ILMAC 2024

ILMAC 2024

Биотехнология Аптека Химия Медицинско оборудване
Basel, Switzerland
04-05 Sep 2024
Организатор:
MCH Foire Suisse (Holding) SA
Място на провеждане:
Exhibition Center Basel
Честота:
2 years
Уебсайт:
ILMAC

Водещо събитие за лаборатории и технологични процеси в Швейцария

ILMAC е специална история на успеха. Международното изложение представя целия швейцарски пазар на химикали, биотехнологии и науки за живота. Освен това то се намира точно в географския център на всички останали пазари, което го прави лесно достъпно и остава отлично достъпно. ILMAC има двойното предимство да покрива широк спектър от сектори и да е достатъчно малък, за да успеете да го посетите изцяло в рамките на един ден. Търговските посетители не трябва да се притесняват, че са пропуснали нещо. Проведен за първи път през 1959 г., ILMAC е дом на участници, учени и иноватори в областта на фармацевтиката, химикалите, биотехнологиите, храните, напитките и козметиката. Изложбените площи са населени с най-новото в областта на технологиите за опазване на околната среда, хигиената, оборудването за стерилизация, лабораторното оборудване, технологиите за контрол, аналитичното оборудване и автоматизацията. Всичко във веригата на преработката е представено в най-висока степен. 

ILMAC 2024

Изданието на ILMAC за 2024 ще се проведе между 04.09.2024 и 05.09.2024 в Messe Basel. Търговското изложение на живо няма да включва мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на обстоятелството, че страната е премахнала ограниченията си, свързани с пандемията. 

Настаняване 

Резервирайте хотели за ILMAC на конкурентни цени в Базел, Швейцария. Трейд Феър Трипс ООД има над десетгодишен опит в осигуряването на настаняване за изложения по целия свят. Искате да получите звезден апартамент в луксозен хотел? Да, ние знаем най-доброто място. Или може би да спестите от бюджета си? Също не е проблем. Елате при нас с бюджет и ние ще ви изпратим най-добрите оферти за хотели в близост до Messe Basel. Настанете се в комфортна стая и се насладете на местоположение на кратко разстояние пеша или с обществен транспорт от изложбения център. Освен резервация на хотел по време на ILMAC, Трейд Феър Трипс ООД предлага и множество допълнителни услуги. Имате ли вече планирани бизнес срещи? Оставете на нас да резервираме заседателна зала предварително. Можем също така да изпратим екип, който да изгради вашия изложбен щанд. Изградете своя пакет от услуги още в началото и сведете разходите до минимум.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

30 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

5 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

40 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

map

Хотели около ILMAC

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Adagio Access Saint Louis Bale Saint-Louis при поискване Заявка
Best Western Hotel De La Bourse 34.3 Mulhouse при поискване Заявка
CAPTAIN hotel - Hotel Restaurant 11.2 Saint-Louis при поискване Заявка
Hotel Ganita 4.3 Weil am Rhein при поискване Заявка
Hotel Munchnerhof 0.55 Basel при поискване Заявка
Hotel City Inn 3 Basel при поискване Заявка
ILMAC 2024 Basel Dasbreitehotel am Rhein 2 Basel при поискване Заявка
Dorint An den Thermen Freiburg 53.9 Freiburg при поискване Заявка
Fritz Hotel 4.1 Weil am Rhein при поискване Заявка
Stadt Hotel Lorach 8.7 Lorrach при поискване Заявка

ILMAC се организира веднъж на всеки две години заедно с MUT (Messe für Umwelttechnik) и обикновено се провежда през септември. ILMAC се организира от MCH Messe Schweiz (Basel) AG. Международното търговско изложение се провежда в продължение на три дни в Messe Basel в Базел, Швейцария. Вратите са отворени за търговски посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 в късния следобед. Единственото изключение е вторият ден, който продължава до 18:30. Как да стигнете до изложбения център, ако не шофирате? Лесно. Messe Basel има удобно местоположение в града и се обслужва от три трамвайни линии (№ 1, 2 и 6). EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg се намира на 15 минути път с кола, а автобус № 50 ви отвежда до изложбения център. Нещо повече - посетителите получават карта BaselCard, която им осигурява безплатен достъп до обществения транспорт до края на престоя им, независимо къде искат да отидат.

  • Форумът на ILMAC - форум без аналог. Форумът е една от причините за успеха на ILMAC на първо място, тъй като събира безспорни таланти и големи имена от областта на химическите и биологичните науки. Всяко издание ви държи в течение на тенденциите и активните изследвания, извършвани в момента.
  • Специално внимание се отделя на фармацевтичния сектор, тъй като химическият сектор има най-много приложения, свързани с фармацевтиката. Сега на сцената за втори път се отправят Дни на фармацевтичната логистика. Досега той се е доказал като ефективен начин да се помогне на предлагането да отговори на търсенето без никакви затруднения.
  • По-добър начин за цялостно позициониране на вашите продукти. ILMAC дава възможност на посетителите да се запознаят по-отблизо с това как се използват новите иновации и технологични приложения. Всичко това се извършва на Арената за високи постижения в поддръжката.

Както вече споменахме, ILMAC е успешен, без да претоварва посетителя. Как изглежда това в цифри? На последното издание бяха регистрирани щандове на 250 изложители, а общият брой на присъстващите посетители на изложението беше 7000. По-голямата част от посетителите бяха от Швейцария и други страни от Европейския съюз като Германия, Италия, Швеция, Франция, Испания, Португалия и Норвегия. Нараства и броят на посетителите, които пристигат с полети чак от Китай и САЩ. Аудиторията е различна, защото имате собственици и мениджъри, но също така и технически посетители, които искат да потърсят нови възможности за кариера. ILMAC протича като успешно изложение за работа, което свързва компаниите с евентуални бъдещи служители. 

ILMAC 2021

Изданието на ILMAC за 2021 се проведе от 19-ти до 21-ви октомври 2021 и се състоя като хибридно събитие. Като част от изданието бяха представени традиционно присъствено изложбено събитие, както и цифрово търговско изложение. Изложението "лице в лице" се проведе в Messe Basel. Мястото на провеждане беше оборудвано със строги мерки за превенция на Ковид-19. Сред предприетите предпазни мерки бяха социалното дистанциране и 3G политиката за влизане. Между участниците винаги трябваше да се поддържа социална дистанция от 1,5 метра. В хибридното събитие участваха над 7000 души. Сред тях бяха и 250 изложители.

ILMAC 2023

Изданието на ILMAC за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Basel между 26.09.2023 и 28.09.2023. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната. В изданието участваха над 340 изложители от 23 държави и 10,000 посетители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ILMAC 2024 Изпрати

ILMAC акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.