frankfurt, така че да се насладите на кратки пътувания до работното място и отличен достъп до обществения транспорт.

Задайте ни бюджет и гледайте как връщаме най-добрите хотелски предложения на пазара. Това е толкова просто и отнема около ден за изпълнение. За нас има нещо повече от хотелско настаняване за изложби. Разширили сме своите услуги, които включвати резервации за съоръжения за срещи и инсталиране на изложбени кабини. 

Сглобете всяка услуга, от която се нуждаете, в един достъпен пакет и се насладете на вашето бизнес пътуване до IMEX.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на IMEX за 2022 се проведе като присъствено събитие в Messe Frankfurt от 31-ви май до 2-ри юни 2022. Поради премахването на свързаните с Ковид-19 вътрешни ограничения в страната, мястото на провеждане не включваше задължителни мерки за безопасност. Събитието привлече 9 000 купувачи, от които 3 000 бяха домакини. В него участваха и 2300 изложители.

Full list of
hotels for
IMEX

Book Now
How to get to IMEX

Similar trade shows