CPhI Middle East & Africa​

CPhI Middle East & Africa​

Медицина и Фармация Здраве Лаборатория Аптека
Организатор:
UBM
Честота:
1 year

Най-всеобхватното фармацевтично събитие във Близкия изток

Международно изложение за фармация CPhI Middle East & Africa е най-голямото в Евразия. То привлича местни и международни производители на лекарства, доставчици на суровини и машини, фирми, предлагащи интересни опаковъчни решения и различни услуги, свързани с производството и разпространението на лекарства. Тази година се очакват над 200 изложители и повече от 4 000 посетители. Връзките на Турция с Близкия Изток и Северна Африка ви осигуряват възможност за достъп до повече пазари. Партньорства, отлични сделки, нови опции за развитие на бизнеса ви – това ви предлага CPHI Istanbul.

Оставете на нас грижата за вашите онлайн хотелски резервации. Ще се погрижим да ви настаним в някой от подходящите хотели за CPhI Middle East & Africa, който отговаря на изискванията и бюджета ви. Ще ви назначим асистент, който да отговаря не само за търсенето на хотели в Истанбул, но и за всяка подробност от вашето пътуване. Летищен трансфер, наем на кола, предварително изготвяне на маршрути за придвижване с обществен транспорт, наем на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд – той ще ви съдейства за всичко, което ще ви помогне да се чувствате комфортно и да се представите максимално добре по време на изложението. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CPhI Middle East & Africa​ Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.