IMEX 2025

IMEX 2025

Бизнес
Frankfurt am Main, Germany
20-22 May 2025
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
1 year
Уебсайт:
IMEX

Сърцето на международната общност за бизнес събития

IMEX обхваща германските и по-широките европейски пазари за секторите за срещи и пътувания. Първото му изложение се проведе през 2003 и оттогава IMEX се превърна в сърцето на индустрията в немалка част от обширния си продуктов преглед.

Фокусът пада върху въздушни пътувания и чартърни полети, круизни линии, спа курорти, управление на дестинации, голф дестинации, управление на събития, развлечения и регионален и национален туризъм. Като изложител вие сте в идеалната позиция да спечелите нови тенденции и да генерирате отлични клиенти за продажби.

Репутацията на IMEX има икономически двигател е добре спечелена благодарение на добре разработената програма за хоствани купувачи, която представлява половината от всички посетители.

IMEX 2025

IMEX 2025 ще се проведе от 20.05.2025 до 22.05.2025 на изложението Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия.

Настаняване

IMEX генерира невероятни бизнес възможности за общуване с експерти и среща с приети купувачи, така че трябва да сте подготвени с най-добрите хотелски цени по време на IMEX. Trade Fair Trips ltd ви помага да намалите разходите за работно пътуване и да разгледате хотели в близост до Messe Frankfurt, така че да се насладите на кратки пътувания до работното място и отличен достъп до обществения транспорт.

Задайте ни бюджет и гледайте как връщаме най-добрите хотелски предложения на пазара. Това е толкова просто и отнема около ден за изпълнение. За нас има нещо повече от хотелско настаняване за изложби. Разширили сме своите услуги, които включвати резервации за съоръжения за срещи и инсталиране на изложбени кабини. 

Сглобете всяка услуга, от която се нуждаете, в един достъпен пакет и се насладете на вашето бизнес пътуване до IMEX.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около IMEX

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Adler Hotel Frankfurt 1.4 Frankfurt am Main от € 275.00 EUR Запази сега
Premier Inn Frankfurt City Centre Hotel 1.3 Frankfurt am Main от € 339.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Holiday Inn Express Frankfurt Messe, an IHG Hotel 2.8 Frankfurt am Main от € 288.67 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Tagungshotel Hochster Hof & Restaurant 7.8 Frankfurt am Main от € 182.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Premier Inn Frankfurt Messe 0.5 Frankfurt am Main от € 353.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Leonardo Hotel Frankfurt City South 6.4 Frankfurt am Main от € 300.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Leonardo Hotel Offenbach Frankfurt 7.3 Offenbach от € 211.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Trip Inn Budget Hotel Messe 1.5 Frankfurt am Main от € 526.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main Tulip Inn Frankfurt Airport 11.3 Neu-Isenburg от € 203.00 EUR Запази сега
IMEX 2025 Frankfurt am Main the niu Coin 6.31 Frankfurt am Main от € 222.00 EUR Запази сега

IMEX се появява всяка година в края на пролетта във Франкфурт, Германия. Regent Exhibitions Ltd. носи всяко издание в модерното пространство на Messe Frankfurt за общо три дни през май.

Годишното събитие е отворено само за посетители и врати отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря в 16:30 ч. 

Има няколко партньори, които правят IMEX толкова успешен, колкото е, а сред главните е GCB.

Messe Frankfurt предоставя на посетителите няколко възможности по отношение на транспорта. Най-лесният начин би бил да шофирате, но можете да разчитате и на трансферни услуги от летището, както и метрото, системата на крайградските влакове и трамвая.

  • „Срещнах плановици от цял ​​свят и проведох наистина обещаващи разговори. Точно тази сутрин запознах дестинацията си с плановик от Русия, който след това потвърди, че има събитие, което би паснало идеално.“- Лина Ел Фаси, генерален мениджър, A Sweet Spot Events;
  • „На пазара за конференции и стимули има три предавания и от тях IMEX във Франкфурт е ключов. Хората идват със сериозен бизнес.” - Марк Спивей, директор на международните продажби, Maritim Hotels;
  • „Всички сме били заети да срещаме много висококачествени купувачи. Днес имаше голямо вълнение, когато един от нашите партньори на щанда беше помолен да даде оферта за конференция за 7000 души.”- Аманда Коце-Нлапо, главен директор на конгресното бюро, Национално конвенционно бюро на Южна Африка;
  • „Като организатор на клинични срещи успях да се срещна с конкретни хотели и DMC, които отговарят на моите точни изисквания и съм развил някои наистина полезни бизнес разговори. Освен това се възползвах максимално от възможностите за обучение тук.“ - Аугусто Лабат, директор за глобални пътувания, Eisai Inc.

IMEX се утвърди като естествен пункт за срещи на вътрешни лица в индустрията в Германия и останалата част на Европа. Цифрите са особено приятни за изложителите, тъй като има повече от 3500 международни изложители за публика, която редовно надхвърля 7000 професионалисти. Само хостваната програма за купувачи е отговорна за над 3800 купувачи, чиято единствена мотивация за посещение е да правят големи покупки.

Що се отнася до професионалния опит, публиката представлява хотели, агенции за стимули и събития, конгресни центрове, организатори на срещи и конференции, както и компании за събития. Изложителите могат да се насочат към различни пазари. По-голямата част от приемащите купувачи идват от страни в Европа - Испания, Великобритания, Германия, Холандия, Италия и Швейцария, но можете да срещнете и купувачи от САЩ, Бразилия, Китай и Индия като международните пазари извън Европа с най-висока концентрация.

IMEX 2022

Изданието на IMEX за 2022 се проведе като присъствено събитие в Messe Frankfurt от 31-ви май до 2-ри юни 2022. Поради премахването на свързаните с Ковид-19 вътрешни ограничения в страната, мястото на провеждане не включваше задължителни мерки за безопасност. Събитието привлече 9 000 купувачи, от които 3 000 бяха домакини. В него участваха и 2300 изложители.

IMEX 2023

IMEX 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 23.05.2023 и 25.05.2023 в Messe Frankfurt. Във формата участваха повече от 3500 купувачи, които проведоха 55 000 срещи.

IMEX 2024

Изданието на IMEX Франкфурт за 2024 се проведе като търговско изложение на живо между 14.05.2024 и 16.05.2024. То включваше над 50 000 срещи, организирани между повече от 2 700 изложители от над 150 държави и приблизително 8 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IMEX 2025 Изпрати

IMEX акценти

Отзиви

Aurore Garcon / UNIDENT SA - IDS 2015 - Stadthotel am Romerturm
Excellent service from Go Fair Ltd for our last exhibition in Cologne, Germany. Very competitive prices and everything was perfectly organis...

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.