Your free enquiry
IMEX

IMEX

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
IMEX
Frequency
Frequency:
1 year

IMEX и Ковид-19

IMEX 2023 ще се проведе от 23-ти до 25-ти май 2023 на изложението Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Поради премахването на свързаните вътрешни правила в Германия през април 2022, на мястото на провеждане няма да има предпазни мерки, свързани с Ковид-19. Участниците ще бъдат помолени да спазват препоръки за безопасност, като например да извършват редовна хигиена на ръцете. Понастоящем в Германия не е въведено 3G ограничение за пътуване.

Въведение

IMEX обхваща германските и по-широките европейски пазари за секторите за срещи и пътувания. Първото му изложение се проведе през 2003 и оттогава IMEX се превърна в сърцето на индустрията в немалка част от обширния си продуктов преглед.

Фокусът пада върху въздушни пътувания и чартърни полети, круизни линии, спа курорти, управление на дестинации, голф дестинации, управление на събития, развлечения и регионален и национален туризъм. Като изложител вие сте в идеалната позиция да спечелите нови тенденции и да генерирате отлични клиенти за продажби.

Репутацията на IMEX има икономически двигател е добре спечелена благодарение на добре разработената програма за хоствани купувачи, която представлява половината от всички посетители.

Логистиката

IMEX се появява всяка година в края на пролетта във Франкфурт, Германия. Regent Exhibitions Ltd. носи всяко издание в модерното пространство на Messe Frankfurt за общо три дни през май.

Годишното събитие е отворено само за посетители и врати отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря в 16:30 ч. 

Има няколко партньори, които правят IMEX толкова успешен, колкото е, а сред главните е GCB.

Messe Frankfurt предоставя на посетителите няколко възможности по отношение на транспорта. Най-лесният начин би бил да шофирате, но можете да разчитате и на трансферни услуги от летището, както и метрото, системата на крайградските влакове и трамвая.

Какво казват хората?

  • „Срещнах плановици от цял ​​свят и проведох наистина обещаващи разговори. Точно тази сутрин запознах дестинацията си с плановик от Русия, който след това потвърди, че има събитие, което би паснало идеално.“- Лина Ел Фаси, генерален мениджър, A Sweet Spot Events;
  • „На пазара за конференции и стимули има три предавания и от тях IMEX във Франкфурт е ключов. Хората идват със сериозен бизнес.” - Марк Спивей, директор на международните продажби, Maritim Hotels;
  • „Всички сме били заети да срещаме много висококачествени купувачи. Днес имаше голямо вълнение, когато един от нашите партньори на щанда беше помолен да даде оферта за конференция за 7000 души.”- Аманда Коце-Нлапо, главен директор на конгресното бюро, Национално конвенционно бюро на Южна Африка;
  • „Като организатор на клинични срещи успях да се срещна с конкретни хотели и DMC, които отговарят на моите точни изисквания и съм развил някои наистина полезни бизнес разговори. Освен това се възползвах максимално от възможностите за обучение тук.“ - Аугусто Лабат, директор за глобални пътувания, Eisai Inc.

Аудитория и статистика

IMEX се утвърди като естествен пункт за срещи на вътрешни лица в индустрията в Германия и останалата част на Европа. Цифрите са особено приятни за изложителите, тъй като има повече от 3500 международни изложители за публика, която редовно надхвърля 7000 професионалисти. Само хостваната програма за купувачи е отговорна за над 3800 купувачи, чиято единствена мотивация за посещение е да правят големи покупки.

Що се отнася до професионалния опит, публиката представлява хотели, агенции за стимули и събития, конгресни центрове, организатори на срещи и конференции, както и компании за събития. Изложителите могат да се насочат към различни пазари. По-голямата част от приемащите купувачи идват от страни в Европа - Испания, Великобритания, Германия, Холандия, Италия и Швейцария, но можете да срещнете и купувачи от САЩ, Бразилия, Китай и Индия като международните пазари извън Европа с най-висока концентрация.

Настаняване

IMEX генерира невероятни бизнес възможности за общуване с експерти и среща с приети купувачи, така че трябва да сте подготвени с най-добрите хотелски цени по време на IMEX. Trade Fair Trips ltd ви помага да намалите разходите за работно пътуване и да разгледате хотели в близост до Messe Frankfurt, така че да се насладите на кратки пътувания до работното място и отличен достъп до обществения транспорт.

Задайте ни бюджет и гледайте как връщаме най-добрите хотелски предложения на пазара. Това е толкова просто и отнема около ден за изпълнение. За нас има нещо повече от хотелско настаняване за изложби. Разширили сме своите услуги, които включвати резервации за съоръжения за срещи и инсталиране на изложбени кабини. 

Сглобете всяка услуга, от която се нуждаете, в един достъпен пакет и се насладете на вашето бизнес пътуване до IMEX.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на IMEX за 2022 се проведе като присъствено събитие в Messe Frankfurt от 31-ви май до 2-ри юни 2022. Поради премахването на свързаните с Ковид-19 вътрешни ограничения в страната, мястото на провеждане не включваше задължителни мерки за безопасност. Събитието привлече 9 000 купувачи, от които 3 000 бяха домакини. В него участваха и 2300 изложители.

Full list of
hotels for
IMEX

Book Now
How to get to IMEX
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows